Пазаруване от LC Waikiki тема 3

• 48 393
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Не, имам и други неща, разчитам те да дойдат

# 256
Аз имам от 12.01 поръчка, случайно направената Simple Smile, проверявам си я май всеки ден, седи си на статус "подготвяне". Не знам къде излиза инфо за дефектни артикули, нямам никаква промяна в поръчката. Дали ще дойде също не знам, чакам си я кротко. Joy

# 257
  • на морето
Благодаря за отговорите за кода. Така и не получих, ще им пиша. А аз получих килима, но е много сив, а на телефона ми изглежда към бежав. Не ми се връзва и смятам да го върна. Иначе ми харесва като изработка, лекичък и в пералня ще става да го пера. Ако някой го иска мога да го изпратя, но така ще се оскъпи с доставката.
Ето го

https://www.lcw.com/bg-BG/p/figured-carpet-0WAF98Z8-LRA

# 258
Баш за сив съм го поръчала, и такъв го чакам. Дано го получа.

# 259
Представям си що за килим е, щом се пере в пералня...

# 260
За тия пари едва ли някой очаква персийски.

# 261
Едва ли очаква и нещо по-леко от одеяло!

# 262
Тип памучен е. За парите си е чудесен. Скоро взимах подобен от х и М и го върнах. По принцип не търпя килими, с алергии съм. Но детето изяви желание. Поръчах такива, които мога да пера в пералня. Всяко нещо има +и-.

# 263
Съгласна съм с последните мнения
Килимите от 100 процента памук си имат + и -. Създават уют, обират вибрации/звуци, "омекотяват" изгледа на стаята - служат като акцент, стават за игра на пода, предпазват от надраскване паркета/ ако има столове/маси/, но пък задържат прах, трябва да се поддържат/перат. Хубаво е , че са лесно перящи, а не като персийските, грамадните , дето покриват холовете от край до край - както бе модерно в СОЦ-а.
Моята майка така и не изхвърли ни един персийски килим, отдавна са набити с мъхчета и боклучета, които не излизат с прахосмучене. Упорито се съпротивлява.

Тази вечер профилактично и информатично си зяпах в сайта...излезе ми банерът долу вляво - регистрирах се, не затварях нищо-банери имам предвид, внимавах доста,  сложих 1 артикул в кошницата, та ...стана работата с 10-те процента. Зная, че невинаги става, защото всеки ден влизам да се осведомя дали има нови намалени неща.

# 264
Как ви искачат тия 10%..и на мен ми излизат отвреме на време ,ама само 5%,а то е смешно

# 265
  • Гражданин на света
Аз имам от 12.01 поръчка, случайно направената Simple Smile, проверявам си я май всеки ден, седи си на статус "подготвяне". Не знам къде излиза инфо за дефектни артикули, нямам никаква промяна в поръчката. Дали ще дойде също не знам, чакам си я кротко. Joy

Аз моята случайна, дето уж беше и отказаkd взех, че я получих вчера. Ето с тези чаршафи:
https://www.lcw.com/bg-BG/p/double-knitted-fitted-sheet-0WBQ45Z8-J0F
https://www.lcw.com/bg-BG/p/double-sided-double-duvet-cover-set-0WDK60Z8-LQJ
https://www.lcw.com/bg-BG/p/printed-pillow-case-2-pcs-0WBR48Z8-LQJ

Харесаха ми. Не съжалявам, че не я отказаха Simple Smile

След получаването даже получих СМС от Waikiki - разбрахме, че сте получили пратката си, със здраве да си носите Simple Smile

# 266
И аз имах поръчка от 06.01, за над 50лв. а миналата седмица дойде пакет за 26лв. оказа се, че ги няма 3 от артикулите, които явно са били изчерпани но и не съм плащала доставка. В крайна сметка получих един елек и 3 комплекта чорапи за детето Smile

# 267
  • Sofia
Здравейте, някой успя ли да поръча и да получи одеалото с еднорога? Вече за трети път ми го отказват.😕

# 268
  • Пловдив
На мейла ли пращат кода от 10% при регистрация?

# 269
  • София
Моята вече има статус "изпратена".
Поръчах халат за сина ми, дънки и една плюшена пижама 13-14 г.  за кака му, както са уголемени, може и да й стане. Ако не - връщам.
И други неща поръчах, но ми ги отказаха, вкл. чаршафите на духчета и прилепи.

Общи условия

Активация на акаунт