Намаления – пролет 2021 г.

• 117 239
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Очаквам да споделите утре (тези, които ще са ги посетили)  къде, какви и как са намаленията в моловете. Надявам се да са добри.

# 226
Някой ходил ли е вече в някой мол и има ли информация какви са намаленията в Zara?

# 227
  • София
В Park Center:
ССС - намаление на боти и ботуши, а при закупуване на обувки (не боти и ботуши) имате право на козметика за обувки с до 50% намаление.

Етам имат намаление до 50% на избрани неща,  Reserved - до -70%, а Beauty Zone имаха плакати с -30%.

Моля, ако някой има инфо Mohito дали е отворен и има ли намаление, да сподели.

# 228
  • СОФИЯ
Сердика център.
Дезигуъл - минус 50% на доста неща, няма много номера;
Хюманик - много намалени мъжки, дамски и детски, вкл. раници и чанти. Минус 50% на втори намален артикул. Има какво да е избере;
Дъглас - търсех някои определени неща. Някои са намалени в сайта, а във физическия магазин не са. Други са с по-голямо намаление в магазина. Още не са ориентирани и служителите, момичето се разходи два пъти до касата, за да види цена;
Орсе - има намалени и до 70%, но от сайта им все още няма ориентация за конкретен № в магазин;
Пийк и Клопенбург - много е разместено и на двата етажа, в сравнение с преди затварянето. Има намалени, но нямах време да разгледам подробно;
Довечера мисля да мина и през Дъ Мол.

# 229
  • Пловдив

Опашката за Зара в Пловдив. Абсурдно е просто. Нама начин......Дори да ми ги подаряват дрехите.

# 230
  • ВАРНА
Кое е абсурдното?
 Чакат пропусквателния режим и стоят през метър... 23 човека са за 100 метра.
 Къде е драмата?

# 231
Някой ходил ли е вече в някой мол и има ли информация какви са намаленията в Zara?

В The Mall преди малко - блъсканица, около 20 мин се чака на касата, отделно има и опашка пред самата Зара.
Онлайн тези неща, които съм харесала, не са налични там, в магазина обаче имаше. Взех си панталон и обувки.
   Pull&Bear, Бершка и Страдивариус обаче са ги махнали - помещенията са празни.
Бях тръгнала към Pull&Bear, защото и там от приложението съм харесала разни неща, но няма наличност онлайн и исках в магазин да видя Cry.

# 232
  • Пловдив
100 човеса са Варненец. Да ходя ли да ги броя.

# 233
Варненец, ама ти сериозно ли питаш къде е драмата? На опашката има някакво отстояние, но вътре хич не съм убедена, че има такова. А, дано не се случи това от което много хора се притесняват. Подобни опашки имаше и на ЧП, не, не съм ходила нито тогава, нито сега ще отида. Не се изкушавам от накакви парцалки.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 18:20 от Пролетно цвете

# 234
Не знам за вътре как е, но си представям колко време трябва да се чака на тази симпатична опашчица... Grinning  Едва ли хората вътре стоят по 4-5 минутки Sweat Smile

# 235
  • София
От началото на пандемията не съм пазарувала във физически магазин Зара точно по тази причина. Страшна бутаница. Ни бих си причинила тази опашка, ако ще безплатно да подаряват артикули. Пред Пепко между другото в Парк центъра беше същото по обяд.

# 236
Само не летището бих се редила на такава опашка.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 15:57 от Medika

# 237
Всички на опашката са с долници! Това мода ли е или нищо друго вече не им става? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 238
Като гледам са ученици...те не тръгваха ли на училище тая седмица?

# 239
Искат да си подновят гардероба и да си вземат нещо друго освен спортно облекло.

Общи условия

Активация на акаунт