Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 373
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 1 005
За семейството не съм казала, че искам да ме запознава.

Ама е доста странно, когато комуникацията върви, споделя си всичко, идва у вас 2 пъти седмично- вечеряте, гледате нещо, правите секс, ама дотам...

Всичко е инкогнито обаче.

За Нова Година си отиде с приятелите и ми каза да си намеря с приятелки къде да отида Simple Smile Официално за пред хората е сам.

Не мога да съм сигурна дали не се оглежда и за други и при мен да е междинна станция.
Аз държа на ясни отношения. Като не искаш да задълбочаваш с някой, прекратяваш и това е.

# 1 006
.

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 09:39 от Анонимен

# 1 007
Търси някой сериозен - ако ти трябва сериозен мъж до теб. За този си само на повикване с екстри - т.е. предлагаш му храна и секс регулярно.
Твоя си работа как да продължиш.

# 1 008

Ама е доста странно, когато комуникацията върви, споделя си всичко, идва у вас 2 пъти седмично- вечеряте, гледате нещо, правите секс, ама дотам...

За Нова Година си отиде с приятелите и ми каза да си намеря с приятелки къде да отида Simple Smile Официално за пред хората е сам.

Не мога да съм сигурна дали не се оглежда и за други и при мен да е междинна станция.
Аз държа на ясни отношения. Като не искаш да задълбочаваш с някой, прекратяваш и това е.

Можеш да си сигурна, че се "оглежда" за други и че ти си "междинна станция". Ама 200% сигурно.
Когато един мъж е влюбен, той никога не се крие,а напротив, иска да покаже на целия свят, че си негова. И ако до сега не е влюбил /още преди консумацията на отношенията/, значи никога няма да се влюби. Може да станеш удобна и по някакви негови причини да реши да има връзка с теб, но никога няма да е влюбен в теб. Което неминуемо ще доведе до разрив в някакъв момент. Поне според мен, мъжете се влюбват бързо и веднага и много им личи. Така че е добре да си го избиеш от главата. Препоръчвам да си излезеш с приятелките и да се "оглеждаш" за друг.

# 1 009
Идва у вас, не те извежда навън?
Т.е. гостиш го и му предлагаш секс от кой месец?
При така описаната ситуация изглежда само да се е възползвал от теб от началото. Гадно е, късай.

# 1 010
Той превърнал и къщата и теб, на секс- туризъм.

Само факта, че на Нова година няма да те вземе с приятелите му, е достатъчен за да се почувстваш пренебрегната и нищо значеща за него. За мен, това би било Край.
Да не съм някое плашило,  сакън да не ме покаже навън?

# 1 011
Да, това, че за Нова Година ме остави да се 'спасявам' с приятелки доста ме засегна.

# 1 012
Много мъдри неща са се изписали по тази тема вече, и аз само ще се изкажа, че
1) Доблестно е да каже човекът, че иска само секс. Вместо да се прави, че иска нещо повече за да те вкара в леглото и после да изкарва, че в теб нещо не е наред, заради мъничкото внимание или уважение, което искаш. За съжаление този сценарии е много често срещан
2) Заемаш се с този човек само ако ти искрено на 110% също търсиш само секс и нищо друго. Личното ми мнение е, че много жени не сме създадени обаче за това, трудно ни е да не се привързваме и да спим с някого само за спорта едва ли не, без да очакваме нищичко в замяна. Няма смисъл да очакваш, че изведнъж ще му се отворят някакви дълбоки чувства към теб. Той си е казал, че не е с нагласата за нещо повече, или може би че теб вижда само по такъв начин.

# 1 013
  • София
Имам една приятелка с подобен казус. Май вече 6 месеца се виждат. Оня уж се развежда. Понякога излизат по заведения, запознал я е с 1-2 приятели. Но реално почти всички "срещи" са при приятелката, вечеря и секс. И оня даже не остава цялата нощ.
Иначе бил много мил и внимателен... Ама тя се чуди дали да търпи или да къса.

# 1 014
Да, това, че за Нова Година ме остави да се 'спасявам' с приятелки доста ме засегна.

Извинявай, но подсказката е трябвало да бъде още, че не излизате никъде заедно, ни едно кафе, ни една разходка.
Въпросният не е искал явно да види как естествено ще се развият нещата, а само секс, без да има смелостта да го каже в прав текст. Обсъждай ги тези неща повече с приятелките, ако нямаш много дейтинг опит, да погледнеш ситуацията през други очи.

# 1 015
1) Доблестно е да каже човекът, че иска само секс. Вместо да се прави, че иска нещо повече за да те вкара в леглото и после да изкарва, че в теб нещо не е наред, заради мъничкото внимание или уважение, което искаш. За съжаление този сценарии е много често срещан
2) Заемаш се с този човек само ако ти искрено на 110% също търсиш само секс и нищо друго. Личното ми мнение е, че много жени не сме създадени обаче за това, трудно ни е да не се привързваме и да спим с някого само за спорта едва ли не, без да очакваме нищичко в замяна. Няма смисъл да очакваш, че изведнъж ще му се отворят някакви дълбоки чувства към теб. Той си е казал, че не е с нагласата за нещо повече, или може би че теб вижда само по такъв начин.

Това добре, ама те повечето мъже в началото искат само секс, а не тръгват с идея за сериозна връзка. И едва ако им хареса сексът, и ако установят, че след секс им се иска да поостанат и да си говорите, нещата стават сериозни. И ММ е казвал, че е започнал с мен ей така, някак между другото. Пък ей на, 35 години сме си заедно. Ако си бях окачила на врата една табела "само за сериозни" нямаше да ни се получи... За сметка на това неколцината уж сериозни най-вероятно щяха да се окажат с дефицити някакви.
Абе, идеалната половинка се намира с "проба-грешка".

# 1 016
Аз съм напълно съгласна с Абуто. На 5-6-ти секс вече почваш с манипулациите, че ще излизаш с друг и очакваш той да ревнува. Не, няма да изревнува, а те поставя в графата "шавлива, става само за секс". Както жените тестват, така и мъжете тестват. Както ти не си влюбена, а се чудиш дали е стока, така и той за теб се чуди. Моля ви се, момичета, не четете Космополитън и не правете номера, че да изревнува мъжът. Ако сте готина и търсена и имате и други варианти, мъжът вече го забелязва.

# 1 017
То е ясно, че никой отначало не тръгва с големи очаквания или желание за сватба, но винаги си личи отношението на мъжа срещу теб,  и дали постепенно започва да те поставя на първо място или те ползва за запълване на свободното си време. А втората опция, никога не съм я приемала, така че отношенията няма как да продължават в този си вид, поне за мен.

# 1 018
Скрит текст:

Аз държа на ясни отношения
. Като не искаш да задълбочаваш с някой, прекратяваш и това е.

Това, горното, никак не го разбирам. Звучи ми като - "ако не можеш да изплуваш километър под 12 минути, изобщо не се захващай с плуване".
Само за здраве - не се разрешава Wink
По-сериозно - дълбокото не е за всеки. И не е нужно да бъде.

# 1 019

Това добре, ама те повечето мъже в началото искат само секс, а не тръгват с идея за сериозна връзка. И едва ако им хареса сексът, и ако установят, че след секс им се иска да поостанат и да си говорите, нещата стават сериозни. И ММ е казвал, че е започнал с мен ей така, някак между другото. Пък ей на, 35 години сме си заедно. Ако си бях окачила на врата една табела "само за сериозни" нямаше да ни се получи... За сметка на това неколцината уж сериозни най-вероятно щяха да се окажат с дефицити някакви.
Абе, идеалната половинка се намира с "проба-грешка".

Има логика да е така, но не говорим да сме с мисъл за сватби и тем подобни от първия месец (както каза @happydoc). То и една жена може да се уплаши ако мъжът вземе да й говори за деца на 1ва среща. Той може да иска секс първо, но и да се държи добре с теб, да показва хубаво отношение, да му е приятно да прекарва време с теб. Иначе поздравления са дългия успешен брак, и аз се надявам на такъв един ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт