Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 440
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 810
Аз бих оценила честното отношение.
Ти си разочарована, защо наранена?
Не го мисли, кажи си, че е за добро. Като не може да ти даде емоцията, която търсиш, а и той не я усеща в себе си, правилно се е отдалечил.

# 811
Ми не те иска. Точка.

# 812
  • София
Много мъже се ядосват и комплексиран като не стане веднага турбо супер от първия път. А то, както е известно, почти никога не става. Няма и как да стане, това е първи път. И оттам се покриват. Ми комплексари.
От друга страна пък, такъв не ти трябва.
Некст.

# 813
Не се е получило, може би по начало не те е харесвал достатъчно, но след секса се е убедил напълно. Често се случва при онлайн запознанствата, имай предвид, че макар да срещаш много хора, успеваемостта е много по ниска.
Причината поради която не те е харесал може да бъде всякаква, от чисто физическо не достатъчно привличане до не забравена бивша . Няма голямо значение, продължавай със следващия, секса не е минавка, приеми го като тест за съвместимост, ако не ти е донесъл нищо друго

# 814
"Сексът не беше хубав, доста скован и без чувстно."
И ти искаш нещо повече с този мъж, защото?!
На твое място бих се радвала, че съм се отървала, честно казано.

# 815
Да разкажа и моята история :
Запознах се с един мъж в Тиндър, умен, на добра позиция, раздяла след дългогодишна връзка. Видяхме се 2 пъти, пишехме си много...7-8 дни почти непрекъснато. Аз казах, че съм с нагласата за връзка и тъй като доста се бях опарила преди, исках да мине повече време докато опозная човека преди да се стигне до секс.

Всичко беше чудесно, докато го поканих у нас. Той живее доста далече от мен, казах му, че може да остане ако иска и сутринта да отиде на работа.

Сексът не беше хубав, доста скован и без чувстно. Той излезе, изпуши 1 цигара и когато се върна в стаята каза: аз се прибирам.

Стана ми неловко, но го изпратих. Спомена ми, че на сутринта ще говорим. Сутринта в 8 ми написа : Извинявай, изложих се в леглото, но това е когато не съм сигурен в това, което правя. Имам колебания, че сме един за друг. Не искам да ти губя времето.

Аз му казах : сексът ли е причина ?

Той: не, комплексни са нещата.

И аз съответно му отговорих: Ние говорихме толкова дълго и се опознавахме. Ако нещо не ти е харесало в мен, не трябваше да ме нараняваш.

И той: много съжалявам

Как ви се струва тая история ?

Според мен е от типа, който търси някаква "забивка", в противен случай щеше да остане след секса. Разбира се, може да не му е харесал, или просто да е нямало химия между вас, но ми се струва, че той не е бил типажа "търся нещо сериозно." Махнете с ръка и си кажете, че не е това, от което имате нужда и че е по-добре че от сега го е заявил директно.

# 816
На мен въпросният ми изглежда голямо дръвче - и като секс, и като реакция след това.
Авторката ненужно го мисли и му цепи басма. Трябвало е да отговори с "мдаа, изложи се.. тъкмо се чудех как да ти го кажа" и да не се занимава повече.

# 817
FBID1440662339   7–8 дни активно писане изобщо не са много!
Точното обратното си направила,за кратко време го каниш у вас и правите секс...
Изобщо не си разбрала за това време,че този човек не търси сериозно обвързване.
Не те е харесал достатъчно,затова и секса е бил посредствен,не знам какво толкова има да му нищиш на пича?!

# 818
При хора, които не се познават физически "уговореният" секс почти никога не се получава. Там си иска спонтанност. Иначе може да има засечки и от двете страни. Прибързано ще е да се издават присъди или да се казват високопарни неща още на другия ден. Ако едно нещо не е станало днес, не значи че няма да стане утре. Просто са прескочили няколко стъпала и са се спънали. И двамата.

# 819
  • София
Според мен никога не е търсил нещо повече от секс. Всичките приказки са за да се измъкне възможно най-чист от ситуацията, и все пак да е сигурен, че няма да му досаждаш повече. Не си го слагай на сърце, на теб той също не ти е допаднал. Ако пак ти се случи, в такава ситуация казваш - след секса снощи и според мен не сме един за друг. Успех! И приключваш.

# 820
FBID1440662339, харесала си ума му и оттам рисуваш вече планове за общо съжителство. Е как ще се осъществи това като не си пасвате в леглото? За мен сексът е едно от първите неща. Ако няма тръпка и химия, ако ще и с 3 доктората да е, ми няма да се получи! И защо си наранена? Може би трябва първо да си отговориш на въпроса: Какво е сексът за теб? Носи ли ти удоволствие? Ако не, ще е трудно не само с този мъж, но и с всеки следващ. Може би той го почувствувал и затова да се е отдръпнал, още повече, ако е било и гарнирано със заявка за сериозна връзка на всяка цена.

# 821
  • Столичанин ама не в повече :D
А защо си мислиш, че тези мъже не са имали бъдита преди да се обвържат? Wink
Те може да са имали, но са били наясно, че е секс бъди и нищо повече, при жените това просто не може да се случи и реално се самосаботират, защото са заети емоционално от бъдито и дори и да пробват някаква сериозна връзка неминуемо сравняват мъжа с бъдито, равена с нейната история е просто поредния пример. Simple Smile
Много мъже се ядосват и комплексиран като не стане веднага турбо супер от първия път. А то, както е известно, почти никога не става. Няма и как да стане, това е първи път. И оттам се покриват. Ми комплексари.
От друга страна пък, такъв не ти трябва.
Некст.
Аз съм попадал на такава жена, а всъщност точно нея бях решил че я искам сериозно без значение какъв ще е първия секс (за съжаление тя явно беше на различно мнение).
"Сексът не беше хубав, доста скован и без чувстно."
И ти искаш нещо повече с този мъж, защото?!
На твое място бих се радвала, че съм се отървала, честно казано.
Защото о чудо ама съществуват мъже и жени, за които като търсят нещо сериозно какъв е секса първия път е без особено значение.

# 822
Даа, пример съм, не отричам. Сексът със "сериозният" беше под всякаква критика. Да не говорим, че и ум нямаше, в който да се влюбя. Беше шофьор. Между другото и аз съм си тръгвала по средата на нощта, както проекто-връзката на горната потребителка заради незадоволителен секс, последван от страхотно главоболие. Излишно е да казвам, че точно това ме върна към бъдито. Най не обичам да си губя времето с някого. Връзката е двустранен процес. Трябва и двамата да я искат.

# 823
Едно е да си имаш приятел за секс, а друго - да имаш група приятели за секс.
Скрит текст:
Познавам един не чак толкова млад вече мъж (40), който си има черно тефтерче с приятелки. Като му се прииска, започва да ги прозвънява.
Също и тези жени едва ли него чакат и най-вероятно си имат техните черни тефтерчета.
Това е друго от варианта, да нямаш сериозна любовна връзка, но си имаш някого, с когото се виждате 1-2 пъти в седмицата за секс и толкова.
Определено, ще има привързаност, защото този човек ти доставя удоволствие и го цениш за това, но не е като да искаш да си чатите час по час, да спите в едно легло, да имате общ хладилник, да му готвиш и всички други екстри, които вървят със сериозните отношения.

В един момент, ако единият от двамата срещне някого, който го омае, ще продължи напред към общия хладилник с новия човек.

Тук в темата толкова се усложниха нещата, че човек се пита какво пък толкова невероятно сложно и нечувано е една връзка само за секс.
(Мразя чуждици).

А пък трето - да имаш приятели за групов секс.
Сори, не можах да се въздържа Simple Smile

И ша ва замола (групово) - аре стига с това готвене, много се надценявате повечето.

# 824
FBID1440662339, харесала си ума му и оттам рисуваш вече планове за общо съжителство. Е как ще се осъществи това като не си пасвате в леглото? За мен сексът е едно от първите неща.

По принцип пиша, не конкретно в ситуацията, но не е задължително, че ако е умен и със сериозна позиция, ще е сериозен с жените, още по-малко, че ще е сериозен към вас. Различни неща са. Трябва да се преценяват тези неща в движение, не да се скача до заключения. За секса съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт