Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли връзка между диетата на майката и пола на бебето?
Как да се справя с киселините, които ме тормозят?
Как усещате движенията на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли връзка между диетата на майката и пола на бебето?
-
Как да се справя с киселините, които ме тормозят?
-
Как усещате движенията на бебето?
-
Защо се препоръчват феталната морфология и биохимичният скрининг?
-
Какво представлява 4D измерването при ултразвуково изследване?

. Искам да попитам има ли от вас мами, които ходите на ЖК в Шейново и какво е отношението към вас и въобще какво правите на ЖК от самото начало като сте отишли? Освен акушерка, преглежда ли ви лекар, консултира ли ви, дава ли болнични ? Питам защото вчера преживях кошмарна среща за пръв път с една отвратително нелюбезна акушерка, която не стига, че нищо не искаше да ми обесни, не искаше да ми даде болничен, при положение, че повръщам по 3-4 пъти на ден, почти нищо не ям и не пия, вече повръщам и кръв, защото съм с разранен хранопровод, свалила съм 6 кг.... Пусна ми изследвания чак като съм станела в 16 г.с. , за фетална въобще и не спомена... Каза ми ако реша да отида някоя сутрин пред 25 к-т да ме приемат за системи, нали затова има лекари - те да преценят... Тръгнах си почти разревана Вече се чудя дали да не се отпиша и да се запиша във Вита например. 

усещам движенията на бебчо от края на 15г.с.

. Защото и на кумата ми и на една позната, която ражда преди месец бяха уж момчета, а се родиха принцески