Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 914
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 360
Никакъв секс за 50+ годишните, да не си въобразят, че някой ще ги гледа, дъртаците му. Друго си е да ти остарее под чехъла, да си заслужи гледането, един вид.

# 361
Добре.
Кажи сега за кучето ? (То в замяна върти опашка, демек хептем файдъ няма)

# 362
  • София
Само един въпрос - кажи ми една причина, поради която, примерно аз, да взема да се хвана с някой нов мъж, да речем мой набор, за да си "гледам старините с него. Трябва ли непременно да си гледаш старините с някой нов, за да имаш интимен живот? Защо да не гледам себе си, примерно, вместо да му следя предпочитанията и да се съобразявам с него?  За да не мога да гледам филм, защото него го дразни? Или да не мога да си легна когато искам, да си оставя чинията когато искам и всички неща, които човек прави, когато е самостоятелен? Ааа, тц!

# 363
Нали затова писах, че трябва да имат общо минало, дълъг брак, да са отгледали деца заедно. А не неженил се или разведен мъж, изведнъж да се сети, че вече остарява и да търси кой да го гледа. Да си наеме болногледачка! А той какво ще предложи на тази жена, която ще се зароби да му осигурява комфорта? Да не мислиш, че той ще седне да я гледа, ако тя падне? Чуждият мъж ще вземе да гледа чуждата жена, с която няма нищо общо преди да се съберат, та да си гледат старините заедно?  Много ви идва романтиката от филмите как млади и здрави на 50-60+ хукват по сладък живот и си четат стихове и така здрави си доживеят до сто години. Да, хората си гледат сметката, колкото и да не звучи романтично.  Достатъчно е няколко въпроса относно минало и настояще, и веднага става ясно какво търси и как си представя бъдещето.
Това "трябва" задъжително ли е за всички Андариел или разрешаваш някой друг да има други представи за себе си?
"Трябва" ли, както в твоите представи, мъжът винаги да е болен и умиращ? Може ли да е здрав и прав?
"Трябва" ли всяка жена от една млада възраст  да си знае, че задължително ще е болногледачка както го прожектират в твоите филми?
Що за калъпи, и що за драми за нероден Петко!

# 364
Само един въпрос - кажи ми една причина, поради която, примерно аз, да взема да се хвана с някой нов мъж, да речем мой набор, за да си "гледам старините с него. Трябва ли непременно да си гледаш старините с някой нов, за да имаш интимен живот? Защо да не гледам себе си, примерно, вместо да му следя предпочитанията и да се съобразявам с него?  За да не мога да гледам филм, защото него го дразни? Или да не мога да си легна когато искам, да си оставя чинията когато искам и всички неща, които човек прави, когато е самостоятелен? Ааа, тц!

Това е отговор на един егоист и саможивляк.
Бих се грижила за всеки, ако получавам това ,от което имам нужда. Добре, че хората сме различни.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 17:49 от happy doc

# 365
  • София
Общото минало помага за изкарване на старостта. Имат общи деца, имат общи внуци, имат общи спомени, представят си се взаимно така, както са били като млади. Иначе не виждам мащо една жена ще тръгне да гледа мъж, с който не е имала общо минало. Защо да си го причинява? Още повече, че не е много ясно той дали ще я гледа, ако тя се разболее, защото той също няма общо минало с нея.

Ахам. Wink

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 18:06 от Andariel

# 366
Както се казва, де го чукаш, де се пука ?!?!?!?
Моля, придържайте се към темата !

# 367
Само един въпрос - кажи ми една причина, поради която, примерно аз, да взема да се хвана с някой нов мъж, да речем мой набор, за да си "гледам старините с него. Трябва ли непременно да си гледаш старините с някой нов, за да имаш интимен живот? Защо да не гледам себе си, примерно, вместо да му следя предпочитанията и да се съобразявам с него?  За да не мога да гледам филм, защото него го дразни? Или да не мога да си легна когато искам, да си оставя чинията когато искам и всички неща, които човек прави, когато е самостоятелен? Ааа, тц!
Е, каква е разликата колко време си с някого ?
Аз затова те питах за кучето. Обикновенно от кучетата не получаване материални облаги, освен любов, ама ги обичаме и се грижим за тях ?

# 368
  • София
Какво куче? За да имаш вечното дете, което никога не пораства и винаги трябва да мислиш, че не можеш да го оставиш самичко за повече от ден, защото трябва някой да му даде храна и вода и да го изведе на разходка? Децата порастват, стават самостоятелни, а домашните любимци никога не стават самостоятелни.

Ами, има разлика, нали я обясних? То е като при мъжете с бойните другари от казармата.

# 369
Само един въпрос - кажи ми една причина, поради която, примерно аз, да взема да се хвана с някой нов мъж, да речем мой набор, за да си "гледам старините с него. Трябва ли непременно да си гледаш старините с някой нов, за да имаш интимен живот? Защо да не гледам себе си, примерно, вместо да му следя предпочитанията и да се съобразявам с него?  За да не мога да гледам филм, защото него го дразни? Или да не мога да си легна когато искам, да си оставя чинията когато искам и всички неща, които човек прави, когато е самостоятелен? Ааа, тц!

Mи не знам, аз съм на 50+ и да гледа филм без половинката не ми е толкова приятно, да не говорим за ходене на заведение, ресторант, кино, почивка, ски, море, разходка... Даже ей сега си седим един до друг, всеки си трака на лаптопа, ама от време на време коментираме нещо, докосваме се, подаваме си ръка, споделяме и ни е гот. Много по-гот, отколкото ако сме сами. Несравнимо по-гот. По-точно, ако ме оставиш сама за седмица без половинката ще изтрещя. Та защо не допускаш, че и при новосформирана двойка може да е същото? Защо да е непременно единия да търси друг да го гледа?

# 370
  Анди, изключваш ли варианта просто да се обичат и да им е хубаво заедно?

# 371
  • София
Защото като се съберат на 50+ ги очаква основно остаряване и рискове от повече болести. Няма да се подмладят и да преживеят нещата, които са преживяли на 30, дори не и когато са били на 40. Преди кривата е била нагоре, сега кривата слиза надолу. Човек се изтощава и се амортизира съвсем буквално.

Новосформирана двойка може и да се обичат и да им е хубаво знаедно, но до момента, в който започнат да се намесват неприятностите. А и зависи кой с какви очаквания е влязъл във връзката. Повечето мъже влизат във връзка с наборки не от голямата любов, а от чисто практични подбуди. те обичат някой да се грижи за тях.

# 372

Ама Анди,  в тоя живот не е всичко деца, внуци и семейство. Има и екскурзии, походи в планината, пикници със секс, круизи, театрални постановки, суши в Хепи, кина, молове, секси бельо и секси нощница,  въобще има живот и извън битовизма, мръсните чорапи, болестите и останалите негативизми на живота, за който дори и не се сещам.

# 373
  • София
Тези неща с круизите не е нужно да ги прави само, ако спи с един мъж под един покрив. Могат и отделно да си живеят и пак да си ходят насам-натам. Откога приятното прекарване и секси-нощниците вървят с бита под един покрив?

# 374
А на теб да спиш сама в леглото повече ли ти харесва от това да спиш с половинка? Сутрин да се гушнете и да си доспите? После да врътнете един събуждащ секс, след това в тандем да оправите къщата, да приготвите закуската и да си пийнете кафенцето? Много ли ти е гадно така??? Щото на мен ще ми е гадно ако ми го отнемат.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 19:10 от Черна станция

Общи условия

Активация на акаунт