🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 325
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 870
Слави е доста неприятен, лични впечатления. Дидо преди беше голям пич, сега ми се струва, че се е самозабравил.
Дрингова не ми направи лошо впечатление. Simple Smile Външността и няма да я коментирам, защото смятам, че е грозно.

# 871
  • софия
Дидо е като Ванко, нищо че е 2 м мъж.

# 872
Като знам каква беше преди, тя нямаше да е нито грам толкова мила, сдържана и толерантна към нито една от вас, дето тук съжалително я споменавате и укорително подминавате коментарите ни за нея. Ми направо нашите коментари за нея щяха да ви се сторят кралски издържани...

Като кой Ванко?

# 873
  • София
Слави не го гледам, ама помня, че след скандала с Рилските езера( май там беше) искаше пари от последователите си, за да плати глобата... Много грозно впечатление ми направи.

# 874
Да, и това се споменава във видеото - искал е пари, събрал 1000 лв, след което се засрамил и пуснал ново видео, в което обявил, че сам ще си плати глобата, а тези ще ги дари.

# 875
  • софия
Ванко от Иван и Андрей Simple Smile

# 876
Този Слави ще се окаже от хората, сбиращи с мило тъповато изражение пари от всеки идиот, който просто иска да си даде парите на някой хитрец. Като религиозните гурута... Чак ме е яд, че докато се чудих интересен ли ми е или ме дразни, реших, че все пак ми е интересен (с роботския си ентусиазъм и все пак интересни факти, които коментира, въпреки че приносът за откритието им, не е негов), макар и роботизирано смешен.

Не, Дидо ми е дървен филосов, а онзи чехъл.

# 877
Леле! Ако това е снощната жена ( на предната страница снимана без корекции) то това е наистина престъпление и пример как може да си красива и насила и зорлем да се окепазиш и състариш!!! Престъпление е и от страна на тези, които ги вземат тия пари  и на приятели и роднини , които не са я спрели. Това( мнението ми) се отнася и за всички като нея.

# 878
Дъщерята на моя позната, красиво момиче, на 20 е, си направи такова устище, четири пъти по-голямо от нейните си устни, а майка ѝ ръкопляска и припада от възторг под всяка нейна снимка с човка във фейсбук, а те валят по 3 на ден... Така че, някой ги подкрепя в тези безумия и те смело се съсипват наред. Очаквам малката, която споменавам, скоро и други неща да си моделира, и с одобрението на мама да се търколи по нанадолнището към пълно обезобразяване... На 20 е, хора! 🤐 Не знам дали вярвате, няма да я покажа, но е стряскаща вече, а е пипнала само една уста! Затова пък с нея е прекалила десетократно. Когато излезе човек от границите на нормалното, вече не е добре хич.
Дисморфофобията си е класифицирана като психично отклонение, не можеш да спреш, ако не я лекуваш.

# 879
Била е хубаво момиче.
Сега ми прилича на Антония Петрова Wink

# 880
  • софия
Не, Дидо ми е дървен филосов, а онзи чехъл.
Едното не пречи на другото Simple Smile

# 881
Откъде изплува тази всестранно развита личност, но така ѝ останала си неизвестна? По някакъв извратен начин ми беше приятно да я гледам как си вярва. Smile В историята на Черешката ще останат завинаги неФламбираните праскови с половин литър коняк. Кога друг път ще видим (дано не опитаме Smiley) цвекло с ориз и маскарпоне, поръсено с печена тиква и артишок от буркан.
И какъв дрешник, момичета, моля ви? - това е творческото ѝ ателие, в което твори дизайнерски чепици с камъни за Софка.
Накрая ми хареса как ги метна в хола на ниските възглавници, чашата с вино на радиатора и пяха, и се смяха...Има някаква приятна лудост в тази жена. Smiley
В лице се е докарала на восъчна фигура, предполагахме в нас, че е към 40, докато не проверих. За Дидо - 37-38 години, оказа се, че познах.

На Дрингова тотално съм пропуснала съществуването ѝ. Нямах представа коя е, с какво е известна, нито чия половинка е, появи ми се като досаден коментатор в разни шоута, отпреди 15-тина години, предполагам оттогава датира "славата" ѝ. Явно ни предстои седмичен урок по зашеметителни инфантилни визии.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 13:06 от Cafelate

# 882
# 883
  • Sofia
Дрингова каза,че вече не пие или никога не е пила алкохол?

# 884
  • София
Никога не била пила... 🤔

Иначе аз я знам от Сблъсък, беше постоянно присъствие там.

Общи условия

Активация на акаунт