Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 433
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 900
Те имат право да пробват по този начин, вие имате право да решите по техните или по вашите правила.

# 901
Бягам  с 400 (кат скоростния влак), колчем някой ме отпочне с приказки за сериозна връзка.
Мче, опитай се да видиш нещо в описаните кандидати, което да те мотивира да обърнеш играта в своя полза. Съвсем добре започват.

# 902
VGali, карай си с него, докато се появи някой, с когото мислиш, че можеш да имаш сериозни отношения. Няма причина за момента поне да го отрязваш. Ще си спреш сама приятните преживявания и за какво? Щото татковците в бг-мамата не одобряват Satisfied
Не всички, не всички. Аз одобрявам, а те не одобряват защото:

# 903
Аз не знам дали мъжете се променят след секс, никога не ми е правило впечатление, понеже ако съм категоризирала човека само за секс, ме интересува да не се променя по време на самият секс, а не след него. При мъжете е същото. Сега, ако някой е попаднал в графа само забавление, без значение дали става въпрос за секс, разходки, гледане на филми или нещо друго, то е поради простата причина, че има дефицити в очите на човека, който се забавлва с него и не става за друго.

Ако човека е доволен, отношенията продължават. Ако не е, кой от където е. Ако не можеш да си във неангажираща връзка, не се хващаш в такава. Няма никакви геометрични фигури. Ако си необвързан, можеш да се фпаскаш и с 8 не на ден, ми на веднъж ако искаш и никой няма право да ти държи сметка, без значение дали се мъж или жена. Или да те пита с колко се фраскаш, кога се фраскаш и как се фраскаш.

Живота е лесен, не си го усложнявайте. Също, ако мъж или жена имат сериозни намерения към вас, то си личи от луната. Тоя форум стана по-бетер от Тийн проблем.

Само си представям как някой мъж ще ме пита дали правя секс с някой по време на запознанството си с него? За какво му е да знае? Щото той не се фраска, или щото иска да му снимам, че да има на какво да лъска, докато не се фраска. 🥴🔫

В тоя форум май мъжете са девствени, въпросът е обаче, защо пишат тъпотии из женски форуми, вместо да си фраскат сериозните жени, или не си намерят неща за фраскане, вместо да четат морал на жени, дето се фраскат и им е хубав жЕвода.

Сори за грубите изрази, ама от един час чета темата и се смея, та се търкалям.

Много теоретично ми звучи това мнение, на някой, който си мисли, че морето му е до коленете. Много пъти пишем тези неща - жена, която се фраска с друг не е емоционално свободна в огромния процент от случаите, независимо как го нарича и в какво е облечено. Второ продължителните такива отношения винаги водят до привързване и след време много лесно могат да се възстановят при проблеми в новата връзка. Трето въобще не е нужно да се пита, тези неща трудно се крият и лесно се разбират дали си има секс приятелче.
А последната част изглежда като гладната кокошка, дето просо сънува. А и не мъжете в темата пишем дълги заядливи постове в 1 през нощта, вместо да се фраскаме с някое от 8-те си бъдита

Брато, нито имам проблеми с мъжете, нито с бъдитата, нито се привързвам, нито ми е до колене водата. И да ти кажа, нормално е да се заяждам, щото съм видяла заяждане. Другото, което е, говоря от моята си камбанария. Не, на мен не ми се е случвало да се влюбвам в бъди, но в мен се влюбва всяко второ. Явно си има причина. Тъ, искам да кажа, че жените с бъдита също си имаме обожатели, дето се натискат за съвместно съжителство, брак и деца. До жената е, не е до това с кой или с колко спи или е спала.

# 904
Като ти погледнах стари мнения, понеже никът ти ми се стори познат, да наистина е точно както казваш. Хубаво е човек да си вярва, но не точно в бг мама, където всичките му излияния стоят на един клик разстояние

# 905
Не знам след някоя друга година как ще е, но става малко или много като в Скандинавието - test it out -ако има сексуална съвместимост, тогава се обмисля връзка, а не наобратно, както е по принцип било досега.
Абсолютно! Аз затова и ги тествам на първа среща. Единственото изключение от правилото не ставаше. И не знам, защо реших да му дам шанс и си загубих толкова много време. Може би, защото ми помогна туй- онуй в къщи, а не мога да отрека, че навремето имах нужда. Да, ама след това очаквах подобрение от негова страна, а той толкова си можел. Сори, ама аз не съм благотворителна организация.

# 906
  • Столичанин ама не в повече :D
Те може да са имали, но са били наясно, че е секс бъди и нищо повече, при жените това просто не може да се случи и реално се самосаботират, защото са заети емоционално от бъдито и дори и да пробват някаква сериозна връзка неминуемо сравняват мъжа с бъдито, равена с нейната история е просто поредния пример. Simple Smile

Може да се случи. Обобщаваш много на едро и категорично, интересно защо. Иначе има жени във фреднс уит бенефитс зоната, както мъже във френд зоната. Това са случаите, в които има чувства, и се прави секс/поддържа приятелство с надеждата за нещо повече. Но те са отделни от другите. Може някои жени да се увличат по бъдито, но това далеч не е единственият вариант, както се опитваш да го изкараш.
Ами не, винаги жените в един момент (рано или късно, това е разликата) почват да искат повече от секс от секс бъдито, просто така са устроени. Sunglasses
Аз да се похваля, 😄 че пак се видях с "бъдито". Ами какво да кажа, старае се много момчето, секса ни се получава, има страст. Някои хора не влагат в секса толкова, дори да са във връзка.. а то не е само да "ръгаш чушки в боба".. Ако другия човек е егоист в леглото, по добре без секс..
Една приятелка ме базика "ми че ти направо имаш връзка - правите хубав секс, не си дуднете за битовизми, не му переш мръсните гащи и чорапи.. че като идва у вас и от магазина ти носи нещо сладко.." ..."А аз с моя от кога не съм правила секс.." (а те живеят заедно от доста време...)
Та майтапа на страна, но има доста такива сериозни връзки, в които липсват емоциите от т.н "небрежни" с бъдито. Явно и секса при някои спира.. Към момента не излизам по срещи, и въпреки "че ми е хубаво", ще обмисля дали все пак да не спра тотал тези отношения.
Същността на връзката и обвързването е именно това да си с човека до себе си и в хубавите, но и в лошите моменти, другото просто не е истинско, и да в един момент всеки почва да иска истинското. Simple Smile
А относно другото ти мнение
Какво значи кандидати за сериозна връзка? На склад ли ги искаш?
Ти в момента имаш връзка. Опичай си акъла, както казваше майка ми, да не се окажеш с колежка - титуляр. Няма да ти хареса.

Значи, че повечето ми нови запознанства започват със "здрасти".. и после направо канят на гости, или си казват че искат нещо "разпускащо".
А дали не е възможно да значи, че всъщност не обръщаш внимание на правилните мъже (тоя въпрос на много жени съм го задавал и ни една не ще да приеме че проблема е в нея Smile ).

# 907
Правилни-неправилни около моята възраст никой мъж не иска да се обвързва. Но не това е най-големият проблем. По-скоро проблемът е, че аз разсъждавам също като тях и не искам също да се обвързвам на всяка цена. Защо да си давам зор и да се инвестирам в нещо, което няма да го бъде? Какво значи емоционално несвободна с бъди? Ами аз и без бъди съм пак така. Просто се обичам прекалено.😆

# 908
Те може да са имали, но са били наясно, че е секс бъди и нищо повече, при жените това просто не може да се случи и реално се самосаботират, защото са заети емоционално от бъдито и дори и да пробват някаква сериозна връзка неминуемо сравняват мъжа с бъдито, равена с нейната история е просто поредния пример. Simple Smile

Може да се случи. Обобщаваш много на едро и категорично, интересно защо. Иначе има жени във фреднс уит бенефитс зоната, както мъже във френд зоната. Това са случаите, в които има чувства, и се прави секс/поддържа приятелство с надеждата за нещо повече. Но те са отделни от другите. Може някои жени да се увличат по бъдито, но това далеч не е единственият вариант, както се опитваш да го изкараш.
Ами не, винаги жените в един момент (рано или късно, това е разликата) почват да искат повече от секс от секс бъдито, просто така са устроени. Sunglasses
Аз да се похваля, 😄 че пак се видях с "бъдито". Ами какво да кажа, старае се много момчето, секса ни се получава, има страст. Някои хора не влагат в секса толкова, дори да са във връзка.. а то не е само да "ръгаш чушки в боба".. Ако другия човек е егоист в леглото, по добре без секс..
Една приятелка ме базика "ми че ти направо имаш връзка - правите хубав секс, не си дуднете за битовизми, не му переш мръсните гащи и чорапи.. че като идва у вас и от магазина ти носи нещо сладко.." ..."А аз с моя от кога не съм правила секс.." (а те живеят заедно от доста време...)
Та майтапа на страна, но има доста такива сериозни връзки, в които липсват емоциите от т.н "небрежни" с бъдито. Явно и секса при някои спира.. Към момента не излизам по срещи, и въпреки "че ми е хубаво", ще обмисля дали все пак да не спра тотал тези отношения.
Същността на връзката и обвързването е именно това да си с човека до себе си и в хубавите, но и в лошите моменти, другото просто не е истинско, и да в един момент всеки почва да иска истинското. Simple Smile
А относно другото ти мнение
Какво значи кандидати за сериозна връзка? На склад ли ги искаш?
Ти в момента имаш връзка. Опичай си акъла, както казваше майка ми, да не се окажеш с колежка - титуляр. Няма да ти хареса.

Значи, че повечето ми нови запознанства започват със "здрасти".. и после направо канят на гости, или си казват че искат нещо "разпускащо".
А дали не е възможно да значи, че всъщност не обръщаш внимание на правилните мъже (тоя въпрос на много жени съм го задавал и ни една не ще да приеме че проблема е в нея Smile ).

Може и така да е. Или ми обръщат внимание мъже, които може би наистина са честни, искрени  и тн.. но пък аз изобщо не ги харесвам.. Не знам, или няма никаква химия, просто нищо..

# 909
Равена, след 27 годишен брак, стана мъжемелачка. Е то, трябва да се наваксва, който е спал на млади години, де.

# 910
Доколкото и след преяждане!😂

# 911
Давам 'update' на историята с изчезналия след секса мъж.

Включване имаше с предложение да повторим секса, но той усещал, че не сме един за друг и едва ли ще се получи.
В хода на  дългия ни чат споменаваше и друга жена,  която много харесвал, но тя рядко отговаряла на съобщенията му...

Не знам каква е мъжката логика. Вероятно е: 'по-добре някакъв секс вместо никакъв, докато си намеря нещо по-добро. '

На свой ред отказах.
Доста грозна и нелепа история.

# 912

Включване имаше с предложение да повторим секса..
…друга жена,  която много харесвал, но тя рядко отговаряла на съобщенията му...
Доста грозна и нелепа история.

За следващия път ще знаеш - затова такива дръвца като него, като пишат, се оставят на seen.

# 913
FBID1440662339, секс не се прави на седмия ден от чата или на втората среща (което първо се случи), ако искаш сериозна връзка. И "аз търся нещо сериозно" няма смисъл да го казваш, така привличаш само тъпкачи, на които направо им правиш услуга. Вместо да мислят какво да правят, че да те свалят, казват "и аз". Ха, готово, лесна работа. На останалите им е все тая, колкото и да са свестни не могат да ти обещаят нищо, без да те опознаят и да се влюбят.
И за да не кажеш, че нямаш време за губене с месеци да излизаш с някой и накрая да не си паснете, винаги съветът ми е да излизаш с много мъже едновременно, без да спиш с тях. С който наистина се харесате, сприятелите, има химия, вече продължаваш, другите са аут.

# 914
  • София
'по-добре някакъв секс вместо никакъв, докато си намеря нещо по-добро. '

Точно такава е. Браво, че си отказала. Не съжалявай за случката, научила си нещо ценно.

Общи условия

Активация на акаунт