ДЕВЕТИ клас. Дядо Коледа да донесе здраве, радост и присъствени часове!

• 42 936
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Решението в навечерието на третата вълна да се отворят заведенията за мен е абсолютно лишено от логика.
И още по-неразбираемо е при това условие учениците да учат дистанционно.

Игривата слива,детските градини не ги затварят.Само апелират родителите,които могат да си гледат децата да го направят.Отсъствията ще се извиняват по служебен път.

# 676
Аз съм готова да протестирам срещу безумията, които търпят децата ни. Разбирам да има мерки, но защо само децата? Какво ограничават, шестте дни от края на октомври , които ще им се съберат на училище!!!

# 677
  • София
Организацията на писмото от статията е по инициатива на осмокласните съфорумки. Днес имаше представител от тях с интервю по Хоризонт. Който се интересува , може да влезе да прочете последните страници от темата им.
Добро и балансирано интервю се получи, но ако не се разшуми, просто ще потъне и това. На маймуни обърнаха целия народ!

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 18:19 от Слънчевата

# 678
  • по Пътеката
Те големите ученици, щото като ги пуснат онлайн, няма да плъзнат нявсякъде и тя заразата ще се ограничи. Еле ако са им отворени кафета, магазини и фитнеси.
Дали да не сглобим някое писмо до Фандъкова, Кунчев, Бойко?
Аз нямам дар слово за писане Sad.

Момичета, в темата на 8 клас има дискусия.  Red участваше в БНР, програма "Хоризонт". Обмислят се действия, които да дадат глас, че за родителите образованието е приоритет. Щом държавата абдикира.

# 679
  • у дома с любимите си хора
Аз съм в тотален шок. Отново трябва да прибираме детето с все багаж (щото идва и ваканцията след това),чакам допинг ченгетата всеки момент да изскочат от някой ъгъл я в общежитието,я в училище,я на тренировка, детето е в тотален стрес от сложността на процедурата и това че е непълнолетен, цялата седмица е обявена с контролни и изпитвания, свекър ми е диагностициран с рак и тичаме като луди по изследвания, малката се готви за НВО, приятелско семейство е с Ковид и се опитваме да им помагаме с пазаруване.... Направо ми идва да се гръмна.

# 680
Как при 3500 бройки на ден ще работят кръчми, фитнеси и Молове, а децата ги затварят обратно вкъщи.

ами как. Идват избори.

# 681
Вилиан Hug
На всеки се дава, колкото може да носи, така че мобилизирай се и се дръж - и това ще мине/Евгени Hug

# 682
  • София
Дъщерята на моя приятелка (набор на нашите) в Южна Италия е била ПО една седмица от началото на учебната година.

А енергията на всякакви граждански протести малко преди избори трябва да се оглежда внимателно.

Нищо не е толкова черно. Ще се усмири тази вълна, ще напредне ваксинацията, ще се нормализират нещата.

# 683
  • София
Аз съм готова да протестирам срещу безумията, които търпят децата ни. Разбирам да има мерки, но защо само децата? Какво ограничават, шестте дни от края на октомври , които ще им се съберат на училище!!!

Аз също. На маймуни направиха децата. То бива кретения и безумия, но такова нещо не съм очаквала. Всичко да работи, само прогимназийте и гимназиите да са затворени.

# 684
  • Там, където мечтите се сбъдват
Не е ли по-добре сега да излязат ваканция, а през април да си учат??? Време е да се надигнем, аз лично ще следя дали ще има протести и ще се включа, защото ми омръзна тази гавра с децата ни...в заведенията, където все народ е без маски може, а в училище, където са с маски - не може, е няма логика, пълна подигравка....
Просто си мечтая няколко метеорита да паднат на ключови места в София за да започнем начисто след изборите...А Кунчев ако още веднъж го видя с неговите прогнози кога ще отмине вируса, не отговарям за действията си, направо се чудя какво им става на тези хора, каква е тази липса на мисъл....

# 685
  • Варна
Айде и Варна, 6-12 клас от понеделник.

# 686
И Варна минаваме онлайн, от понеделник обаче, детето реве...иска да ходи...Много ми харесва как пишеш Димитрина, едно такова спокойствие лъха от постовете ти, като че ли си постигнала своя Дзен, ще ми се да си права!!!

# 687
Моите очаквания бяха дори от този понеделник още да се върне онлайн обучението, и дори ми е странно, че заповедта в София е от петък , а не от утре. Предполагам, че след пролетната ваканция няма да им се налага вече да са онлайн, а ако ваксинациите покажат нужния ефект , наесен също биха могли да бъдат вече присъствено.

# 688
  • София
И Варна минаваме онлайн, от понеделник обаче, детето реве...иска да ходи...Много ми харесва как пишеш Димитрина, едно такова спокойствие лъха от постовете ти, като че ли си постигнала своя Дзен, ще ми се да си права!!!

Просто животът ме посръфа миналата и тази година и потърсих оцеляването си (емоционално предимно) в смирение. Едва ли съм помъдряла окончателно и необратимо, но засега ме държи една педя над злободневието. Благодарна съм за това!

# 689
  • Варна
Уви и Варна сме в кюпа. Синът е доволен. Той си предпочиташе да е ДО. Аз обаче подкрепям, че трябва да са си присъствено.

Общи условия

Активация на акаунт