🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 294
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 825
Много таланти, много интереси и за това нито един не е на ниво.

Точно! И не знам народна певица ли е, но всичко бие на чалга.

Иначе височки ми се видяха оценките, ама гостите ахкаха и охкаха, та сигурно вкусно ще да е било.

# 826
Актьорско майсторство в Нов Български Университет, в класа на Цветана Манева.
Симпатяга е певицата, лека като присъствие, мислех, че е поне на 35 - 36 години.
Като цяло веселячка, да! За млада фолк певица понаготви жената, поне може...само фламбето и куца! Joy
Преди години щяхме да купуваме за мен мерцедеса на Диди, ама много захабен и мърляв, тогава нея самата не я видях на живо, само Каймана! Но сега ми е ясно защо колата изглеждаше в този вид! Joy

# 827
Завършила е в НБУ актьорско майсторство и поп и джаз пеене, пак там.

# 828
Тази мацка е веселячка... Какви манджурляци забърква, но пък е забавно.
Във визия ми е някаква смесица от Златка дъ бльак и д-р Неделя Щонова.

На мен ми е като малко по-млада версия на Елвира Георгиева. Честно, не бих предположил, че е под 40г 😳 Някак и целия ѝ превзет маниер е на по-възрастна жена.
Мила, според мен, си изглежда точно на годините. Изобщо не мога да ги сравня.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 21:34 от tuali

# 829
  • Mediterraneo
На мен ми хареса менюто. Умрях от смях с фламбирането. Не знам точно с какво се занимава измежду всичките "таланти", които притежава, но пеенето й си е типично сватбарско. Не била залитнала към поп- фолка от родолюбие, дрън- дрън, не са й предложили, не е станала чалга. Започнала е с визията.

# 830
  • София
А тази Диди освен съпруга друга професия има ли? Съвсем сериозно питам, не съм запозната.

# 831
Е не можа ли да провери в Гугъл как се фламбира преди да ги сложи в тигана?

# 832
Съпругата на Искрен изглежда много амортизирана.

Мисля, че не са женени

# 833
  • Велико Търново
Определено преди малко по-малко от 4 години Диди е изглеждала много по-добре

Не смятам за удачни толкова остри мнения относно вида ѝ сега. Съвсем не е изключено да се дължи на някакво заболяване. Пък и кой не остарява, в крайна сметка...

# 834
  • София
На мен Мила ми изглежда на 33 години, а Дения на 40+, но може и да е заради гримът. В инстаграм изглежда по-млада. Самият кръчмарски маниер също я състарява, но може пък да се поотпусне следващите дни. Малко ми напомня на Зорница Линдарева, веселячка изглежда.
Салата изглеждаше ужасна, тиква с артишок и цвекло с маскарпоне и ориз. Основното май стана прекалено сладко, а за Дидо беше странна комбинация от яйца с пюре от картоф и дюля и карамелизирани праскови. Десертът изглеждаше много добре. Постара се и ми беше интересно. Манчев малко завиши твърде много оценката.

# 835
Типична кръчмарска певачка Rolling Eyes Тунингована, лигава, с гадни нокти, превзета...

И с това сватбарско ехо.... Точно си беше за чалга и за къдрене

# 836
  • Mediterraneo
Да, бе, надебеляла и погрозняла била Диди. Щото всички ние си стоим млади, слаби и красиви. ММ ме взе преди 20 години с 30 кг по- евтино, ама живот.

# 837
Наистина не разбирам облеклото с Мини Маус на Дрингова. Това е нечовешки кич!
Отделно, защо тези хора са в дрешник??? Това ли е най-стилното място в къщата на тази дама?
Не вярвам да е 89ти набор домакинята. Абсурд!

# 838
Да, бе, надебеляла и погрозняла била Диди. Щото всички ние си стоим млади, слаби и красиви. ММ ме взе преди 20 години с 30 кг по- евтино, ама живот.
Ейй, може да пием поне кафе, нищо че си далеч Sunglasses  и мен с точно 30 кг надолу ама преди 18 години Joy По темата- спрямо предната седмица тази ми е скука

# 839
  • София
Мен ми направи впечатление и че в дрешника бяха с якета Слави и Диди. Явно беше студено там.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 22:01 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт