Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 488
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 915
В тази случка този мъж е абсолютен гьон. Дори и за приятел с екстри не успява да се лансира. Според мен си има правило, че не трябва да говориш на една жена за друга, дори да правите просто секс, обаче на него явно тези неща са му много мътни. Чак се учудвам, че му връзват и за веднъж. Като цяло се учудвам докъде я докарахме във взаимоотношенията, няма никаква естетика и маниер.

# 916
Равена, след 27 годишен брак, стана мъжемелачка. Е то, трябва да се наваксва, който е спал на млади години, де.
Не съм спала. Бях заета да уча, да правя кариера. То и сега съм горе-долу така. Нямам особено време да се посветя на връзка. Да го чакам, па да му готвя...Пфу, досада!

# 917
Подкрепям съвета на Манди. Бих добавила само и да си намериш приятелче с привилегии, ако е твоето, да не се изкушаваш повече за секс с такива дръвчета, но ще ме рАзпнат тук 😆

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 07:49 от Анонимен

# 918
Е, ето и в съседната тема,  поредния пример. Ходи му на крака, мисли че има връзка, надява се той да я заобича, а то само я ползва.
 FIBB, а тоя нескопосаник, бих го отразала завинаги, щом и за други говори.

# 919
  • София
Блок и дилийт.

# 920

Абсолютно. Той, предполагам, ще си намери някоя, която се пази специално за него, ще я излъже какъв жребец е в леглото, и след няколко години ще си омръзнат, ще сведат секса до миминум и ще живеят като братче и сестриче. По-добре, че си го разкарала.

# 921
В тази случка този мъж е абсолютен гьон. Дори и за приятел с екстри не успява да се лансира. Според мен си има правило, че не трябва да говориш на една жена за друга, дори да правите просто секс, обаче на него явно тези неща са му много мътни. Чак се учудвам, че му връзват и за веднъж. Като цяло се учудвам докъде я докарахме във взаимоотношенията, няма никаква естетика и маниер.
Няма как да бъда по-съгласна с подчертаното. Особено второто го мисля от няколко дни, всъщност откакто следя две теми в СО. Какъвто и формат отношения да имат жените и мъжете (гаджета, FWB, секс бъдита, любовници и т.н.) има си определени стандарти, под които не трябва да се пада.

# 922
Не знам каква е мъжката логика. Вероятно е: 'по-добре някакъв секс вместо никакъв, докато си намеря нещо по-добро. '

Явно знаеш Wink
Освен това и малко допълнение - ценността на първия секс (разбирай отмятането на новата бройка) е доста по-голяма от следващите няколко пъти. Респективно мъжете са готови на по-големи жертви за първия път, даже и на маймуни да ги направят търпят, но след това вече нещата се променят.

# 923
  • София
Аз затова оценявам втория секс. Във всеки смисъл.

# 924
На маймуни за единия секс се правят обикновено мъже, които преферират количество пред качество, и, обикновено, ако жената има стандарти и по отношение на секса, си остават само с единия път Wink те и затова се правят на маймуни на първо място.

Има и друга порода (мъже и жени), за които качеството е пред количеството, и които гледат има ли физ. привличане, комуникационна база, създава ли се напрежение, защото комуникацията често е най-добрата лубрикация.

А стандартите в добре да се поддържат и по отношение добър секс. Иначе често се стига до сексуална фрустрация, като попреминат първите любовни трепети, или стават братче и сестриче.

# 925
На маймуни за единия секс се правят обикновено мъже, които преферират количество пред качество, и, обикновено, ако жената има стандарти и по отношение на секса, си остават само с единия път Wink те и затова се правят на маймуни на първо място.

Има и друга порода (мъже и жени), за които качеството е пред количеството, и които гледат има ли физ. привличане, комуникационна база, създава ли се напрежение, защото комуникацията често е най-добрата лубрикация.

Едното не противоречи на другото. Партньорите по втория абзац не се намират под път и на път и докато се чака да се появят мъжете действат по първия.

# 926
Ами като мъжете флексват само бицепс и трицепс, но не и сивото вещество става така
🤣Имах предвид и, че по-скоро избират - бройка да има. Или на принципа "всичко под ножа". Докато за жената не е така.

# 927
Ами като мъжете флексват само бицепс и трицепс, но не и сивото вещество става така
Е де, това важи за малък процент мъже.
🤣Имах предвид и, че по-скоро избират - бройка да има. Или на принципа "всичко под ножа". Докато за жената не е така.
Вярно. Жените са по-избирателни, което не е непременно хубаво, ако от много избиране стои с години на сухо. Мъжкото е по-практично - всичко под ножа докато се уцели подходящата за сериозна връзка. А в това отношение методът на пробите и грешките често е по-успешен от предварителното подбиране. Всъщност не съм против предварителния подбор, но с по-малко строги критерии, а не накуп всички условия за идеален мъж. А то и не може да се прецени ей така, без опит.

# 928
  • София
За мъжете размножаването е по-несигурно, предполагам затова инстинктивно се гони бройка, за да се увеличи шанса. Съответно и по-ниските критерии за секс. При жената потомството е сигурно нейно, затова се набляга на качеството на гените.

# 929
За мъжете размножаването е по-несигурно, предполагам затова инстинктивно се гони бройка, за да се увеличи шанса. Съответно и по-ниските критерии за секс. При жената потомството е сигурно нейно, затова се набляга на качеството на гените.

Да, това е заложено на всички видове, не само на хората - мъжете искат да предадат гените си на максимален брой женски, докато жените, понеже раждат малък брой търсят най-добрите гени.  Но при хората има и надстройка - его, алчност, комплекси...

Общи условия

Активация на акаунт