Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Защо е тази покана?

 • 8 835
 • 261
 •   1
Отговори
 • Пловдив
 • Мнения: 1 883
Не искам да изпадам в подробности и да описвам в детайли. Имала съм и теми и коментари тук и сигурно нещата могат да се навържат.
Имах / имам тази странна връзка "приятелство със секс", в която аз обаче намесих чувства. След разни там обяснения и изповядвания някъде от лятото се опитвам да съм по-дистанцирана, ненатрапчива, неизискваща и т.н. Общуваме рядко и малко /писане на 2-3 дни/. Преди досаждането от мен беше ежедневно.
През лятото по време на почивка децата ни станаха приятели /на еднаква възраст са/, а аз се запознах с майката на детето му /с която той живее?!?/.
Във връзка с пандемията сега и, че децата не са на градина се стигна до това, че около веднъж, два пъти седмично децата общуват на видео разговор. Започна коментара да сме им идели на гости, което аз приех несериозно и не съм обсъждала.
Сега поканата стана съвсем конкретна, като дори е конкретизирано да им гостуваме за коледните празници.
Той знае за чувствата ми /освен, ако не си е въобразил, че са изчезнали или са се променили, но съм казвала и неща, от които е ясно, че това не е така/. Аз съответно знам, че той не изпитва нищо и понеже нямам самочувствие и за външността си съм се чудила изобщо, защо се е съгласявал да се виждаме и да правим секс.
Тези дни се чудя щом всичко описано е ясно, защо го прави, защо ме кани и т.н.?
Защото децата искат???
Ще го направя.
Но не е ли нормално това да ме кара да се чувствам странно, изплашена, може би тъжна, неразбираща и т.н.

# 1
 • Мнения: 42 483
Може и да няма никаква причина, може и да има.
Предвид това, че вече е излязло на бял свят хлътването ти, кратко и ясно бих казала - Имам чувства към теб. Ако имаш намерение за нещо повече от приятелство, ще поддръжаме отношения, ако не, не искам да затъвам повече.

# 2
 • София
 • Мнения: 980
Не знам историята ти, затова може би ще съм обективна. Извинявай, че съм директна - защото не иска да е сам с детето, защото знае, че има голям шанс да спите заедно, защото е мъж. Иска някой да му стопли леглото. АКО ви кани да отидете при него, докато жена му е там - това е пълна подигравка.
С две думи- не очаквай нищо. Сериозен мъж със сериозни намерения не действа по този начин.

# 3
 • Мнения: 4 226
“Защо се е съгласявал да се виждаме и да правим секс”?! С тази нагласа няма какво да очакваш от мъж, освен да си вдига самочувствието с теб.
Ако децата ви са приятели отиди и се дръж нормално, не си въобразявай, че е някакъв жест от него към теб ...
на твое място сигурно щях да поработя върху самочувствието ми-нова рокля , прическа , маникюр и прочие, за да се чувствам добре.

# 4
 • Мнения: 10 103
Чакай сега. Правилно ли разбрах? Той си живее с жена си и детето, ти си му любовница и той те кани у тях на гости "заради детето".
В същото време знае за твоето хлътване по него.
Ако съм разбрала правилно, този е садист и ще те върти на шиш. А ти спомена, че и външността си не харесваш. За мен намери начин и се дистанцирай от тези "добри хора". Нито ти, нито детето ти сте някакви плюшени играчки. Сексът да си остане секс, не се бутай в семейството му щом живее с такова.

# 5
 • Мнения: 6 493
Не съм чела историята ти, затова не ми е ясно - той просто живее с майката на детето или все още са заедно? Би било безумие да отидеш в дома на двойка, знаейки прекрасно, че си спала и все още спиш с единия от партньорите.

Казваш, че си несигурна, с ниско самочувствие и влюбена в този мъж. При тези обстоятелства не бих отишла, ако съм на твое място. Ще изглеждаш като кученце, с което не искат да си играят, но то си търси контакта и близостта.

# 6
 • Пловдив
 • Мнения: 1 883
Коментирани са чувствата ми и неговата позиция, че не бива да затъвам, че трябва да потърся друг човек и т.н. На тази база след месеци, в които аз "не се отказвах" все пак опитах да се дистанцирам, но той периодично приятелски проверява дали "съм жива".
Най-вероятно майката на детето ще бъде там, както беше там и лятото, когато бяхме на почивка и всъщност общувах повече с нея, отколкото с него. Никога нито с него, нито с нея сме коментирали техните отношения и не съм коментирала с нея нашите взаимоотношения с него. Не мога да знам доколко тя е наясно, от къде се познаваме ние с него и каква точно е "връзката" ни. Сигурно знае.
Естествено, че нямам никакви очаквания и планове за мен и него в това ни гостуване и ще се държа нормално, както съм се държала и през лятото.

# 7
 • Мнения: 40 607
Не мога да разбера някои мъже, че и жени.
Той си четка егото, че си го слага на 2 жени, ама ти що дириш там?
Даже защо си се запознала с жена му?
Това не го разбирам хич.
Добре, искаш секс, разбирам. Той освен секса нищо друго не ти предлага. Ти, заради чувствата си, си се примирила. Обаче с жена му каква работа имаш?!
Децата не са оправдание.

# 8
 • Пловдив
 • Мнения: 1 883
Аз с жена му /не са женени де/ нямам нищо общо и не съм имала желание да общувам, да се сприятелявам и т.н. Подобни отношения и в моята глава са били твърде извън нормалното. Той реши да ни запознае и едва ли не да ни сприятелява през лятото.
Сприятеляването не се е случило навярно, заради мен, защото съм трудна в сприятеляванията.

# 9
 • Мнения: 10 103
Пухито, съвсем добронамерен съвет. Имай малко самоуважение. Това с тези триъгълници, петоъгълници с децата не е ок. Те те използват за някакъв компенсаторен механизъм на собствените си отношения (без значение добри или лоши). А пък и жена му, ако знае, хептен извратено ми става.
Имаш много ниско самочувствие явно, защото това не е добре за човек с достойнство и самоуважение. Не влизаш в подобни болни схеми. Помисли за детето си и дали искаш да вземе подобни модели за общуване.

# 10
 • Мнения: 40 607
Имат ли брак, нямат ли, не е важно. Той има дете с нея и живее с нея.
Аз не бих се запознавала.

Намери начин, постави си го за цел, да се откъснеш от него.
Иначе все по-зле ще се чувстваш.

# 11
 • Мнения: 42 483
Коментирани са чувствата ми и неговата позиция, че не бива да затъвам, че трябва да потърся друг човек и т.н. На тази база след месеци, в които аз "не се отказвах" все пак опитах да се дистанцирам, но той периодично приятелски проверява дали "съм жива".
Като получиш отговор на въпроса, който написах по-нагоре и ако той е "не", прекрати контактите си с него. Блокирай го и няма да може да проверява жива ли си, а ти ще можеш да продължиш напред.

# 12
 • София
 • Мнения: 29 040
Да бе! Другата жена да е там и аз да отида! Никога! Да не ме е намерил на улицата!
Пухи, ела да те плесна, да се осъзнаеш!

# 13
 • Мнения: 20 662
Той е садист, тя явно е мазохист. Иделната двойка Grinning

# 14
 • Мнения: 10 103
Е, то ако бяха двойка, ок. Но той е в двойка с друга жена, а нашата авторка е като секс-играчка.

Общи условия

Активация на акаунт