🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 288
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 810
  • софия
Ако бяха разменили Димо със стрина от миналата седмица, миналата седмица щяха да са супер петорка, а тази - най-неприятната.
Диди Дрингова е много променена, но не мисля, че е само от кг +. И почти не й се чува гласът, а преди беше доминираща като присъствие.

# 811
  • DE
Типична кръчмарска певачка Rolling Eyes Тунингована, лигава, с гадни нокти, превзета...

# 812
  • София
Оперната певица миналата седмица изглеждаше с 10 години над възрастта си, но никой не го спомена. Пиша го за баланс Simple Smile
На колко е?

# 813
Осмица!?!?! Уау

# 814
  • София
Да бе, не мога да го позная Манчев. 🤣

# 815
Не беше ли и тя на същата възраст - 31, 32?

Вчера в Метро гледах черен и червен ориз, дали някой ще се опита да изненада гостите с нещо такова?

# 816
  • София
Кой е този и къде е Манчев? Simple Smile
Преди раздаваше петици и шестици, сега след всичко което изговори, осем?!

# 817
Нищо не е останало от Диди. Нито визия, нито острият й език, неузнаваема.
Домакинята... абсолютно перде Joy

# 818
Дидо с претенциите му за неядене на месо........ Ах, мале....... Слави от the clashers е един от най-известните български ютубъри, но причината за това е частно спонсоство от много източници, той е човек, който създава типичния т.нар. click-bite. Щеше да стигне по-рано до 1 милиона абоната, оценката му в social blade  е B и рейтинга на парите в канала му е между 1300 до 20 000 долара на месец.
Но, факт е, че той лъже голям процент от своите зрители. Имаше един ютубър, който преди време го разкри за манипулациите му с платените промоции, които той пуска във видеоклиповете си. Затова на мен лично ми е супер неприятен и откровен лъжец и манипулатор, който не би трябвало въобще да има такава гледаемост.
Това мнение го изказвам на базата, че аз, също като него правя content в YT, но това, което аз правя е изцяло различно от типичните български геймъри и влогъри, заради което аз съм само със 128 абоната. А и поради факта, че не публикувам редовно, защото имам нужда от някои видове хардуер за да започна да се занимавам активно с видеоиграта си и да публикувам клипове.

# 819
  • София
Дрингова уж не пие, а изглежда така, сякаш много пие.

# 820
  • Пловдив
Дрингова уж не пие, а изглежда така, сякаш много пие.
тя сама го отбеляза Simple Smile

Кажете как направи бонбоните? Видях само кал ги оваля в шоколада.

# 821
  • Варна
Тази мацка е веселячка... Какви манджурляци забърква, но пък е забавно.
Във визия ми е някаква смесица от Златка дъ бльак и д-р Неделя Щонова.

# 822
Завършила поп и джаз, от родолюбие е фолк певица, а по душа била рокаджийка, за капак - визията на чалга певица 😳😂😋
Та и с менюто нещо такова се получи.
Вложи старание жената, не може да се отрече, но и забавно се получи.

# 823
  • софия
Завършила е и НАТФИЗ при Цветана Манева.
Много таланти, много интереси и за това нито един не е на ниво.

# 824
Актьорско майсторство в Нов Български Университет, в класа на Цветана Манева.
Симпатяга е певицата, лека като присъствие, мислех, че е поне на 35 - 36 години.
Диди Дрингова мноого е остаряла.

Общи условия

Активация на акаунт