Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 34 131
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Днес изтича 75-дневният срок за доставка на една пратка, която поръчах ноември 2020 🙄 ... Пратката е заседнала в Белгия от 7.12.20г, но днес видях, че има някакви движение...  Някой може ли да ми обясни къде е пратката и дали изобщо да я чакам или да отварям диспут?
Все пак съм дала 250лв Mask Да ме пита човек защо рискувах...

Отвори диспут и пак си чакай!

Точно същото имам и аз, и точно с тези дати, и пак е било в Liege от 7 декемри.
Аз обаче отворих диспута в първия ден, в който това беше възможно, и получих мейл от Али експрес да чакам още 7 дни.
И сега чакам още 7 дни, и ще проверявам, но ако пак не дойде какво следва по диспута?

И аз отворих диспут. Казаха ми да изчакам ТЪРПЕЛИВО още 4 дни. Joy Окееей...аз търпеливо чакам вече 3 месеца. То зимата свърши. За кога ще го нося това палто.. Grinning

# 301
Другата зима Simple Smile

# 302
Някой от вас поръчвал ли е реплика на Furla от Алиекспрес? На снимки и отзиви докарват чантите едно към едно. Имате ли мнение? Все пак са по 80-100лв тези чанти

# 303
  • Варна
Аз пък гледам парфюми и изпадам в чуденка. Дават ги уж оригинални. Цените са една идея по-евтини от тукашните. Но не смея.

# 304
Четете коментарите, особено онези със снимков материал. Ако няма много коментари и няма снимки, рискът е голям.

# 305
За чанти - гледайте снимките (всъщност за всичко гледайте снимки). Колкото повече снимки, толкова по-добре може да се ориентира човек. Аз винаги си подреждам резултатите по "Orders" и тези с най-много поръчки имат и най-много обратна връзка със снимки.
С парфюм не бих рискувала. Няма как да се снима или опише реално аромат.

# 306
  • Варна
Имам предвид парфюм, който съм ползвала.

# 307
Да, разбрах. Просто Машенка може да си е поръчала и да е написала отзив "уау супер е, точно какъвто трябва да е", но пък ти няма как да се довериш, че Машенка много знае какъв трябва да е аромата. Няма визуализация.
Но пък не пречи да пробваш. Ако не ти хареса ще го пробуташ на някоя роднинска леля Stuck Out Tongue Winking Eye

# 308
Докога ще почиват китайците? Три поръчки пуснах тази седмица, но никоя не е шипната.

# 309
  • Бургас
за първи път ми се губи пратка на това ниво

# 310
Докога ще почиват китайците? Три поръчки пуснах тази седмица, но никоя не е шипната.

Но има и такива, които ще работят и през това време. Blush

# 311
Здравейте,
Някой от вас да се е сблъсквал с подобен проблем-пише , че  доставката ми е пристигнала в Бг на 26 ян, и е изпратена до Бг пощи на 5 фев. До сега нямам смс , че е в пощенския клон? Не е препоръчана и съответно номерът, който имам от Али не им върши работа за да се направи проверка.

# 312
Ами отиди на място в пощата и провери. На мен понякога нито ми се обаждат, нито ми оставят известие, но пратката си е дошла в съответния пощенски клон.

# 313
Здравейте,
Трябва да освободя стока от митницата. Изтеглих двете декларации от бг пощи, но относто останалите документи ( документ с товарителница, документ с описание на продукта  какво трябва да представляват? Скрийншот върши ли работа?
Друго ,което искам да попитам е  ,че искат документ от плащането , а аз освен тази стока бях поръчала още поне 20 неща, съответно в тронзакцията   се вижда сума от 400 лева , а  въпросната стока  е за 120 , дали би било проблем?

Също така, въпросната стока е на  стойносто 22 долара ,а съм платила и шипинг 40 долара. На общата стойност ли ще ми начислят такса?

Стоката трябваше да е тук преди 2 месеца и от сайта ми върнаха парите, как следва да процедирам сега, тъй като  с това задържане на митница ще ми излезе златна?

# 314
  • here and now
Скрийншот от транзакцията + извлечение от банката.

В мейла пишете в свободен текст, че в сумата от извлечението влизат и други плащания.

ДДС начисляват на стойността+шипинга, при вас това е 62 долара. Отделно плащате 12лв +3.50.

Може да не я освобождавате, след като са ви върнали парите.

Ако все още ви трябва си я освободете и си я ползвайте със здраве, не е нужно да я плащате отново.

Аз когато поръчвам неща за над 30 лв, го правя с ясното съзнание, че може да ми излезе +20% + около 15 лева. Надявам се да не се случи, но очаквам. Ако ми идва скъпо, не поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт