Външни щори в София?

• 640
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте. Обмислям дали да сложа външна щора в спалнята, на два прозореца широки около 2 и нещо общо(знам, че трябва точен размер утре ще го взема), започващи от средно ниво нагоре, т.е. не са тип френски. Като цяло доста малък размер и отвора в стената е почти толкова малък.

Коя фирма в София ще ми препоръчате като цена/качество?

Приоритета ми за тази щора е да е надеждна и до колкото е възможно да прави някаква шумоиозолация.

Външните щори спират ли напълно светлината или трябва и пердета ако желаем абсолютна тъмнина?

Също предполагам алуминиевите са за предпочитане пред ПВЦ?

# 1
  • Sofia
Аз работя в офис за дограма. Може и на лични. Алуминиевите имат  полиуретан в ламелите. До известна степен е звуко и шумоизолация, но ако са спуснати. Има просвет около 0,5-1 мм не повече между ламелите, може да е и по-малко не съм го мерила. За шумоизолация по-добре сменете стъклопакета стъклата да са различна дебелина. Ако е двоен 4 и 6 мм, троен - 4-6-5 мм. Ако имате други въпроси ще се радвам да помогна. ПВЦ ламели не знам къде предлагат, но при първата градушка може да се надупчат и характеристиките им също не знам. Предлагаме алуминиеви ламели

# 2
Аз имам външна щора  направена от фирма "Боряна 22"в София.Фирмата е за щори и сенници.Доволна съм.В срок я изработиха.Проблеми нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт