Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 34 114
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте. Искам само да кажа, че поръчка, шипната на 30 януари, днес ми беше доставена от... Спиди. В шах и мат съм. Flushed
Магазинът е за крафт материали за бижута. Ако някой се интересува, ще дам линк към продавача.
П.с. Не съм плащала за експресни доставка. Само 1,75$. А общата стойност е 17,55$
Скрит текст:

# 286
Когато си плащаш доставката, нещата идват по куриер.  Когато е безплатна- с бг пощи. Поне при мен винаги е така.

# 287
Когато си плащаш доставката, нещата идват по куриер.  Когато е безплатна- с бг пощи. Поне при мен винаги е така.
Аз скоро получих пратка от бг пощи, на която бях платила доставка..

# 288
  • Варна
На мен всичко ми идва с пощите. Плащала съм доставки.

# 289
С куриер идват от европейските складове.

# 290
  • София
Днес изтича 75-дневният срок за доставка на една пратка, която поръчах ноември 2020 🙄 ... Пратката е заседнала в Белгия от 7.12.20г, но днес видях, че има някакви движение...  Някой може ли да ми обясни къде е пратката и дали изобщо да я чакам или да отварям диспут?
Все пак съм дала 250лв Mask Да ме пита човек защо рискувах...

# 291
  • Варна
И аз мам една пратка от ноември месец която се е раздвижила.LT378439067NL..Чакаме търпеливо ще дойдат

# 292
Отваряй диспут и не го мисли.

# 293
Днес изтича 75-дневният срок за доставка на една пратка, която поръчах ноември 2020 🙄 ... Пратката е заседнала в Белгия от 7.12.20г, но днес видях, че има някакви движение...  Някой може ли да ми обясни къде е пратката и дали изобщо да я чакам или да отварям диспут?

Отвори диспут и пак си чакай!

# 294
Когато си плащаш доставката, нещата идват по куриер.  Когато е безплатна- с бг пощи. Поне при мен винаги е така.
Имам десетки пратки и всичките са с платена доставка. Винаги избирам опцията "14-28 дни", а тя обикновено е няколко долара. Всичко е идвало в кварталния пощенски клон. Най-често са пристигали за 25-30 дни.

С куриер идват от европейските складове.
Според тракинг номера: Китай Шънджън - Китай Хонгконг - България
Скрит текст:

Както й да е. Останах приятно изненадана. Може би продавачът е имал някакви бонус кодове/ваучери към доставчика и т.н. Без значение за мен. Simple Smile

# 295
  • Бургас
и аз се чудя защо всички поръчки от вчера са с 22 дена изчакване

# 296
  • Варна
Да, заради китайската нова година е.Те там я празнуват две седмици.

# 297
Аз наскоро отворих диспут за стока, която беше на стойност около 2-3 лева, та за 250 лева няма никакво чудене и чакане.
И при мен като статус стоеше от 2 седмици, че е в Бг обаче не я получих.

# 298

Отвори диспут и пак си чакай!

Точно същото имам и аз, и точно с тези дати, и пак е било в Liege от 7 декемри.
Аз обаче отворих диспута в първия ден, в който това беше възможно, и получих мейл от Али експрес да чакам още 7 дни.
И сега чакам още 7 дни, и ще проверявам, но ако пак не дойде какво следва по диспута?

# 299
Аз вече получих всичко, поръчано преди НГ. Днес дойде и калъфът за телефон, много ми харесва, има само една грешка - покрива дупката за слушалки, но аз и без това ползвам предимно безжични. Не ми се спори за такава дреболия.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт