Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 553
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 675
Разбирам, че мъжете не ги кефи жените да имат секс бъди, щото са наясно, че по принцип жените са така устроени, че все нещо влагат в секса. Секса заради самия секс е специалност на мъжете и те си го знаят много добре. Разбира се, има изключения.  Та, ако мъжът си ляга от време на време с Иванка, той си знае, че е за да се начеше и заради хубавия и задник, да речем. Обаче ако жената си ляга чат пат с Драган, вероятно не е заради сините му очи, ами тайно се надява за нещо повече. Обаче пък по тая логика излиза, че една жена едва ли не е окей да прави секс само докато е в сериозна връзка.

# 676
Ми то има и жени, които са за такива отношения.
Помня преди 15-20 години сериала "Сексът и Градът". Ако приемем, че 4-те героини са ги подбрали с идея да са що-горе представителна извадка на модерните жени, 1 от 4те беше такава. Другите все се влюбваха, плачеха, привързваха се като спяха с някой - но тя не. Ходеше си с гордо вдигната глава и не криеше, че ползва мъжете за секс. Никой не я съдеше, не я обиждаше, не й липсваше мъжко внимание. Е, и никой не се ожени за нея де, но и тя самата май не искаше.
Няма нищо лошо ако част от жените са такива (хем ще има с кого да се позабавляваме, докато сме ергени). Не съм сигурен обаче как съвместяват бъдито с търсенето на сериозен. И от тази тема не разбрах напълно. Или може би са на периоди - преди са били на тема "лайф из лайф" и бъдита, а от едно време натам вече ще търсят само сериозни?
За мъжете тук се говори, че веднъж бил ли е някой мъж пияница, комарджия, женкар, или нещо друго негативно, то той си оставал такъв и не се променял. За жените не знам важи ли - явно не.

# 677
Аз разбрах, че мъжете не ги кефи, жената да има секс другарче, и тя да има и други опции, но мъжете не разбраха, че докато се предлагат само, като такива какво очакват?
Не са много жените, които могат да поддържат такива отношения, но явно, не им се предлага повече. Каквито мъжете, такива и жените на днешно време.

# 678
Не се заяждам, но какво значи "не им се предлага повече"? Тя може да е в FWB отношения, защото учи или работи усилено и няма време за пълноценна връзка (гаджето и то душа носи и време изисква), да ближе рани след силно емоционална връзка и да не е готова за нова (но да има желание за секс), да има високи критерии към мъжете и да не иска да се обвързва с първия, който й направи мили очи, да иска да си поживее и попалува на млада възраст, да е свободна да се сваля и забива с когото си иска, а не като стане на 40 с две деца да реши, че е изпуснала нещо в живота и да тръгне да изневерява и да се излага, може да не търси обвързване изобщо.

Не знам защо смятате, че секс с привилегии имат само нежелани жени, на които само това им се предлага. Много е тесногръдо подобно схващане.

# 679
Саманта според Гугъл е започнала стандартна ексклузивна връзка, но го е хванала да ù кръшка.
Кари я помня, че все намираше едни лъскави бели якички или арт типове, които се оказваха с някакво психо отклонение или се мъчеха да я юркат, все едно е необразована хигиенистка.
Шарлот намери някакъв евреин със задръстено мислене на арабин от 18.век, не помня колко откараха, обаче помня, че я наказа за желанието да бъде оценена, като не ù предложи брак.
Четвъртата я забравих как се казва, но беше въплъщението на образована, но отчаяна отрудена женица, май беше и самотна майка след някакъв момент.
Толкоз за примера от СиГ, лошите героини и добрите герои в него. Мерси, ще пропусна. Иначе от четирите Саманта беше най-добре. Другите всичките искаха хубава връзка и правеха компромиси с абсурди, което ги поставяше в позиция да попадат все на малоумници. Само Саманта влизаше в отношения без очакване, но и без намерение да дава шансове на малоумници.

# 680
Ми то има и жени, които са за такива отношения.
Помня преди 15-20 години сериала "Сексът и Градът".
Преди цели 25г излезе 😁 Дали познатите ви са съгласни или не с това "жената да има секс другарчета" си е въпрос на среда, но въобще не е нито новост нито нещо шокиращо ¯\_(ツ)_/¯

# 681
Само да вметна, че мъжете коментират кой с коя спал и каква е, така че на моменти съвсем случайно излизат факти за жени строго пазещи "репутацията" си .

# 682
Гледах сериала преди две години на куп. Уу, Кари ми беше най-противният персонаж. Не знам защо е била любимка на повечето. Тя е вечна мрънкалница на приятелките си, всички занимаваше с любовните си изпълнения, един нарцис, който в името на любовта изневери с женен мъж, след това изневери на приятеля си със същия мъж. Еманация на морала просто! Joy

Саманта е най-свежата и адекватната, при все, че беше много разюздана, наистина. Тя започна ексклузивна връзка, но когато го хвана в крачка (той беше и милионер), имаше самоуважението и доблестта да каже "Обичам те, но себе си обичам повече" и го заряза. В пъти повече ми допадна Саманта.

Останалите бяха наивни досадници и кариеристки, също нелюбими типажи.

# 683
Дали щеше да съществува термина приятел за секс,ако жените не се бяха захващали в подобни отношения?!
Значи нямало сериозни мъже,мъжете не искали да се обвързват,а в същото време 31 годишна жена е в неангажираща връзка.
Да,нали нямало сериозни мъже,тя попадала само на олигофрени,които искат само и единствено секс.
Нека не правим жените света вода ненапита,че се съгласяват на секс приятелство защото само това им се предлага.

О, разбира се ,има доста свестни мъже.. под път и над път са, с лопата да ги ринеш.. Скоро един такъв ми писа, че бил пробвал с травестит, понеже обичал да експериментира.. Та да. Ако вие сте си намерили изключение от правилото преди години, е много лесно да давате акъл на необвързаните, особено в днешно време. Това, че съм се съгласила си е моя воля, както казах реших да пробвам за сефте на 31. Термина го има, защото повече мъжете ги устройва това, сигурна съм, че в проценти са повече от жените.

# 684
Само да вметна, че мъжете коментират кой с коя спал и каква е, така че на моменти съвсем случайно излизат факти за жени строго пазещи "репутацията" си .
Кои мъже? Необвързаните студенти първи курс? Далавераджиите пред чейнджа? Това представители на всички мъже ли са?

# 685
Скрит текст:
Иначе е пределно видно, че мъжете не ги кефи жените да имат секс бъди
Ми не ги, и написахме защо.
Вас не разбрах кефи ли ви мъжът да има секс-бъди? Като се запознаеш с нов мъж и стане дума има ли си приятелка, ако каже "имам само секс-бъди (или две), но нищо сериозно" - вдига ли ти се в очите или ти пада?
Ако толкова за нормално го намирате в 21-ви век жените да си имат секс-бъди, защо гордо не го завявате на мъжете, с които се запознавате? Защото гледам, правите точно обратното: всички в един глас викате "ти никога няма да разбереш, че имам". Защо го криете толкова, като е супер-дупер нормално в наши дни?

Нямам нищо против, хипотетично, мъжът да има секс-бъди. Писах вече, не съм очаквала никога млад, здрав мъж в разцвета на силите си да бъде монах; да е сингъл и търсещ в днешни дни не означава, че е въздържател. Няма да сметна, че щом е "само" нечий секс-бъди, то не става. Ако ми харесва, ще изляза на среща с него и ще имам желание да науча повече за него в перспектива сериозен партньор: как е като човек, отношения, "химия", интереси, възгледи, допирни точки. Ако и двамата си допаднем, ще дроп-не секс-бъдито, и това е. Даже аз ще се чувствам много по-спокойно във връзката, защото ще знам, че той е имал опции и ме е избрал заради мен самата, лични качества и иска да е точно с мен, а не примерно да симулира връзка само да има редовен секс, защото той и преди мен си е имал редовен секс.

Относно споделянето за неангажиращи отношения, никакъв проблем нямам нито във форуми да пиша за тях, както е видно, нито с партньори да говоря, ако ме попитат била ли съм в такива отношения. Под няма никога да научи за секс-бъдито имах предвид, че не бих тръгнала да му споделям, че докато сме се опознавали и още не сме били сериозно влюбени и отдадени да речем, съм имала отношения и с други. Какъв е смисълът? Няма да му стане приятно, но тогава нещата са били едни, а сега, например, са други. Важното е какво е в момента, че сме заедно, градим връзка. Че в началото е имало и други (мъже или жени), които не са се класирали, е без значение.

Само да вметна, че мъжете коментират кой с коя спал и каква е, така че на моменти съвсем случайно излизат факти за жени строго пазещи "репутацията" си.

ПС Не знам моите мъже не разнасят жени и не съдят за жените по дейтинг историята им (други неща са им важни), така че че имало някакви други мъже, които го правели, не ме вълнува особено.

# 686
  • София
Иначе е пределно видно, че мъжете не ги кефи жените да имат секс бъди
Ми не ги, и написахме защо.
Вас не разбрах кефи ли ви мъжът да има секс-бъди? Като се запознаеш с нов мъж и стане дума има ли си приятелка, ако каже "имам само секс-бъди (или две), но нищо сериозно" - вдига ли ти се в очите или ти пада?
Ако толкова за нормално го намирате в 21-ви век жените да си имат секс-бъди, защо гордо не го завявате на мъжете, с които се запознавате? Защото гледам, правите точно обратното: всички в един глас викате "ти никога няма да разбереш, че имам". Защо го криете толкова, като е супер-дупер нормално в наши дни?

Попринцип не ме интересува дали има или не, но определено бих предпочела да има секс бъди, пред това да прави безразборен секс, а платен изобщо не бих го приела. Не виждам смисъл да се коментират в подробности предишни връзки, бройки и всякакви такива. Това са минали неща и за мен е излишна информация. Все пак сме коментирали и такива неща, ако някой е любопитствал. Не съм крила и даже понякога съм споделяла повече, отколкото трябва, но предпочитам човекът да ме харесва такава, каквато съм. Освен това не желая да бъда с някого, който не може да преглътне напълно нормални за мен неща, нито ще живея в лъжи и криене. Което обаче не е равносилно на това да го занимавам с повод и без за интимния си живот преди него.

# 687
Тук във форума се прокламираше да не се бави секса и ако не е на първа, то на втора среща е ок, с цел да се провери сексуалната съвместимост на бъдещата сериозна двойка. Как това се връзва със секс бъдитата?! Аз виждам триъгълници и четириъгълници, за вас не знам ...

# 688
VGali На годините на вашият любовник съм,и да,изключение съм!
Мои познати на същата възраст също са със сериозни мъже,открили ги по соц.мрежи.
Както казах,който каквото търси,това си намира,и никога не ми се е случвало да лепя етикет на всички мъже,защото съм се разочаровала от някой си.
Бих се замислила дали проблемът не е в мен,след като попадам само на една и съща група мъже...

# 689
Никога партньорите ми не са ме питали дали имам актуално секс-бъди Joy, но и аз винаги съм била дискретна и не съм навирала в носа. Всеки мъж иска да е най-желаният и жената да иска него, него и само него. Обаче в началото понякога има и бивши замесени, и секс-бъдита. За мъжете също. Кой се обяснява под диктовка? Не се говори много-много за тези неща, поне по моя опит.

Обаче двойните стандарти за мъжете и жените ги има като мнение в обществото. При едно и също поведение мъжът се счита за харесван мъжкар; жената - "такава".

Общи условия

Активация на акаунт