Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 731
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 540
Внимавай, щото вашата комбинация е много взривоопасна и няма да се усетиш, как ще хлътнеш. Но, щом те устройва си го изживей.
Разликата ви, изобщо не е пречка за по задълбочени отношения, ако така те пързаля.
Съвсем нормална си е.

# 541
Ти хубаво се отпускаш, но в един момент ще се привържеш към него. А той може да си намери друга.
Отделно карайки я така, даваш на заето на евентуално сериозен партьор. А времето минава и е в твой ущърб.
Предпочитам да съм сама, не да се задоволявам с трохи.
За неангажиращо приемам някой за 1 нощ само. Иначе е невъзможно да не се привържеш.

# 542
  • София
Според мен вече имаш някакви чувства, щом толкова я мислиш цялата работа. Той пък ясно си е заявил, че не търси нещо сериозно. Внимавай.

# 543
  • Out of the Mix
Разликата е в ущърб на жената, не на момчето на 24.
Той има поне 10-15 г. да се оглежда, сменя, осмисля, наслаждава на свободата си, излиза с всякакви - от тийнки 12 клас, до 35-36 годишни запазени, стегнати каки, доколкото може, или там каквото харесва. За какво му е да се обвързва със 7 години по-голяма кака, ако не му изгодно? Колко да е влюбен?
В един момент след 6-10 г. каката като е на 41, той ще е на 34 в пика си. А появи ли се желание за дете, става сложно. Жената със сигурност и сега иска, а след 2-3 г. съвсем ще почне да го натиска, и ако той не е узрял за идеята все още и да работят, ще се разделят.

Мацето на 31 да си подреди психиката така, че да излиза и да се запознава с набор и малко по-големи мъже 3-7 г. разлика, докато не попадне на подходящ и нещата ще се случат, даже ще имат 2-3г. да се насладят на връзката преди бременеене, ипотеки, ремонти, местене, майстори. Но кой знае, има хора не искат деца, а на други не им се получава.

Накратко - подрежда приоритети и действа.
А с младото яре се забавлява и разнообразява, без ангажименти.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 10:24 от Revoker

# 544
Мъжът е с отношение, кара те да се чувстваш добре. Сексът - с тръпка и химия. Този тип неангажиращи отношения ти носят само положителни емоции и те разтоварват от стреса. Знаеш, че ако се увлечеш, ще се дистанцираш. Хвалиш ли се? 😂
Оставя да те поздравя, че си намерила перфектното приятелче за секс с отношение даже!
Важно е, обаче, да не се пускаш по течението и да хабиш прекалено много енергия с него, защото с 24-годишния нежелаещ връзка надали има перспектива. Излизай паралелно с набори за сериозни отношения, да не мигнеш и да се окаже, че си загубила няколко години с младия жребец от удобство. А и той във всеки момент може отново да духне, ако намери кандидатка за сериозна връзка.

# 545
Мъжът е с отношение, кара те да се чувстваш добре. Сексът - с тръпка и химия. Този тип неангажиращи отношения ти носят само положителни емоции и те разтоварват от стреса. Знаеш, че ако се увлечеш, ще се дистанцираш. Хвалиш ли се? 😂
Оставя да те поздравя, че си намерила перфектното приятелче за секс с отношение даже!
Важно е, обаче, да не се пускаш по течението и да хабиш прекалено много енергия с него, защото с 24-годишния нежелаещ връзка надали има перспектива. Излизай паралелно с набори за сериозни отношения, да не мигнеш и да се окаже, че си загубила няколко години с младия жребец от удобство. А и той във всеки момент може отново да духне, ако намери кандидатка за сериозна връзка.

Не съм казала, че не излизам на други срещи. Но съм срещала и мъж на 34, който ми заяви в прав текст "какво да те чакам за секса, да не съм на 15..т.е айде да те тествам ,какво ще те ухажвам тука седмица.. Така ,че това с годините, че му е дошъл акъла не е гаранция на 100 %. Не е хвалене, пиша по темата просто. Благодаря.

# 546
VGali  Не разбрах,искаш да накараш някого да те чака,докато ти си се **** с малкото биче?
Супер комично изглежда,да си имаш секс приятел,докато излизаш на срещи и валидираш (скромност)...

# 547
Е то това е идеята на секс приятеля - да има с кого да прави секс докато се влюби и се загаджи с някой. Разбира се, че ще излиза на срещи, но просто няма да казва на тези мъже за неговото съществуване.

# 548
  • София
Е няма да стои на сухо, докато си търси мъж. Но ако си хареса някой, е редно да прекрати с приятелчето.

# 549
Въпросът за хваленето беше в кръга на шегата. Супер приятелче за секс е това.
Тъкмо има мъжки интерес и отношение към теб, така е по-лесно да не се поддаваш на серийните свалячи или несериозни мъже като 34-годишния.

# 550
VGali  Не разбрах,искаш да накараш някого да те чака,докато ти си се **** с малкото биче?
Супер комично изглежда,да си имаш секс приятел,докато излизаш на срещи и валидираш (скромност)...

В момента не излизам и по срещи, благодаря все пак за мнението ви. Не карам никой да ме чака, за какво чакане говорим? Нещо сте разбрали грешно коментара ми. Въпросния индивид (на 34) ме сваляше преди да имам отношения с това момче, и ми изцепи въпросното изречение.

# 551
Имаш ли проблем със самочувствието ?
Единия мухльо ти изцепва такива реплики на първа среща, другия пикльо пък те иска, но само за секс.
Търси проблем у себе си !
Заглавието на темата ти подсказва съвсем друго нещо. Ако си показала на някой, че се задоволяваш с трохи не чакай от него цялата баница.
Нищо ама нищо няма да ти стане ако останеш известно време без секс, но с такива продължителни празни  ** анета затъваш и то много.

# 552
Винаги съм се награждавала с по 2 баници.
Това, трохите..нее за мен.

# 553
Имаш ли проблем със самочувствието ?
Единия мухльо ти изцепва такива реплики на първа среща, другия пикльо пък те иска, но само за секс.
Търси проблем у себе си !
Заглавието на темата ти подсказва съвсем друго нещо. Ако си показала на някой, че се задоволяваш с трохи не чакай от него цялата баница.
Нищо ама нищо няма да ти стане ако останеш известно време без секс, но с такива продължителни празни  ** анета затъваш и то много.

О, изобщо не ми е проблем да стоя без секс. Била съм на сухо години.. Може би затова сега реших да сменя плочата. Така е ,баница от него не очаквам. Не мисля, че имам някакъв "проблем." Проблем ще е ако си търся нещо за креватно джудо, докато правя мусака на мъжа си. Засега си я правя лично за себе си. А такива празни ****нета както казахте пробвам за първи път като отношения. Не се чувствам "обезценена", а желана, на този етап това ме устройва. Като дойде момент в който не ме, сама ще си понеса последствията..

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 18:15 от VGali

# 554
Като не очакваш баница не питаш дали един мъж се променя заради секса .
Не, не се променя за жени които са съгласни и само на това 😉
Ще се промени като срещне друга,която дава сериозна заявка.

Общи условия

Активация на акаунт