Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 34 149
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Как от един и същ артикул да поръчам различни цветове примерно и да ми ги пратят на веднъж?
Избрах от един продавач 3 вида калъф за телефон, добавих ги в количката и ги поръчах. Ама ми ги пратиха отделно.

# 271
Аз съм поръчвала няколко неща от един магазин и са ми ги изпращали заедно, без да им пиша (просто се сещат, изглежда).
Обаче вече не бих го направила (ако доставката е безплатна), защото в  ревютата хора често се оплакват, че са поръчали няколко бройки или няколко артикула, а са получили само един.

# 272
  • Бургас
На мен пък ми се е случвало от един продавач, един артикул (напр. лак за нокти) няколко различни цвята и на всеки ми начислява доставка Sad Естествено не съм поръчала и не знам дали гш праща заедно или поотделно.

# 273
  • here and now
На мен са ми ги пращали заедно, а аз лично предпочитам да не е така.
При по-обемни и по тежки пакети, има по-голям шанс да отидат на митница, та по-добре да си идват един по един.
Иначе, като пуснете поръчка, пишете на продавача да ви ги прати заедно. Ако обаче се изпращат от различни складове, не мисля, че има как.

# 274
Здравейте! От много години пазарувам от Алиекспрес, но последните ми две пратки през октомври 2020 бяха задържани от митницата, въпреки, че на пакетите пишеше 5$. Искам да ви питам всичко ли вече се задържа от митницата, за да се събират тези такси по 12лв., от бг пощите? Искам да си поръчам доста неща и се страхувам да не са задържани нямам време да ходя до митница и да се занимавам.

# 275
  • Пеликания
Имам пратки от декември и не са задържани на митница. Даже едни безжични слушалки, които бяха 7$.

# 276
  • BG-DE
Изглежда се задържат по-обемните пратки без значение от стойността 🤔

# 277
Последните четки които получих, тези с жълтия стикер, който бях показала на предна страница, бяха относително обемна (макар и лека) пратка - в плик, колкото малка дамска чанта. И дойдоха без проблем или такса, даже относително бързо.
При мен общо взето всичко си дойде нормално (последните седмици непрекъснато получавам пратки).
Останаха ми само кейсът за телефон и формите за сладки. Очаквам ги скоро (и мисля сега да си напоръчам нови неща).

# 278
Благодаря ви. Значи си е и доза късмет ще пробвам дано не ми задържат нещо.

# 279
Има четири предпоставки за задържане на пратка: обявена цена; тегло; обем; случайност.

# 280
  • София
За да не се плащат 12 лв. на БПощи, може човек сам да си освободи пратката, ако е под 30 лв.
30 лв., не 15 долара или друга парична единица.

Последната ми поръчка пристигна за месец и половина - гел лакове.

# 281
Здравейте бих нова съм в темата. До сега съм поръчвала само дребни неща, кейсове, обеци и др. Сега обаче чакам един спортен екип - 30лв. И съм малко озадачена, прилагам скрийншот. Ще съм  Ви благодарна, ако някой ми разясни.

# 282
  • Варна
Пише че е пристигнал в съответната пощенска станция.Утре ходи да провериш

# 283
В БП нещата са много относителни, явно работят в някаква имагинерна паралелна вселена. Моите пратки идват 7-10 дни след като изпише че са пристигнали.

Иначе аз ползвам това за проследяване:
https://parcelsapp.com/en/tracking/Lt490474966nl

ПП тези неща никога не ми ги е изписвало до сега.

# 284
  • Бургас
1800 е разпределителен център

Общи условия

Активация на акаунт