🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 299
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 765
Е виж, някои пък точно по време на предаването се пречупват и пукат пържоли и всичко в името на кулинарията 🤣🤣🤣
Справка: 100 Кила, Дичо и жена му, сигурно и други е имало 😆

# 766
Цитат
Да си яде ушите тогава. Сигурно е станал 2 метра висок от боб?! Хората не са длъжни да знаят. Продукцията много лесно могат да предупредя всеки участник за алергии, предпочитания и др, но не...
А точно! Grinning Като тръгнат разни двуметрови мъже да ми се правят на немесоядни и ми става смешно. Дидо още от Фермата ми е антипатичен...
Иначе успех на Димо, голям е симпатяга и дано има подобрение в готвенето от последния път.Grinning

# 767
Димо беше трагичен предния път... Дано е напреднал малко откъм гостоприемство и умения.

# 768
На тези вечери , като че са длъжни да се натъпчат и го правят.Ами не яжте като не видели храна.Опитай, благодари, направо като на служебен коктейл или на чужда сватба, юруш на манджата.

# 769
  • София
Първата вечер всичко е простено, но аз като домакин примерно, вече като знам кой какво не яде ще се погрижа да има нещо друго за вегена/вегатарианеца/алергичния и т.н.

# 770
А на мен ми се струва, че не трябва да събират заедно хора, които се хранят с различни неща. В седмица с хранещи се с трева, другите трябва да готвят едно нещо в повече, за да има специално за различноядящите. Или трябва да се знае кой какво яде/не яде още преди първата вечеря.

# 771
  • София
То е ясно, че нарочно го правят. 😀

# 772
На мен ми стана любопитно и изгледах Манчев при Мон Дьо (или както там се пише, че не го гледам по принцип) https://youtu.be/nb8QsY7iVHI Ааа! Щях да забравя : защо всъщност казвате на Ирина "стрина"- има ли нещо  по - специално или просто така Grinning?

# 773
То е ясно, че нарочно го правят. 😀
И на мен ми е ясно... но е тъпо!

# 774
Първата вечер всичко е простено, но аз като домакин примерно, вече като знам кой какво не яде ще се погрижа да има нещо друго за вегена/вегатарианеца/алергичния и т.н.

Ами точно защото гостите са непознати,за мен звучи редно да се подготвя с различни ястия,за да съм сигурна,че гостите ми ще са нахранени и няма да имам пропуски.
Например една питка,пълнена със зеленчуци ще се хареса на всички - и месоядни и вегани.Тази идея я взех от как й беше името,вегетарианка,радио водеща,готви преди 4-5 сезона.Нищо рибно и месяно нямаше на нейната софра,обаче всички останаха нахранени и доволни.

Няма да правя нова тема и без това сме на 52-та стр.Другата седмица ще я подновя.

# 775
То добре че досега е нямало случай с някой алергичен.
И аз съм " за" да им се дава списък с вегетарианците, вегета, алергични.

# 776
  • София
Имало е алергични и не са яли от ястието. Например преди две седмици един не яде орехи.

# 777
Имало е алергични и не са яли от ястието. Например преди две седмици един не яде орехи.
Ястията се презентират преди поднасяне, всеки си знае какво не яде или е алергичен, не е нужно да го натрапват или да намаляват оценки за това.

# 778
  • на брега на морето
Ааа! Щях да забравя : защо всъщност казвате на Ирина "стрина"- има ли нещо  по - специално или просто така Grinning?
Заради неприятното си поведение в един Биг Брадър тук спечели много "симпатии".

# 779
  • София
мм, патешко:)
и звучи свежо и подходящо, дано го оценят.
интересно ми е дали някой ще направи сутляш, две в едно ще дойде
пък и хубаво детски спомени са това

Общи условия

Активация на акаунт