Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 441
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 870
  • волно калдъръмче
@Бици - предполагам разликата е, че в първия случай си казваш я, колко ми е удобно така, докато не се събудиш един ден на 35-40 г. и бъдито вече не ще да идва, защото си намерил по-млада.
Докато във втория случай като седиш на сухо, си по-мотивиран да търсиш нещо по-перспективно.
Всичко си има нюанси и първият сценарий въобще не е правило. Възрастта не спира за мъжете, само изискванията към тях се покачват, а те са вече твърде уморени и не им се инвестира в младото, което обикновено е и несигурно.

Вторият случай е чисто губене на време. Нищо по-перспективно не идва. Обещавам ти. Едно е сигурно, че утре ще си с един ден по-стар от днес, което съвсем не е мотивиращо.

# 871
@горджи, като четох твоето за мъжа, който си измил члена преди срещата (а не трябваше ли?), на мен пък ей това ми излезе у фейсбука:

# 872
@Бици - предполагам разликата е, че в първия случай си казваш я, колко ми е удобно така, докато не се събудиш един ден на 35-40 г. и бъдито вече не ще да идва, защото си намерил по-млада.
Докато във втория случай като седиш на сухо, си по-мотивиран да търсиш нещо по-перспективно.
Всичко си има нюанси и първият сценарий въобще не е правило. Възрастта не спира за мъжете, само изискванията към тях се покачват, а те са вече твърде уморени и не им се инвестира в младото, което обикновено е и несигурно.

Вторият случай е чисто губене на време. Нищо по-перспективно не идва. Обещавам ти. Едно е сигурно, че утре ще си с един ден по-стар от днес, което съвсем не е мотивиращо.

Да не споменаваме, че има разлика в либидото.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 16:27 от Анонимен

# 873
Браво!
Само за фейбук писанието на Горджъс си струваше тая тема!

# 874

@Бици - ми нали викате, че сегашните на тиндъра и това не правели, ами направо питали кога ще даваш, че ако няма да даваш да не се морят да излизат на среща. Така че този младеж в сравнение със стандарта какво му е?

Ами.. изложил се е..
В Тиндър не питат много-много, ами действат. Не знам вас ако fwb ви хвърлят в шок и потрес от дейтинг сцената, то това е най-невинното, може да се каже.
Такива конфигурации и пермутации в Тиндър, след което мъжете сами си правят устата за връзка, и то с най-разюзданите жени, че е бедна фантазията просто!

# 875
  • София
Жените отдавна вече не сме "слабия пол". Да, все още се намират бели птици, които чакат и се посвещават на Единствения, но има и друга порода, която просто се държи като мъже.

# 876
Сигурен съм, че майките им ще се гордеят с тях на сватбата. Пък може и някой баджанак да поканят.

# 877
Не знам след някоя друга година как ще е, но става малко или много като в Скандинавието - test it out -ако има сексуална съвместимост, тогава се обмисля връзка, а не наобратно, както е по принцип било досега.

# 878
Сигурен съм, че майките им ще се гордеят с тях на сватбата. Пък може и някой баджанак да поканят.
Свиквай, това е новото нормално.

# 879
Кога досега секса не е бил важен, за започване на връзка? Винаги си е бил, а че някои се заблуждават,  че не е,  и може да има нормално съжителство и брак без него, разбират след време, че не е така.

# 880
Не знам след някоя друга година как ще е, но става малко или много като в Скандинавието - test it out -ако има сексуална съвместимост, тогава се обмисля връзка, а не наобратно, както е по принцип било досега.

Я разкажи как е по скандинавието, щото аз знам за някои квартали в Малмьо и Стокхолм, в които бурката е задължителна и ако на жената ѝ се вижда нещо повече от очите започват да я замерят с камъни.

# 881
Кога досега секса не е бил важен, за започване на връзка? Винаги си е бил, а че някои се заблуждават,  че не е,  и може да има нормално съжителство и брак без него, разбират след време, че не е така.
Така е, но сега първо се сексят и после търсят други съвместимости. Бройките вече нямат значение.

# 882

Нали знаеш, на всяка сватба има поне още един е***ал булката. А в по модерните сегашни времена понякога и младоженеца Simple Smile

# 883

Да, но не се е изисквало от жената разкрепостеност като критерий за връзка. Сега това е на почит, съдейки по секскападите в приложенията.

Я разкажи как е по скандинавието, щото аз знам за някои квартали в Малмьо и Стокхолм, в които бурката е задължителна и ако на жената ѝ се вижда нещо повече от очите започват да я замерят с камъни.

Мигрантските квартали в Стокхолм не ги визирам, те са капсулирана култура, различна от шведското общество. Във Финладния, напр., хомогенно финланско общество на 95%, даже и срещите да не са минали добре, очакванията за продължение по домовете си ги има, повсеместно. Култура на забивките са.

# 884
  • София
Какво е секс капади?

Общи условия

Активация на акаунт