Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли връзка между диетата на майката и пола на бебето?
Как да се справя с киселините, които ме тормозят?
Как усещате движенията на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли връзка между диетата на майката и пола на бебето?
-
Как да се справя с киселините, които ме тормозят?
-
Как усещате движенията на бебето?
-
Защо се препоръчват феталната морфология и биохимичният скрининг?
-
Какво представлява 4D измерването при ултразвуково изследване?

Важното е да е добре,живо и здраво.
ако ти попадне пусни един линк да я чета пак
Аз след като забременях, личният ми лекар тук в Англия ми даде една книжка за бременността и вътре пише, че дроб изобщо не трябва да се хапва, както и фастъци, сирена с плесени ( синьо сирене). Иначе от началото на бременността съм ходила точно 2 пъти на ехограф, а днес за първи път ми взеха кръв. Не запазвам никакви часове, просто когато трябва ми пращат писмо по пощата със записан вече час и указание къде трябва да отида и това е. Мисля, че е доста по-спокойно от тази гледна точка, че не се чудиш при кой лекар да ходиш и как да се вредиш за час. Резултатите от изследванията също ще ми пратят по пощата. Това специално на мен ми помага по-малко да мисля за тревожни неща, защото пък иначе съм си голяма паника. Аз в момента съм -4 кг от началото заради това гадене, което още не е преминало напълно при мен. Иначе още не съм усетила бебо да мърда, но се надявам скоро да го почувствам.
- още в 12 г.с. видяхме ясно бебчето, видяхме го как подскача, маха с крачета и ръчички и т.н., наистина беше страхотно преживяване).
.