🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 356
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 660
Хареса ми седмицата.
Каквито и да бяха участниците - едни харесвани, други не, всички се постараха, готвиха, посрещаха и се забавляваха. Не ме напрягаха и всеки епизод изгледах от началото до края, а за мен това е знак, че вечерите са били приятни, забавни и са задържали вниманието ми върху екрана.
Най ми хареса у Неве, тавата и миксера не ме възмутиха, дома и ми хареса, картините и, тя самата. Котката ме разсмя. Допреди да имам котка, сигурно бая критика щеше да отнесе от мен, защото съм гнуслива по принцип, но моята космата принцеса ме направи по толерантна в това отношение. Макар, че тя има строго контролиран достъп до кухнята и на плотове и маси не се качва. Е, един път като беше мъничка се беше настанила в измития гювеч, ама.. Joy
Гъмов нещо не ми беше забавен. А и беше почерпен. Инак сготви. Тиква, тиква, ама готвена и то в няколко вариации, както се казва - да има. Joy
Манчо си е Манчо. Дай му мащерка на него и му гледай сеира.
Както и да е, хубава седмица се заформи. Да видим следващите как ще са.

# 661
  • София
Ами познах за свинското със зеУе. Grinning В сравнение с глупостите при Август - много по-добре.

Забавно ми беше, смях се с Гъмов и Милица, готвенето беше без някакви гадости, даже повечето ястия изглеждаха много апетитни.
Такива Черешки искам да гледам.

# 662
Не харесвам Ирина като поведение, но тя беше най-красивата сред жените, макар и съвсем не най-младата. Още нещо ми направи впечатление - Гъмов даде две червени рози и две розови, което ми беше малко странно, защото в цвета на розата обикновено има символика. И с това зяпане и прехласване по бюста на Милица определено прекали.

# 663
  • София
Запомняща се седмица определено. С готвенето, позитивизма, запомнящите се високи оценки. Зслужена победа на Ирина според мен. Другата седмица също се очертава като интересна. Аз съм за Димо. Той си ми е стар любимец още от сезон 1 на ОЖ. Simple Smile

# 664
  • София
Аз днес трябваше да изляза по спешност и почти нищо те хванах, ама исках да ви питам за колко от вас Димо е известен като екшън герой, че аз уж много следя и театър и кино, и сериали, но не се сещам дори за една негова такава роля. 😀
Е, как? А десетки пъти викове "Екшън" в "Игри на волята"?😂

# 665
  • София
Аз днес трябваше да изляза по спешност и почти нищо те хванах, ама исках да ви питам за колко от вас Димо е известен като екшън герой, че аз уж много следя и театър и кино, и сериали, но не се сещам дори за една негова такава роля. 😀
Е, как? А десетки пъти викове "Екшън" в "Игри на волята"?😂
Е, въобще не ми беше и хрумнало това... 🤣🤣🤣

# 666
  • София
   Станимир Гъмов

Черешката на тортата (22.01.2021)
Сезон 14 Епизод 15

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

# 667
Беше ми забавна тази седмица и доста се посмях! Освен сготвената храна много е важна и ролята на домакина за вечерта - на мен всички ми харесаха, защото имаха чувство за хумор! Другата седмица я пропускам...

# 668
Кво беше това мазнене и превъзнасяне на Гъмов, божкееее. И тази Ирина - толкова, толкова фалшива.

# 669
Четирите дами ми бяха симпатични. Но Гъмов винаги ми е бил противен. С това тъпо чувство за хумов, дето при него винаги бие на подигравка към другите, най- ми падна в очите когато участва във ВИП брадър, държеше се отвратително с Кичка Бодурова. Абсолютен простак и алкохолик.
Милица, Невена и оперната певица ми харесаха много.

# 670
  • София
Много приятна седмица 😋 Хубава храна, добре поднесена, забавни вечери 🥳.
Ще видим новата петорка с какво ще ни изненада 😂. Дано няма простотии, че не обичам да хейтя 😜. Не очаквам шедьоври от участниците, така че могат да ме разочароват приятно 😂.

# 671
Няма отърване от Стрина. Закани се да спечели плакета трети път.

# 672
  • Sofia
Личеше си ботокса над лявата вежда на Ирина.

# 673
Тази жена е с толкова финансови възможности... а лицето ѝ не е направено добре и не е еднакво от двете страни.

# 674
  • София
Тази жена е с толкова финансови възможности... а лицето ѝ не е направено добре и не е еднакво от двете страни.
Това е против уруки 😉

Общи условия

Активация на акаунт