Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 856
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 390
Равена, записвай се на следващия кастинг за 90 дни до сватбата. Със сигурност не само ще имаш много кандидати, а и звезда ще станеш! Тъкмо и ние да се пукнем от гордост, че те познаваме.
Оххх, не го знам това шоу, ама имам сериозен проблем.
Днес идва да се сбогуваме, защото ще отсъства известно време. Видях, че колата му е на драйвуея и се почудих, защо не звъни на вратата.
Излизам и той ми рине стълбите от снега.
Моята така наречена каша - живот. Как сега да му кажа, че нямаме бъдеще заедно? Ужас! Не съм лош човек, ама...Disappointed Relieved

# 391
Равена, изчакай да мине зимата и тогава му кажи, че нямате бъдеще. Не е малко да ти ринат снега цяла зима тука.

# 392
Ако секса и жената ми е харесала искам я цялата и само за мен. Ако не ми допада и искам да приключа с нея любезно и деликатно може да влезе в употреба и " Търся само секс, не желая да се обвързвам... И Бла Бла".  Че иначе е грубо да й изпльоскам в очите, че не е това, което търся. По добре да остане с мисълта "Този не знае какво иска и бла бла..."

# 393
Ако секса и жената ми е харесала искам я цялата и само за мен. Ако не ми допада и искам да приключа с нея любезно и деликатно може да влезе в употреба и " Търся само секс, не желая да се обвързвам... И Бла Бла".  Че иначе е грубо да й изпльоскам в очите, че не е това, което търся. По добре да остане с мисълта "Този не знае какво иска и бла бла..."
Ами ако тя каже ,ок ще се виждаме само за секс? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 394
Ако секса и жената ми е харесала искам я цялата и само за мен. Ако не ми допада и искам да приключа с нея любезно и деликатно може да влезе в употреба и " Търся само секс, не желая да се обвързвам... И Бла Бла".  Че иначе е грубо да й изпльоскам в очите, че не е това, което търся. По добре да остане с мисълта "Този не знае какво иска и бла бла..."
Ами ако тя каже ,ок ще се виждаме само за секс? Stuck Out Tongue Winking Eye

Охх мани. Нещо го завъртам да остане с впечатление, че съм объркан, не знам какво искам и се боря със себе си ....

# 395
  • София
Ужас... няма нищо мъжко в такова поведение...

# 396
Нали имаше нещо като виц по тоя повод:
Двама мъже си говорят. Единия казва:
-Трябва да скъсам с приятелката си, но не знам как да й го кажа.
-Как така ще й го казваш? Бъди мъж - спри да й пишеш.

Тъжно е направо.

# 397
Ама чакайте малко. Аз съм жена и точно това очаквам от един мъж на място. Няма нужда да ми казва направо и да ми се обяснява, като жена. То си личи, когато един мъж не си пада по теб. Ще ме издразни повече, ако ми каже "търся само секс". Но, ако излезем на среща, предложа му секс, а той се направи, че няма кеш за хотела (имаше тук такава случка), е кристално ясно. Е, коя жена ще си остане с някой, който не би похарчил 5 лв за стая, където ще прави секс с нея? Това е обидно отношение, но красноречиво.

# 398
Ама чакайте малко. Аз съм жена и точно това очаквам от един мъж на място. Няма нужда да ми казва направо и да ми се обяснява, като жена. То си личи, когато един мъж не си пада по теб. Ще ме издразни повече, ако ми каже "търся само секс". Но, ако излезем на среща, предложа му секс, а той се направи, че няма кеш за хотела (имаше тук такава случка), е кристално ясно. Е, коя жена ще си остане с някой, който не би похарчил 5 лв за стая, където ще прави секс с нея? Това е обидно отношение, но красноречиво.

Този път мнението ми е на другия полюс.
Първо много държа на точни и ясни отношения с един мъж,това да ми се отдръпва, да ме мотае....не е за мен, по добре право куме в очи
После, като няма пари за хотела, плащаш ти ако толкова си на зор и нещата са точни. А, че мъжете трябва да харчат по жените...това си е закон. Иначе как ще се почувстваме жени?

# 399

Този път мнението ми е на другия полюс.
Първо много държа на точни и ясни отношения с един мъж,това да ми се отдръпва, да ме мотае....не е за мен, по добре право куме в очи
После, като няма пари за хотела, плащаш ти ако толкова си на зор и нещата са точни. А, че мъжете трябва да харчат по жените...това си е закон. Иначе как ще се почувстваме жени?
Ама, аз бих си тръгнала от хотела на мига. Секс няма да има! Ще намеря друг, който ще плати хотела. Но, след такъв момент, няма да ми е нужно да чуя, че няма сериозни намерения към мен, нали ? Аз просто не искам да ми се каже в очите, бих се почуствала зле. Предпочитам грозен намек, където аз ще си отреагирам както трябва. Но така да ми го сервира в очите, ми е по-тъпо.

# 400
Ravenna, ако не го смотае някоя гъркиня, виждам бъдеще аз. Пилето веднъж каца на рамо.

# 401
Ravenna, ако не го смотае някоя гъркиня, виждам бъдеще аз. Пилето веднъж каца на рамо.

Дренче,бъзикаш се....

# 402
# 403
Няма никакъв шанс да го смотае някоя. Совите не са това, което са, но не ми се влиза в подробности. Worried
То затова не трябва да се тръгва само за секс, ама човек се учи докато е жив!

# 404
Няма никакъв шанс да го смотае някоя. Совите не са това, което са, но не ми се влиза в подробности. Worried
То затова не трябва да се тръгва само за секс, ама човек се учи докато е жив!

С каквито и подбуди да тръгваш, никога незнаеш това до какво ще доведе. Така са и мъжете(повечето) секс, секс и после виждат и нещо повече .Важното е ние ,жените да сме наясно със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт