Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 592
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
Аз на никого не правя проблеми - напротив - казах, че според мен по-добре да си има един редовен за секс вместо всеки път като й се прави да хваща някой случаен от бара.

Просто се чудя какво се прави, когато реши, че вече иска сериозен - и аз намирам, че тя сама се поставя в положение да е недостъпна за други, ако спи с този. Тях дето лъже, голяма работа, но според мен лъже себе си, че може да намери друг и то сериозен, докато е с този.
Виж, за това съм съгласна.
И аз мисля, че по този начин си затваря опциите, най-малкото губи време в гледане на тв с несериозния, а вместо това може да пробва да отиде на среща, да излезе с приятели, да се запознае с някого.
Освен това създава илюзията, че не е точно сама, има някакъв мъж там, съответно няма мотивация да намери друг.
На теория би трябвало да не й пречи по никакъв начин, ама на практика май не се получава така и жените се обвързват емоционално на 99 % от случаите. Неслучайно пише в "Доколко се променя един мъж след секса?"

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 15:40 от Mandy Bo

# 601
Много крайни коментари имало в тая тема. Понеже гледам, че се коментира как жената процедира като има секс бъди, но и излиза на срещи, да питам мъжете - а вие как процедирате в такава ситуация ? Щото, нали, секс бъдито на една жена може също пък да си търси нещо сериозно междувременно.

# 602
Защо да е обидно? Срещат се двама, да речем на лежерна среща - коктейл, кафе, без особени очаквания, да видят дали ще си допаднат. Ако си допаднат, се срещат отново, и отново. Тогава може секс бъдито изведнъж да стане безинтересно. Трябва да имат някаква отговорност още в началото, докато не са се опознали ли? Да не споменаваме, че е възможно отрещният/-ата да опознава още двама. В ничия работа не влиза, кой с кого какви отношения има в началото, докато нещата не са станали по-сериозни (стига да не е сериозно обвъзран или женен, разбира се).

Също, мъжете (а и хората като цяло) често не ценят това, което им идва лесно, без никакви усилия от тяхна страна. Факт.

# 603
Ми обидно би ми било на мен, като мъж, да. За всички мъже не знам, но мога да предполагам.
Обидно би ми било ако сме излезли на среща и аз си поискам, а тя ми каже "рано ми е още да спя с теб, не сме се опознали" и отиде да си извика бъдито у тях да гледат филм.
Разбира се, както казваш - може и никога да не разбера. Но ако някой ден разбера, ще си преосмисля сериозно отношението към нея - особено ако съм питал "имаш ли си приятел" и ми е казала не.
Ако ми е казала "имам си фък-бъди" тогава, както казва и колегата рф22, вероятно бих се опитал и аз да стана бъди, вместо да го раздавам сериозен - така е по-лесно, нали?

Питаха и обратната ситуация - ако мъжът имал бъди. Аз самият никога не съм едновременно имал бъди и търсил сериозна приятелка. Имал съм сериозни приятелки, тогава бъди не ми е трябвало. Имал съм и периоди, когато съм се фокусирал върху кариера, местене от един град в друг, или просто да си живея живота и младостта - тогава съм имал бъди, но пък не съм си търсил сериозна приятелка. Така че не мога да отговоря.

# 604
На мен пък ми е обидно, ако ми пишеш, че искаш да се видим и в същото време пишеш и на някоя друга. Ама явно понеже търсиш сериозна приятелка и си мъж, може.

# 605
Да не се лъжем, 90% от секс бъдитата ( едно време се наричаше по друг начин, ама пак е същото) при жените са някакви готини пичове тип женкари или играчи, които не стават за връзка по ред причини- не искат, въртят още няколко жени или нещо друго, но към тях изпитват силно привличане, дори само на физическо ниво. Обаче жените са много повече склонни да развият чувства или емоционално обвързване към този, с когото правят секс. Дори и да не си го признават.
И когато тръгнат по срещи с някой по перспективен, те не са реално свободни. Правят го повече на сила, заставят се, но чувствата им ги влекът към бъдито. Ей това си личи за някой по опитен, и аз честно казано не бих се хванал в тази роля да бъда заместител или като спасителен пояс.
Жена, за която си е силна тръпка още от самото начало си личи от далече и от първите срещи, такава междувременно да ходи да се фраска с бъдито си, просто няма как да бъде.

# 606
Зависи от жената и това какъв играч е самата тя. Такива хиени има, че просто нямам думи. Имах една позната преди - трима въртеше, никой не знаеше за другите и всеки от тях мислеше, че е ударил кьоравото с такава яка мацка.

# 607
Много сладко се суче наративът на мъжете - никой не казва дали е имал секс бъдка, обаче всички натъртват, че не са имали едновременно секс бъдка и гадже, и уверено обясняват колко им е обидно жена да има и двете, чунким жените абсолютно задължително въртят по няколко секс бъдита, докато се срещат с още толкова сериозни кандидати. Чак нагнусява от сладост.

# 608
Значи, доколкото разбрах, мъжете могат да омайват няколко едновременно и да излизат с тях, а жените трябва да стоят и чакат, гледайки с влажен поглед някой да ги забележи, така ли?
Аа, а и на сухо да стоят...няма начин просто.
Какво се правите, все едно никога не ви се е случвало да застъпвате гаджета?

# 609
Е аз гаджета не съм застъпвал, но съм си писал и канил на срещи и по 5 едновременно. Но все пак има лека разлика с това да се фраскаш с един и да ходиш на срещи с друг, или няма, не знам...

# 610
Когато отношенията не са съвсем ясни, ни с единия, ни с другия може и да се получи такъв момент. Като, единия стане ексклузивен,  другия от самосебе си отпада.

# 611
Имах една позната преди - трима въртеше, никой не знаеше за другите и всеки от тях мислеше, че е ударил кьоравото с такава яка мацка.
Дотук добре, но какво става, ако с някой от тях нещата станат сериозни? Ако никога не разбере, може и цял живот да изкара в сладко неведение. Но ако разбере, че докато е излизала с него е спала и с други, ще може ли да й има доверие, че ще му е вярна оттук нататък?

Като е толкова нормално да си има човек фък-бъди в 21-ви век докато си търси и нещо сериозно, казвате ли го това? Като ви пита някой мъж "имаш ли си приятел" - отговаряте ли искрено "нямам сериозен, но имам фък-бъди (или две)"?
То и за мъжете важи. Аз не съм чул някой, който излиза на срещи и казва, че си търси сериозна приятелка, да се хвали, че си има фък-бъди. Винаги е скрито-покрито. Което показва, че не е нормално да имаш и двете едновремнно, иначе хората щяха да са искрени.

# 612
Е аз гаджета не съм застъпвал, но съм си писал и канил на срещи и по 5 едновременно. Но все пак има лека разлика с това да се фраскаш с един и да ходиш на срещи с друг, или няма, не знам...
Хипотетично каниш на среща пет и две ти казват да. Излизаш с първата на среща и правиш секс с нея. С втората срещата е след три дни, но е много по-готина. Не трябва да отидеш на среща, защото току-що си се фраскал? Или отиваш на среща и ако те пита обвързан ли си, ти казваш "не, но вчера правих секс"?
Значи пак стигаме до там, че проектирате неуспеха си (тоест рядко ви се засичат жените, които са ви навити) върху нас. Защото ако се засичаха как процедирате?

# 613
Естествено, че всички мъже са го правили, но малко имат топки да си признаят.

# 614
Няма толкова директни хора,че да споделят кога и с кого им е бил последния секс по време на среща.
Тя мацката може и да не е читава,но няма да се съгласи на секс след откровението,зависи,ако е достатъчно пияна...

Общи условия

Активация на акаунт