🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 236
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 035
Хммм..вярно, че всеки е с вкуса си, но пиле с бъркани яйца/омлет не мога да възприема... Не виждам да си пасват или да се допълват.
Тиквички с ориз са класика, но и те за мен са основно ядене.
Авокадото е хубаво за десерт, вече нейния как се получи не знам.
Не ми допадна особено вечерята и.
Димо утре някакви скариди ще прави. Дидо трябва да е доволен.
Според мен снимат всеки ден, то си отнема доста време предполагам. Някой ако има инфо да раздуха. 😜

# 1 036
  • Велико Търново
Димо утре някакви скариди ще прави. Дидо трябва да е доволен.
И риба. Не чух каква е, но за краткия миг, в който я мернах, големшка ми се стори.

# 1 037
Да не е сьомга, че шефа я недолюбва. 😋

# 1 038
Трагедия, само това мога да кажа, трагедия! Ужасна нечистоплътна женица, отвратителни бълвочи.
Може ли лекциите не по темата в скрит текст?

# 1 039
Пилето изглеждаше блудкаво. Ужасно безвкусна вечеря. Дори във вечерята на Гъмов имаше повече старание и мисъл

# 1 040
  • София
 Диди Дрингова

Черешката на тортата (26.01.2021)
Сезон 14 Епизод 17

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

# 1 041
  • София
Дидо ми направи много лошо впечатление днес. Той и във Фермата не ми хареса и още ме е яд, че спечели, само да не му дадат и тук плакета. Димо много хубаво се изказа по повод приказките на Дидо. Аман от този 'кайман'
Останах като гръмнат при вида на домакинята. Ужасен аутфит, лоша хигиена, слабо меню. Абсолютен кич бе Дидито. И как може след всичко това да получава десетки не знам. Някой трябва да каже на тези участници какво означава истинско оценяване. Аман от лицемерни десетки. И шестицата от Манчев даже и бе много. А Манчев и той ме шокира с изказването си за пилето, че не се сервирало за вечеря.

# 1 042
A какво е казал Дидо, че не гледах снощи?
Много го харесвах преди, засичала съм го на Пирин с предишната му приятелка. Откакто е с рускинята много се промени...

# 1 043
Направи кофти коментар, че домакинята се тревожила, че Димо остана гладен или нещо такова. Един вид:а, за Димо ти пука, за мен не.

# 1 044
  • София
Той си беше прав в случая. Мисля, че въпросният коментар беше за ролята на мъжа и жената в семейството, но не го чух точно, съдя по мненията тук.

# 1 045
Дидо каза, че се извинява, ако звучи сексистки, но мъжът е този, който има тежката дума и направлява семейството. Няколко пъти го натърти, доста самонадеяно звучеше и после дадоха Димо, зад кадър, който простичко сподели мнение, че мъже, които парадират по този начин "мъжествеността" си, обикновено са под чехъл. Закова го на място, точно такъв е случаят тук и даже не чехъл, а тежък ботуш.
Димо ми харесва все повече, проницателен мъж! 😁

# 1 046
че от кого се крие Дидо, все едно всички не знаят, че е чехльо. а, от себе си, може би.
направо не ми се ще да коментирам отново вчерашната вечер, макар че доста неща могат да се изпишат. от компанията само Димо засега ми харесва. и да, ама от тези лицемерни 10-ки. манчев направо много ѝ даде.
относно пилето - да, може би на официална вечеря е добре да се сервира нещо друго, аз също не правя пиле по наистина официални поводи, но това в никакъв случай не беше такова събиране. даже кръчмарско ниво не беше.
ох, ужасна мърлява жена! и как се опитваше да кокетничи и се лигави като девойка....жалка работа. а дрехи, татуси, нокти, мале, мале!

# 1 047
Факт е, че Диди Дрингова изглежда нечистоплътна, няма вкус и сготви ужасно - някакъв опит за китайско беше това пиле с яйца и отделно запържени зеленчуци, но твърде жалък.
Беше се облякла не просто смешно, а абсолютно неадекватно - с това гащеризонче до дупето и деколте до пъпа, може само да радва мъжа си насаме.
И въпреки цялата ужасия, държа се мило с всички, не се правеше на такава, каквато не е и беше гостоприемна. Не ме подразни изобщо, а помня нейни много стари изяви, в които грачеше и се надвикваше, като махленка.

# 1 048
Всичко сте казали за представянето на половинката на Искрен Пецов  Simple Smile Simple Smile На снимката на Мери Мар кокетно поседнала на ръба на диванчето е просто покъртителна. Стори ми се, че има тату на бедрото, някой видя ли какво е татуирано?

# 1 049
Аз не разбрах какво беше това "мариноване" на пилешкото в ракия и какво се целеше да постигне: аромат, крехкост, вкус...
А домакинята беше потресаваща.

Общи условия

Активация на акаунт