Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 536
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 780
Това, което описваш, Крис, са неправилни употреби на бъдито. С чувства, със скрити надежди. Това не е приятел с привилегии, това е френд (уит бенефитс) зона.
Скрит текст:
И си е за сметка на жената, в крайна сметка, защото тя си губи времето. Репликата за доказването аз я рабрах по-скоро, че жените няма да се хванат с първия убитак, защото са отчаяни за мъж - което за мен е нещо хубаво.

За мъжът казах, че предпочитам да си задоволява нуждите по този начин, отколкото с безразборни връзки или платени услуги. Ако между мъжът и бъдито му имаше толкова потенциал за връзка, нямаше да си стоят бъдита. Обикновено има много добри причини някой да е само бъди с друг, а не да имат сериозна връзка.

В ситуации, в които има чувства или паралено се излиза/спи с двама, не опира до бъди, а до долно поведение. Тогава бъди не е нужно, човекът може да си има любовник/ца), друго гадже, съпруг/а дори.
Нещо се обърках.
Не е ли фък бъди = приятел с привилегии = френд уит бенефитс = любовник?

# 781
Е, много ясно, след като се докаже, той на нея, тя на него. Ти с всяка от пазара ли се обвързваш?

За неща по подразбиране се оплаквате, колко трябвало да се доказва мъж с дългосрочни намерения на жена!! 🙄

# 782
Зависи дали гледаш френски, американски или български филм 😁

# 783
  • София
Това, което описваш, Крис, са неправилни употреби на бъдито. С чувства, със скрити надежди. Това не е приятел с привилегии, това е френд (уит бенефитс) зона.
Скрит текст:
И си е за сметка на жената, в крайна сметка, защото тя си губи времето. Репликата за доказването аз я рабрах по-скоро, че жените няма да се хванат с първия убитак, защото са отчаяни за мъж - което за мен е нещо хубаво.

За мъжът казах, че предпочитам да си задоволява нуждите по този начин, отколкото с безразборни връзки или платени услуги. Ако между мъжът и бъдито му имаше толкова потенциал за връзка, нямаше да си стоят бъдита. Обикновено има много добри причини някой да е само бъди с друг, а не да имат сериозна връзка.

В ситуации, в които има чувства или паралено се излиза/спи с двама, не опира до бъди, а до долно поведение. Тогава бъди не е нужно, човекът може да си има любовник/ца), друго гадже, съпруг/а дори.
Нещо се обърках.

Любовник е някого, с когото изневеряваш на официалната си половинка. Някои го използват и в смисъла на някого, с когото спиш (в случаите, в които не си обвързан), но двете упротреби не се припокриват особено като значение. Значенията на другите три (фък/привилегии/бенефитс) се припокриват. При тях изневяра няма обаче, те са за необвързани хора. Ако си обвързан, нямаш фък бъди, имаш любовник. Надявам се, да съм била изчерпателна.

# 784
Понеже многократно пишеш за неправилната употреба на бъдито, тук съм съгласен, но при положение, че тази неправилна употреба е в много голям процент от случаите, оценката на риска не е във ваша полза.
В повечето случаи това си е сигурна рецепта за проблеми, а тези неща трудно остават скрити и за дълго - я бъдито ще се похвали, я жената ще сподели на приятелка, я друга уважавана от бъдито ще се опита да се справи с конкуренцията. Така че всеки мъж би подходил поне подозрително или няма да си дава много зор да сваля звезди

# 785
  • София
Всеки си решава за себе си и си носи както рисковете, така и плюсовете.

# 786
Баси, значи аз не мога да имам фък- бъди ли? Тамън бях решила да вида какво е туй нещо.
Дискриминация има тука...

# 787
Значи като си хванеш някой просто обясняваш на съпруга си, че това не е любовник, а е бъди с бенефити и всичко продължава да е наред Smile

# 788
А по какво съдите, че неправилната употреба е в много голям процент от случаите? От личен опит? От истории във форума? Форумът не е резпрезентативен за живота.
Защото аз знам за много случаи на правилна употреба на този вид отношения, включително и от личен опит. Не съм се влюбвала, а не да съм емоционален гьон иначе.

# 789
Може би защото сме ги виждали на живо тези работи в обкръжението си, па макар и да не са имали толкова модерно звучащо название. И знаем как завършват точно в много голям процент от случаите.
И без да съм ясновидец, авторката не последния казус ако младежът цъфне с пръстен набързо ще забрави всичките глупости за бъдита и начини на употребата им. Което говори достатъчно по темата.

# 790
Е, който се овъртоли до любов с мъж/ жена, които са му казали, че не искат връзка и ангажиращи отношения, сам си е виновен. Гради си въздушни кули. Най-малкото, че не се е дистанцирал навреме. Нямам какво друго да кажа.
Аз в обкръжението си виждам различно.

# 791
Едни правят любов, други правят етикетчета, кой както се уредил 😁

# 792
Може би защото сме ги виждали на живо тези работи в обкръжението си, па макар и да не са имали толкова модерно звучащо название. И знаем как завършват точно в много голям процент от случаите.
Скрит текст:
И без да съм ясновидец, авторката не последния казус ако младежът цъфне с пръстен набързо ще забрави всичките глупости за бъдита и начини на употребата им. Което говори достатъчно по темата.
Според мен завършват по-добре от официалните връзки в голям процент от случаите, защото липсва фактора напразни обещания и вричания в любов и вярност. Тоест дори тези, които са се влюбили, няма да са чааак толкова наранени, понеже никога не са имали сигурност, че ще стане нещо повече.
А при официалните връзки почти винаги има рев, сълзи и сополи от някоя от страните.
П.П. За скрития от мен цитат съм съгласна с теб, и аз така мисля.

# 793
Сега се сещам, че имам един такъв приятел. Не съм го виждал от лятото, последно го видях в Бийч Бара в София като бях излязъл веднъж с друга компания. Той е по-млад от мен, не ми е много близък, познаваме се покрай спорт, който практикуваме.
Обикаляше из бара да сваля мацки, аз му викам ти нали имаше някаква, даже ми се хвалеше, че няколко въртиш? Той вика, брат, те редовно някои от старите изчезват, или на мен ми омръзват, трябва постоянно нови попълнения "в харема". Не успяхме да си говорим много - изглеждаше доста зает.
Та не им е лесно и на бъдитата. Доста усилия явно изисква, и напрежение. Ако не ти е наистина страст или даже мания да си все с различни и да не се обвързваш с една, изглежда къде по-лесно да си хванеш една сериозна. Ако се окаже, че не сте един за друг, пак можеш да се разделиш с нея. Ама ако е само една несериозна, както казвате винаги може да изчезне, защото срещнала някой по-сериозен - и оставаш на сухо. Затуй явно трябва да се набират постоянно нови попълнения, което отнема много време и усилия.

# 794
Не се заяждам, но примерът според мен сочи  много правилна употреба на отношенията приятелчета с добавки - “редовно старите изчезват” значи не се влюбват 😆, а си намират някого и се кротват, или решават, че не е за тях това.

В онлайн приложенията сигурно не трудно да си намери нови попълнения, на един клик разстояние Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт