Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 428
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Оо, дърпането си е в правилата на играта. Връщам се в темата, примерно. Първо правило - след първи секс не се пише. Ако той пише пръв, тогава.

# 946
Първо правило - след първи секс не се пише. Ако той пише пръв, тогава.
А ако въобще не пише? Пиеш една студена вода или се сещаш, че все пак е 21 век и честта ти няма да пострада, ако опиташ да разбереш какво аджеба стана.

# 947
Оо, дърпането си е в правилата на играта. Връщам се в темата, примерно. Първо правило - след първи секс не се пише. Ако той пише пръв, тогава.
Нали? Сексът на първа среща, е като интервю за работа. Обадят ли ти се след това, си получил позицията. 😁

# 948
Според мен сериозният заслужаващ си мъж обича да му се дърпат. 'Щото като цяло рядко му се дърпат и няма този комплекс за малоценност, че е втора цигулка или го ползват за "безплатно ядене". Тоест уверен е в себе си, че ще станат нещата и е въпрос на време.
Да де - след като било нормално човек да си има фък-бъди (или две), защо да не почака и повече време - тя нека си се дърпа, а той през това време на сухо не стои. Когато се накани - тогава; както викаш - все ще станат нещата.

# 949
  • София
Нали? Сексът на първа среща, е като интервю за работа. Обадят ли ти се след това, си получил позицията. 😁
Не говоря на първа среща. Може да е трета, четвърта или все едно коя. Но след като правите секс за пръв път, просто си траеш и чакаш.
Разбира се, може да му пишеш първа. И обикновено той се оказва мега зает....
Понякога има изключения... много редки.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 11:54 от Rockstar

# 950
Може просто да си има работа човекът, няма нужда от истерии кога ще се обади и чакане до телефона. Но, да, ако не се обади до няколко дни, седмица, мачът е свирен.

# 951
Крис, точно така. Възможно е на сухо да не стоят. Аз обаче ревнива към мъже, с които излизаме и се опознаване още, не съм била. Не сме си още никакви, не ме интересува какво правят през това време. Всъщност в духа на това, което пишеш, жените точно затова бързат да си легнат с някого - защото на сухо не стоял. Ама на една жена не трябва да й пука. Нито един мъж не ми е казал "оо много се забави, вече съм луд по секс бъдито си".

# 952
А ти можеш и да не ги харесаш даже, като ги опознаеш по-добре. Или те тебе. Все пак човек е на най-доброто си поведение на първа среща. Та, кредити каквито и да е - доверие, ексклузивност - не е добре да се дават.

# 953
jerami   От кога знаеш как мислят и процедират всички мъже?
Глупости на квадрат пишеш!
Винаги има мъже чакащи точно определена жена,и това не ги прави льольовци,нито нежелани!
Мм можеше и да не ме чака,достатъчно избор е имал,както и аз съм имала,но решихме да си дадем шанс.

# 954
  • София
Вие пък ги изкарахте масово мъжете с харем!
Абсолютно напротив! Има много, които просто седят на сухо.
Включително и във връзка или съжителство.,😈

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 12:06 от Rockstar

# 955
Ако си попаднала на свестен ще пишеш, че и пушек ще се вдига.

# 956
Ако си попаднала на свестен ще пишеш, че и пушек ще се вдига.
Или ако секса е бил WOW.

# 957
Чак такива правила ми идват малко нанагорно. Какво, ако човек просто е спонтанен, без саплетена стратегия, независимо дали е мъж или жена? Или си допадат, или не, какво толкова има да губи.

# 958
Като ти погледнах стари мнения, понеже никът ти ми се стори познат, да наистина е точно както казваш. Хубаво е човек да си вярва, но не точно в бг мама, където всичките му излияния стоят на един клик разстояние

Бе, много ти благодаря, че си ми проверил всичките три мнения във форума. Аз излияния тука нямам. Ти обаче редовно ръсиш бисери на килограм, все едно си нямаш друга работа и то в женски форум. Еми брато, изглеждаш като комплексар, пък какъв си в реалният живот не мога да ти кажа.

# 959

Да не съм на повикване нещо…
Като работодател, редно е аз да се обадя.

Общи условия

Активация на акаунт