🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 292
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 840
  • Mediterraneo
В дрешник ли бяха?! Направи ми впечатление ужасно грозното перде зад домакинята и ММ реши, че са го сложили да прикриват нещо. Кухнята много ми хареса, докато не видях картини над кухненските шкафове. И някаква странна с преграда и стълби надолу. Нещо не можах да се ориентирам.

# 841
Това перде май го слагат от продукцията, и в други домове съм го забелязвала като ужасна грозотия и все е накриво закачено. Сигурно има прозорци и  се отразява осветление и целия антураж там.

# 842
Това не е ли магазинът ѝ на певицата, в който излага дизайнерските си дрехи и обуща. Или е складът?

# 843
  • Mediterraneo
Магазин с такава кухня?!

# 844
  • София
   Дения Пенчева

Черешката на тортата (25.01.2021)
Сезон 14 Епизод 16

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

# 845
  • Велико Търново
Да, бе, надебеляла и погрозняла била Диди. Щото всички ние си стоим млади, слаби и красиви. ММ ме взе преди 20 години с 30 кг по- евтино, ама живот.
Нали? Joy
А да не говорим, пък че нея Искрен я е взел преди 33 и кусур години Satisfied

Манчев даде осмица на Дения, а миналата седмица даде също толкова на Неве. Голямо престараване днес...

# 846
Магазин с такава кухня?!
Къща, със собствен бутик към нея. В приземния етаж. Всичко на едно място. Я се проветри малко Satisfied

# 847
Диди Дрингова веднъж не я видях с боядисани корени. Изтръпвам като видя 4 пръста черни корени на руса коса.

# 848
Диди Дрингова веднъж не я видях с боядисани корени. Изтръпвам като видя 4 пръста черни корени на руса коса.
И аз...приличат ми на продавачките от Женския пазар. Диди Дрингова не е погрозняла/ или остаряла, а се е запуснала още повече. Тя винаги е имала повлекански вид и никакъв стил в обличането. Факт - блуза с Мики Маус на 50 и кусур годишна жена! Не обичала мъже, които не работят, ами как да ги обича ...кой ще ѝ дава пари и ще я храни...пууу страшно неприятна.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 10:24 от mimi.7299

# 849
  • На морето!
За първи път виждам домакинята, обаче много кухо (без никакъв пълнеж) парче се оказа. Тъкмо реших, че историята с фламбирането е пика и тя взе че направи на Дидо яйца на очи, ама с пушен пипер. Гостите бяха много деликатни и щедри в оценката си.

Завесите си слагат, защото в стъклата на прозореците се отразява осветлението и операторите. Криви са, защото обикновено няма с какво да ги закачат, тъй като това са прозореци без щори и корнизи.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 09:47 от Rapariga

# 850
Не съм очарована особено от днешния епизод, но през цялото време си припявах.. "кайман, кайман не гони кайман" ахахаа.. нямам търпение за утре.
😁👏

# 851
Дидо с претенциите му за неядене на месо........ Ах, мале....... Слави от the clashers е един от най-известните български ютубъри, но причината за това е частно спонсоство от много източници, той е човек, който създава типичния т.нар. click-bite. Щеше да стигне по-рано до 1 милиона абоната, оценката му в social blade  е B и рейтинга на парите в канала му е между 1300 до 20 000 долара на месец.
Но, факт е, че той лъже голям процент от своите зрители. Имаше един ютубър, който преди време го разкри за манипулациите му с платените промоции, които той пуска във видеоклиповете си. Затова на мен лично ми е супер неприятен и откровен лъжец и манипулатор, който не би трябвало въобще да има такава гледаемост.
Това мнение го изказвам на базата, че аз, също като него правя content в YT, но това, което аз правя е изцяло различно от типичните български геймъри и влогъри, заради което аз съм само със 128 абоната. А и поради факта, че не публикувам редовно, защото имам нужда от някои видове хардуер за да започна да се занимавам активно с видеоиграта си и да публикувам клипове.
Синът ми е голям фен на Слави,  и мисля че той му оказва добро влияние. Като беше по-малък заедно гледахме клиповете му. Те са много информативни и образователни.  Патриот е и показва красивите части на България. Не мисля, че гледаемостта му е незаслужена.
С какво по-точно лъже и манипулира? Когато го гледах не изглеждаше лош. Няма лошо да рекламираш неща- изглежда че това му е професията, и той има семейство и трябва да вади пари. Сега ми се видя тих и срамежлив, да видим дали ще се поотпусне до четвъртък.
Малко късно се включвам. Дичо се държеше окей, единствено вегатарианството му ми дойде в повече. Димо дано се държи по-добре този път.

# 852
  • софия
Кой Дичо 🤔 Тази седмица участват Дидо от Д2 и Димо Алексиев - актьор.

# 853
Любо Жечев беше направил видео за Слави. Не го изгледах цялото, но помня, че го обвиняваше, че пропуска да спомене, че някои от видеата му са спонсорирани, което прави ревюто на даден продукт по-скоро реклама, отколкото ревю. Имаше и смешна сцена от стрийма му как изведнъж огладнява и на бюрото му има вафличка. И продължава да рекламира вафличката колко хубава била. Имаше и някаква драма с едно момче. Реално заедно са го започнали канала като геймърски канал, но другият се отказва и май не е получил нищо дори и от гледанията на стари видеа.
Ето линк на видеото на Любо за Слави.

Според мен прави клик бейт видеа и каналът му е скучен и затова не го гледам, но аз не съм му в таргет групата. Иначе доста добре се справя като youtuber. Има и две книги с класации.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 06:11 от NiFi9000

# 854
Не мога да го слушам тоя Слави. Много ми е дразнещо гласа му

Общи условия

Активация на акаунт