Пазаруване от LC Waikiki тема 3

• 48 353
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Сега хем ми излиза код и иска да се регистрирам /това през телефона/, хем не ми пращат никъв смс Angry

# 196
Странно
Имам доста кърпи от тях, без оплаквания съм
Аз пък не харесвам на инглиш хоум
Двулицевия комплект със съзвездия бяло и черно- черното пуска. Но и аз пера на високи градуси. Иначе е хубав, особено за тия пари.

# 197
  • Пловдив
И аз го мислих него, ма имам чаршафи, та... Simple Smile

# 198
Сега хем ми излиза код и иска да се регистрирам /това през телефона/, хем не ми пращат никъв смс Angry
Вчера 3 пъти чаках смс и се отказах

# 199
Старите ми кърпи са от Лидл от една разпродажба преди 6-7г. Идеални ми бяха, но вече поостаряха. А и аз ги пера постоянно. Тези от English home ги гледах офлайн и честно казано не си заслужават 18те лева, но исках да поръчам. Обаче всичко беше изчерпано.
Пак пуснах поръчка. Пуснах за 70лв пак със Спайдърмен одеялата, но отново са ми отказани, както и други неща, та в крайна сметка ще пристигнат две блузи за едното дете за 18лв Joy
Ще падна! Поръчвам онлайн от години, но такова нещо не бях виждала Joy

# 200
Със закъснение изпращат кода и времето за въвеждане е изтекло....и кода вече не е актуален.....Вече 6 имам,но като ги въведа не се получава и това е.Мисля,че е умишлено направено.....

Сега пък кода LCWNEW10 изписва,че не е правилен.....за мен е нещо умишлено направено.....Както и да е и с тия нЕам нерви вече да се разправям.....

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 17:05 от *ирис*

# 201
Оказа се, ЧЕ НЕ са ми "дефектни" артикулите, а уж поръчката бе с такива, но  дойде неочаквано за мен. Спален комплект с лилави цветя на бял фон и суитчър - хубави са, доволни сме, сиутчърът е съвсем тънък, но красив и удобен, така че, няма да връщам.

# 202
Сега остава и на Агнесана да дойдат 20 комплекта със Спайдърмен и ще ги призная Wink

# 203
Да, пращат ни имейли, че са дефектни артикулите и са ги отстранили - без пояснения кои, пък после айде, пристигнали... Ми ако бях пуснали други подобни неща и да стане дублаж, пък после да връщам... Много са им объркани имейлите, комуникацията,... а и свръзката с кол център е аман- аман работата...

# 204
  • София
Току-що направих първа поръчка, обаче не ми направи 10% отстъпка. Писах им, да видим...
Вчера питах на телефона на потребителя и казаха, че все още важи.

Уж имаше комплект чаршафи с духчета, сега са го махнали. Плюс едни гащи за сина ми.

# 205
  • Пловдив
Моето килимче и пуловер са тръгнали.
На мен пък ми отговарят на мейла...питах за връщането в картата.
И смс имам, че тръгва доставката.

# 206
Сега остава и на Агнесана да дойдат 20 комплекта със Спайдърмен и ще ги призная Wink

Joy
Тъкмо бизнес ще врътна. Май доста от нас не успяха да се сдобият с тях Joy

# 207
От 14 декември една поръчка се обработва и не идва. Сто пъти обшеха да я кснселират и ми дават кодове, които не работят. На другия профил си полуох няколко поръчки. Този вече е куриоз...цели 6 лева във виртуален портфейл също седят блокирани. Смях.

# 208
Здравейте момичета,зарежда ли ви сайта?При мен която и секция да отворя ми изписва "0 намерени продукта "🤔🙄🤨

# 209
  • Пловдив
И на мен в момента това ми дава...

Общи условия

Активация на акаунт