Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 430
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 930
Скрит текст:
На маймуни за единия секс се правят обикновено мъже, които преферират количество пред качество, и, обикновено, ако жената има стандарти и по отношение на секса, си остават само с единия път Wink те и затова се правят на маймуни на първо място.

Има и друга порода (мъже и жени), за които качеството е пред количеството, и които гледат има ли физ. привличане, комуникационна база, създава ли се напрежение,
защото комуникацията често е най-добрата лубрикация.
Скрит текст:
А стандартите в добре да се поддържат и по отношение добър секс. Иначе често се стига до сексуална фрустрация, като попреминат първите любовни трепети, или стават братче и сестриче.

И обратното - лубрикацията е най-добрата индикация за сполучлива комуникация.
Wink

Аз затова оценявам втория секс. Във всеки смисъл.

Де да можеше да се започва направо със втория секс, е-хе-е-е. Simple Smile
Това ми припомни турската поговорка: - Искам да имам втория акъл на българина.

# 931
  • Столичанин ама не в повече :D
Правилни-неправилни около моята възраст никой мъж не иска да се обвързва. Но не това е най-големият проблем. По-скоро проблемът е, че аз разсъждавам също като тях и не искам също да се обвързвам на всяка цена. Защо да си давам зор и да се инвестирам в нещо, което няма да го бъде? Какво значи емоционално несвободна с бъди? Ами аз и без бъди съм пак така. Просто се обичам прекалено.😆
Е как така хем не искаш да се обвързваш хем обаче от секс бъдито искаш повече? Wink
FBID1440662339, секс не се прави на седмия ден от чата или на втората среща (което първо се случи), ако искаш сериозна връзка. И "аз търся нещо сериозно" няма смисъл да го казваш, така привличаш само тъпкачи, на които направо им правиш услуга. Вместо да мислят какво да правят, че да те свалят, казват "и аз". Ха, готово, лесна работа. На останалите им е все тая, колкото и да са свестни не могат да ти обещаят нищо, без да те опознаят и да се влюбят.
И за да не кажеш, че нямаш време за губене с месеци да излизаш с някой и накрая да не си паснете, винаги съветът ми е да излизаш с много мъже едновременно, без да спиш с тях. С който наистина се харесате, сприятелите, има химия, вече продължаваш, другите са аут.
Те викаш многото мъже ша са много ок, че жената към която имат сериозен интерес излиза с всички тях. Laughing
А и никой сериозен и заслужаващ си мъж няма да си губи времето с жена, която му се дърпа. Sunglasses

# 932
Джеръмито, ма как си вярваш, че знаеш нещо за сериозните и заслужаващи си мъже Joy За разлика от теб, тук има потребителки, които години живеят с такива мъже. Хайде те да кажат, а?

# 933
Правилни-неправилни около моята възраст никой мъж не иска да се обвързва. Но не това е най-големият проблем. По-скоро проблемът е, че аз разсъждавам също като тях и не искам също да се обвързвам на всяка цена. Защо да си давам зор и да се инвестирам в нещо, което няма да го бъде? Какво значи емоционално несвободна с бъди? Ами аз и без бъди съм пак така. Просто се обичам прекалено.😆
Е как така хем не искаш да се обвързваш хем обаче от секс бъдито искаш повече? Wink
Ама ти какво смяташ, че искам? Да ми се чучне у нас за да му готвя и пера мръсните чорапи? Тц! Не позна.
Може би още едно идване по средата на седмицата и ваканция с поделени разходи. Едно е сигурно, аз няма да плащам неговите. За друго нямам нужда. Бонжур, мерси!

# 934
Ох, бе, Джеръми. Тя щото ще им представи графика си с кой кога излиза.
Според мен сериозният заслужаващ си мъж обича да му се дърпат. 'Щото като цяло рядко му се дърпат и няма този комплекс за малоценност, че е втора цигулка или го ползват за "безплатно ядене". Тоест уверен е в себе си, че ще станат нещата и е въпрос на време. А ако търпението му към обекта на желанията му е по-малко, отколкото на опашка в Лидл, не е заслужаващ си мъж.

# 935
Само че с тази подробност, че и ти трябва да си много сериозна и заслужаваща си. Че за тези мъже има доста кандидатки и ако на всяка дърпаща му се обръща мега много внимание, няма как да стане.

# 936
Само че с тази подробност, че и ти трябва да си много сериозна и заслужаваща си. Че за тези мъже има доста кандидатки и ако на всяка дърпаща му се обръща мега много внимание, няма как да стане.
Не винаги сериозния и заслужаващ си мъж идва в атрактивна опаковка.

# 937
Никой мъж или жена не харесват нещата да се случват прекалено лесно; това може би само най-неуверените го търсят - сигурност, че жената не си пише с друг, например. То ако няма малко push and pull, малко мистерия и несигурност е чиста скука.

# 938
Пре мен никога не са се случвали лесно нещата. Никогаш. Било е битки, скубане на коси, рязане на топки. Абе, живот ли бе да го опишеш.

# 939
Ох, бе, Джеръми. Тя щото ще им представи графика си с кой кога излиза.
Според мен сериозният заслужаващ си мъж обича да му се дърпат. 'Щото като цяло рядко му се дърпат и няма този комплекс за малоценност, че е втора цигулка или го ползват за "безплатно ядене". Тоест уверен е в себе си, че ще станат нещата и е въпрос на време. А ако търпението му към обекта на желанията му е по-малко, отколкото на опашка в Лидл, не е заслужаващ си мъж.
Точно тук си в грешка, един мъж би чакал единствено ако е наистина пълен льольо дето абсолютно никоя не му връзва (но ми се струва, че тук не говорим за такива), защото както в днешно време с всичките сайтове за запознанства жените имат огромен избор, същото макар и в по-малка степен се отнася и за мъжете. Simple Smile
Никой мъж или жена не харесват нещата да се случват прекалено лесно; това може би само най-неуверените го търсят - сигурност, че жената не си пише с друг, например. То ако няма малко push and pull, малко мистерия и несигурност е чиста скука.
При някои жени може и да е така (щот колко теми с оплаквания тук четем, че след 5-10-15 години връзка о изненада той спрял да обръща същото внимание както преди и станал скучен), но при мъжете е така само до определена възраст, след това искат точно сигурност и спокойствие. Sunglasses

# 940
Джеръми, винаги когато хората се пуснат по течението, независимо мъже или жени, връзката става скучна. Затова си трябва и бензин и огън, от време на време.
На теб няма ли са ти омръзне една жена за 10 години, ако не ти доставя и малко адреналин, отвреме на време?

# 941
Около мен се навърта една такава доставяща ми много адреналин дето ми ги обяснява същите неща, че щото аз съм спокоен трябвало жена ми да е много палеща инак със спокойна жена щяло да ми е скучно. Само че имам едно много близко семейство дето мъжа е спокоен, а жената кибритлийка и определено не искам да попадам в подобна конфигурация. Sunglasses

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 23:32 от jerami

# 942
Ми не е било лесно и при мен, за моята Simple Smile
Докато се оправи с разни бивши, приятелки и подобни, голям зор видя.

# 943
Пре мен никога не са се случвали лесно нещата. Никогаш. Било е битки, скубане на коси, рязане на топки. Абе, живот ли бе да го опишеш.
Из "Автобиография на най-бързата кокошка".

# 944
jeramy, нали за дърпане в началото иде реч? Какви 5-10-15 години?
Който иска, да действа yes girl и "ела, кумчо вълчо, изяж ме", да види какво ще стане.
Не заблуждавай мОмите, че не трявбало да му тичат много по тъч линията.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 05:57 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт