Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 485
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Абе аз още чакам отговор как мъжете си задоволяват нуждите, когато не се обвързани Satisfied

# 856
Основно ръчно. И с квото падне, ако падне и когато падне. Това някаква тайна ли е?

# 857
Абе аз още чакам отговор как мъжете си задоволяват нуждите, когато не се обвързани Satisfied
Елементарно Уотсън - със също такива  необвързани жени. Sunglasses

# 858
Със случайни еднократни или се обвързваме. Имам, ама си нямам не ме е кефило никога

# 859
Ето как, нагледна демонстрация. Точно с такива пробвания за спорта, количество за сметка на качество и после "сори, изложих се".

# 860
  • София
Въпросът е и двата пола да не си слагаме такива случки на сърце. Но и да не подхождаме така лекомислено. От друга страна, животът е такъв в момента. Има избор, пробваш, хвърляш....

# 861
  • София
За ръчната е ясно, но тя обикновено не е по желание, а поради липса на други опции.

Със случайни еднократни или се обвързваме. Имам, ама си нямам не ме е кефило никога

А предпочиташ ли жена, която се задоволява със случайни еднократни?

# 862
Трябва ли да съм ползвал нещо лично, за да знам какво е и за какво се ползва? Знам обаче, че никога не съм отделял време да изляза на няколко срещи и да си комуникирам дни наред, ако целта ми е еднократна забивка. Такива неща са ми случвали например навремето по дискотеки - танци, алкохол, и стане каквото стане.
А тук давам кредит на човека, че е отделил време и усилия да се опознаят (което според споделилите тук опит от Тиндър въобще не е обичайно) - пък че не се е получило, не се. Такъв е живота.
О има такива мъже, които биха се направили на какви ли не, на принца от приказките даже, ще се скъсат от писане в чата, само да се докопат до леглото на жената. Не всички ги чакат опашки от кандидатки пред блока им, както биха се изтъкнали. След това си показват кой какъв е. И луната ще ти свалят някои, след което.. гащичките. Но това не е трудна работа за мъжете, та някои симулират цели връзки, какво остава за това жестове, омайване, и тн.

# 863
За ръчната е ясно, но тя обикновено не е по желание, а поради липса на други опции.

А предпочиташ ли жена, която се задоволява със случайни еднократни?

Не ги поставяй между скала и твърдо място така. Satisfied

За мен между това:
"Виждаме се на седмицата веднъж, два пъти, или на 2, приятно ми е с него, след секса не е отношение тип "*** и бягам", а напротив, говорим си след това доста време, гледаме филм ,тв и тн.. т.е не бих казала, че се чувствам използвана както някои го възприемат,напротив секса ни е страхотен, имаме огромна химия. (Винаги той ми пише, пита кога пак ще се видим и тн.)." (FWB),

и това:
"Сексът не беше хубав, доста скован и без чувстно. Той излезе, изпуши 1 цигара и когато се върна в стаята каза: аз се прибирам." (One night stand)

няма и база за сравнение, но всеки сам си прецЕня.

# 864
Е как с какво - с про... пардон, с мастурбация!
А сега сериозно, че да не скара кака Лъвица, че прекалявам с троленето на тая тема: с каквото изпадне, но аз лично не съм въртял по 3-4 едновременно.
Никой не е умрял като е постоял на сухо няколко месеца. Като има нещо, караш докато е удобно; като няма, почваш да търсиш нещо друго.
Но познавам и хора, които въртят по няколко, писах за един такъв по-назад. Предполагам, според темперамента на човека. Познавам и някои по-залюхани мъже, които така си карат на сухо и въобще не им пречи. Ако ги питаш как си задоволяват нуждите, може и да те погледнат учудено "какви нужди"? Всякакви хора има.

@Бици - предполагам разликата е, че в първия случай си казваш я, колко ми е удобно така, докато не се събудиш един ден на 35-40 г. и бъдито вече не ще да идва, защото си намерил по-млада.
Докато във втория случай като седиш на сухо, си по-мотивиран да търсиш нещо по-перспективно.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 13:57 от chris78

# 865
Така се получава, защото в първия случай сте и приятели, които се познават, има химия между тях и все пак, някаква близост.
Вторият случай е случайност, в която авторката сама се е вкарала, дори не знам какво толкова го мисли. Че тоя не заслужава.

# 866
  • София
Вчера четох това:

СЛЯПА СРЕЩА

*Албена-Тридесет и седем годишна умерена феминистка с четири котки. Неомъжена .

*Младен -Четирдесет и две годишен склонен и на феминистки, с бирен корем. Неженен.

•Петък вечер час и петнайдесет минути до сляпата среща.

*Албена /влиза в банята/- „ Имам час и петнадесет минути до срещата, мисля че ще ми остане време и да се лакирам“

*Младен -/превключва футболните канали/- „  Цял час до срещата, мога и да поспя“

•Час до срещата;

*Албена-/опитва се да си изстиска една пъпка пред огледалото/-Давам й още пет минути и влизам под душа.

*Младен-Спи

•45 минути до срещата:

*Албена: /под душа/- „Ще си сложа и маска за коса, имам време. А дали да си обръсна краката?“

*Младен:- /събужда се, вижда колко е часа и пак заспива./

•35 минути до срещата:

*Албена- „Няма да ги бръсна, не съм толкова лесна.“

*Младен: /събужда се и скача  под душа. Измива си зъбите и сапунисва члена си-/„Какво пък може да е лесна.“

•30 минути до срещата:

*Албена:-„Абе, виж с Борис какво стана, а се познавахме от час. Ще ги обръсна.“

*Младен:/ облечен, търси си втория чорап./- „И с един чорап може да се получи,жените обичат такива неща- да има за кого да се грижат. За всеки случай ще й взема цветя.“

•20 минути до срещата:

*Албена:-„Добре че не ги обръснах, така поне със сигурност  знам, че каквото и да става няма да му пусна.“

*Младен:-„На снимката изглеждаше добре, дано и на живо  е така, но за всеки случай да изпия две малки.“

•15 минути до срещата:

*Албена/облечена, съблича се/- „Ох, ще си ги обръсна за всеки случай.“

*Младен:-„Дали пък не дойдох твърде рано.“

•5 минути до срещата;

*Младен-„Дано не е от тея дето закъсняват“

*Албена/в крайна сметка необръсната/- „Добре остава само да се гримирам, мисля че ще успея навреме.“

•В часа на срещата;

*Младен-„Дали не е тя,оо не дано не е тя!“

*Албена-„Къде по дяволите ми е малката черна чантичка?“

•Пет минути след срещата:

*Младен:-„Дали е разбрала къде точно я чакам“

*Албена- „Ох, то пък не ми се побира всичко в нея ще взема ежедневната“

•Десет минути след срещата:

*Младен:  „Така и не разбрах колко е прилично да чакаш една жена преди да започнеш да изглебдаш като отчаян загубеняк“

*Албена: „То пък да няма таксита, ще закъснея, защото няма таксита, разсипаха я тая държава.“

•20 мин след часа на  среща:

*Младен:-„Боже, има червило по зъбите, дали да й кажа..“

*Албена-„За първи път виждам мъж, които да е толкова смотан, колкото на снимките, и защо е само с един чорап, дали пък не е някой ненормалник.“

•В ресторанта:

•30 минути след срещата

*Младен-„И ще изяде всичко това, кой по дяволите си поръчва пържола и кюфтета в една порция.“

*Албена-„Трябваше да си поръчам още едно кюфте, как ги мразя тези първи срещи човек все трябва да се съобразява“

*Младен-„Боже, поръча си още едно кюфте!!!“

*Албена-„Ако повдигне въпроса, ще кажа, че днес ми е свършила диетата и наваксвам.“

*Младен- „Има сос по косата и си омаза блузата,  дали да й кажа..“

*Албена- „Ох,много е нахален от пет минути само ме гледа в деколтето.“

*Младен- „И да й кажа, и да не й кажа пак проблем, по добре да си мълча“

*Албена- „Продължава да ме зяпа в деколтето!“

*Младен- „Не спира да говори, от десет минути не я слушам, но тя продължава, това червило по зъбите й още си седи, от какво ли ги правят тези червила.“

*Албена-  „Не отделя поглед от мен и не е казал нито дума от двадесет минути, личи си, че не е много умен.“

*Младен-  „Не мога повече,ще си поръчам още едно,но този път ще е двойно.“

*Албена-„Я поръчва си още едно явно му е приятно и иска да поостанем.“

*Младен: /три питиета по –късно/ -„Всъщност и с червило на зъбите не е толкова зле.‘‘

*Албена-„ Ох, сигурно е доста глупавичък милия не е казал нито дума.“

*Младен-„Да и с червилото по зъбите става, но само ако спре да говори, страх ме е да кажа каквото и да е , за да не й дам нова тема на разговор“

•Два дълги часа след срещата

*Младен изпраща Албена до дома й

*Младен-  „Сега като се замисля няма да издържа втора среща колкото и да пия, дано ме покани у тях.“

*Албена-„Боже, сигурно много се притеснява щом изпи толкова много алкохол.

•Пред дома на Албена;

*Албена- „Трябваше да си обръсна краката.“

*Младен:-„Дано да си е бръснала краката.“

*Албена- „Боже поканих го!“

*Младен- „Мисля, че алкохола ме пуска дано да не ме кани за да си говорим.“

•В дома на Албена, три часа след срещата:

*Албена-„Добре, налях му малък бърбън и да се надяваме, че няма да усети, че се бавя в банята“

*Малден-„Какво толкова се бави да каже човек, че си бръсне краката.“

•Три часа и петнадесет минути след срещата;

*Младен- „Ето я, направо ще я сграбча и целуна просто няма да й дам възможност да говори“

*Албена- „Боже, каква страст.“

•Събличат се:

*Албена- „Ох един чорап не може да свали дано с другото поне е по –кадърен“

*Младен-„Ох, много зор с този чорап дано да ми останат сили за секса.“

*Албена-„Ей, свали го най-накрая“

*Младен-„Ето, човек докато си свали чорапа и тя пак започна да бърбори“

•След  любовната игра/ две минути по-късно/:

*Албена:-„Дотук добре, но защо не го вкара целия.

*Младен- „ Защо ме натиска така по задника, повече от това и да искам не мога да го вкарам“

•След секса / или четири минути по-късно/:

*Младен-„Заслужаваше си трите часа бърборене“

*Албена- „Боже, повече време ми отне да си избръсна краката.

# 867
  • София
Е как с какво - с про... пардон, с мастурбация!
А сега сериозно, за да не каже кака Лъвица, че вече ми става фетиш тая тема: с каквото изпадне, но аз лично не съм въртял по 3-4 едновременно.
Никой не е умрял като е постоял на сухо няколко месеца. Като има нещо, караш докато е удобно; като няма, почваш да търсиш нещо друго.
Но познавам и хора, които въртят по няколко, писах за един такъв по-назад. Предполагам, според темперамента на човека. Познавам и някои по-залюхани мъже, които така си карат на сухо и въобще не им пречи. Ако ги питаш как си задоволяват нуждите, може и да те погледнат учудено "какви нужди"? Всякакви хора има.

И после същите тези имат претенции към жените Laughing Добреее Wink

# 868
Крис, не познавам жена, която знае колко е хубаво да е в пълноценна връзка, или да иска да я изживее, която не я търси отново, да се задоволи само със секс. Виж, мъжете понякога само секс ви стига, та и цели връзки симулирате, за да го получавате. Да не се чете като хейт по мъжете, просто констатация.

# 869

И после същите тези имат претенции към жените Laughing Добреее Wink
Понеже ти е много интересно какво точно, от 20 годишен съм бил необвързан сумарно малко повече от 2 години, като през повечето от тях съм бил влюбен в най добрата ми приятелка и не съм бил с друга през това време. Не че не исках и нямаше доволно кандидатки, ама гледах да си спестя резили като коментирания.
Надявам се е достатъчно като отговор?

Общи условия

Активация на акаунт