Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 33 833
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Януари още имаше проблеми с вируса, логистиката и затворени летища, по-назад писах за 89-дневната доставка на телефон. Но той поне беше проследим. А за диспут ще трябва да чакам още месец и половина.

# 76
  • Бургас
https://global.cainiao.com/
Аз ги проверявам тук. Вижда се, че е за България. Обикновено около 2 седмици след това е вече при мен.

# 77
  • София
Успях да се откажа от чантата, защото още не я бяха пратили! Да видим кога ще ми върнат парите.

# 78
Уау, сега видях,че имам известие, че една от поръчките ми е в страната и ще дойде скоро. Мислех си, че е нещо, поръчано от преди месец, а се оказа една от последните ми поръчки - направена на 28-ми декември, с безплатна доставка. Ако се окаже и вярно, и нещата са в добро състояние, заслужават голяма похвала Simple Smile

# 79
  • Варна
Уау, сега видях,че имам известие, че една от поръчките ми е в страната и ще дойде скоро. Мислех си, че е нещо, поръчано от преди месец, а се оказа една от последните ми поръчки - направена на 28-ми декември, с безплатна доставка. Ако се окаже и вярно, и нещата са в добро състояние, заслужават голяма похвала Simple Smile

Каква е поръчката може ли да видим проследяващия номер ?

# 80
# 81
  • Варна

Пратката е в Лиеж а не в България.Ще чакаме и аз имам две пратки със такъв тип номер.

# 82
Пак е в Европа, имам много по-стари поръчки, които се влачат...

# 83
  • София
Момичета, какво е UG...BE?
А само S....?

# 84
И моята поръчка от 28.12 най-после пристигна в европа вчера, сега остава да видим колко още ще отнеме докато стигне тук.

# 85
А само S....?

За BE ми изкарва Belgium Post, но за S не знам. За този с S, каква информация ти показва сайта за проследяване?

# 86
  • София
Май още са в Китай тези с S.
Кой е сайта за проследяване?

# 87
  • BG-DE
Аз ползвам Parcels.

# 88
И според мен Parcels е най-добър. Автоматично проверява всички места (напр. Cainiao, PostNL и BG Post) и ги показва на 1 място. Останалите или не могат това (напр. 17track) или го могат, но поотделно (напр. Aftership).

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 20:36 от Watch_Dog47

# 89
  • Бургас
А само S....?

За BE ми изкарва Belgium Post, но за S не знам. За този с S, каква информация ти показва сайта за проследяване?
S00000,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
https://track.yw56.com.cn/

Общи условия

Активация на акаунт