Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 439
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 885
Секс приключения. Sexcapades.

# 886
  • София
Ами то секс приключения винаги е имало. Поне от 70 години де.
Сега се разшири възрастовата граница просто.
Аз помислих, че се качва някакъв списък с бройки....😁

# 887
...
Такива конфигурации и пермутации в Тиндър, след което мъжете сами си правят устата за връзка, и то с най-разюзданите жени, че е бедна фантазията просто!
Че какво им е? За връзка са супер. Виж, като решат да проимат деца, може да се изненадат, че биологията не е помръднала от време оно. Но нали има репродуктивни клиники, всичко е точно.

# 888
  • София
Колкото вреди безразборния секс на жените, толкова и на мъжете. Пък и защо да смятаме в схемата само хора без деца?

# 889
Ами то секс приключения винаги е имало. Поне от 70 години де.
Сега се разшири възрастовата граница просто.
Аз помислих, че се качва някакъв списък с бройки....😁

Имало е сигурно. Сега обаче първо идва сексът. Ако той се хареса, едва тогава се опознават като хора, характери, иначе сигурно не (поне в Скандинавието). На разкрепостеността на жената за секс на първите срещи не се гледа с лошо око, нещо нормално е. Това са много еманципирани общества. Не знам дали и кога това ще дойде и при нас.

# 890
Аз да се похваля, 😄 че пак се видях с "бъдито". Ами какво да кажа, старае се много момчето, секса ни се получава, има страст. Някои хора не влагат в секса толкова, дори да са във връзка.. а то не е само да "ръгаш чушки в боба".. Ако другия човек е егоист в леглото, по добре без секс..
Една приятелка ме базика "ми че ти направо имаш връзка - правите хубав секс, не си дуднете за битовизми, не му переш мръсните гащи и чорапи.. че като идва у вас и от магазина ти носи нещо сладко.." ..."А аз с моя от кога не съм правила секс.." (а те живеят заедно от доста време...)
Та майтапа на страна, но има доста такива сериозни връзки, в които липсват емоциите от т.н "небрежни" с бъдито. Явно и секса при някои спира.. Към момента не излизам по срещи, и въпреки "че ми е хубаво", ще обмисля дали все пак да не спра тотал тези отношения.

# 891
И защо да ги спираш? Каква полза ще извлечеш като ги спреш? Вашето си изглежда като връзка, с времето може и да прерастне в истинска такава. Ако пък не - поне имаш с кого да правиш хубав секс, което въобще не е незначително нещо.
Много хора нямат такава възможност. Аз на твое място не бих му отрязала квитанциите, още повече че човекът се държи много добре и не ти дава повод да прекратиш отношенията.

# 892
Щото става точно това, за което говорим- тя вече не е емоционално свободна и отворена за нова връзка. Нито някой друг може да я впечатли или грабне. И може да си откара така с години, докато бъдито не му омръзне или не си хване друга вече за сериозно. Щото този тип отношения са си точно залъгалка, понякога се получава, но не при всеки и не винаги

# 893
  • София
В конкретния случай и аз мисля, че авторката е лапнала яко. Добре е да изясни със себе си какво иска, а после и с приятелчето. Освен всичко друго, те са на различна възраст, и докато на него сега му е време да си изживява каквито тръпки реши, тя може да си изгуби ключови години в безперспективна връзка. И споменът за хубавия секс няма да я топли когато остане сама.

# 894
В конкретния случай и аз мисля, че авторката е лапнала яко. Добре е да изясни със себе си какво иска, а после и с приятелчето. Освен всичко друго, те са на различна възраст, и докато на него сега му е време да си изживява каквито тръпки реши, тя може да си изгуби ключови години в безперспективна връзка. И споменът за хубавия секс няма да я топли когато остане сама.

Не бих се определила като "лапнала", защото след като си тръгне не си фантазирам срещи с него, романтика ,развитие връзка, очаквания и тн.. Въпроса с преценяването, да ще го обмисля много добре. Нямам и "потоци от топ кандидати за сериозна връзка" към момента, не че съм спряла да се оглеждам, или комуникирам, но както по горе се обсъди - вълната масово е друга..

# 895
Това жените са толкова непостоянни. Днес една преспи с теб, утре някоя друга...

# 896
VGali, карай си с него, докато се появи някой, с когото мислиш, че можеш да имаш сериозни отношения. Няма причина за момента поне да го отрязваш. Ще си спреш сама приятните преживявания и за какво? Щото татковците в бг-мамата не одобряват Satisfied

Трудно е да се намери човек за традиционна връзка в днешно време, особено от онлайн апликации. Повечето мъже поне са там за друго нещо, не да си търсят спътница в живота. Няма смисъл да чакаш на сухо, то може да срещнеш човек и след 5 години. Докато ти е добре с въпросния младеж, си продължавай.

# 897
Какво значи кандидати за сериозна връзка? На склад ли ги искаш?
Ти в момента имаш връзка. Опичай си акъла, както казваше майка ми, да не се окажеш с колежка - титуляр. Няма да ти хареса.

# 898
Какво значи кандидати за сериозна връзка? На склад ли ги искаш?
Ти в момента имаш връзка. Опичай си акъла, както казваше майка ми, да не се окажеш с колежка - титуляр. Няма да ти хареса.

Значи, че повечето ми нови запознанства започват със "здрасти".. и после направо канят на гости, или си казват че искат нещо "разпускащо".

# 899
  • София
Нещо много модерни станаха тия "гости" напоследък. Без едно кафе даже навън - айде идвай ...

Общи условия

Активация на акаунт