Пазаруване от LC Waikiki тема 3

• 47 544
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Как да търся мъжки панталони?

# 736
# 737
20% на избрано детско има. Аз натоварих кошницата, но пък се чудя още..

# 738
# 739
# 740
  • Пловдив
Благодаря!

# 741
Късите гащури се намират с ключови думи: Шорти, Бермуди, Къси панталони, Спортно облекло, не всички заедно, но поотделно написани в търсачката. А дамските клинове са в секция Чорапогащи

# 742
Мерси за клиновете. Kissing Heart Малко е смотан сайта кое къде е и бавно зарежда и няма секция любими ама пак не се отказваме! Дано го оправят някой ден.

# 743
В реала в  нашия мол (Варна) видях оферта:   Купи 3, вземи 4-ия безплатно, валидна от 28 до 31 май, като най-евтиният артикул от избраните е безплатно.

# 744
  • София
Здравейте, за първи път ще връщам и искам да съм сигурна, че правилно съм разбрала. Значи слагам каквото ще връщам в плика в който ги получих, вътре слагам формата за връщане и отгоре лепя ваучера за връщане и нося в Спиди? След това си чакам парите в профила. А трябва ли да си пиша имената и да се подписвам на формата?

# 745
Здравейте, за първи път ще връщам и искам да съм сигурна, че правилно съм разбрала. Значи слагам каквото ще връщам в плика в който ги получих, вътре слагам формата за връщане и отгоре лепя ваучера за връщане и нося в Спиди? След това си чакам парите в профила.
Да
А трябва ли да си пиша имената и да се подписвам на формата?
Не

# 746
Отиди в офиса на Спиди , без да си затворила плика, те там ще те консултират какво да правиш, кое се слага вътре - лист с опис на  артикулите, там си отбелязала кои от тях връщаш. А служителят от Спиди генерира товарителницата за връщане -  в тяхната система.

# 747
И аз винаги отивам с отворен плик и там си оправят каквото трябва.

# 748
Пуснах доставка до офис на Спиди, нали няма да има проблем 🤔
Сайтът ми се видя “обогатен” откъм детско, а и тези 20 процента ме поблазниха 🤣

# 749
Пуснах доставка до офис на Спиди, нали няма да има проблем 🤔
Сайтът ми се видя “обогатен” откъм детско, а и тези 20 процента ме поблазниха 🤣

Същото направих и аз. По спомен и друг път съм получавала в този офис.

Общи условия

Активация на акаунт