Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето и захранването на бебето - 21

• 44 296
  • 765
  •   2
Отговори
# 645
Нямам думи просто…

# 646
Не е за коментиране наистина, защото ще се изкушим да кажем неща дето не трябва. Тъжно е....

# 647
Аз си мислех, че УНГ, дето изписва антибиотици на килограм, без  потвърдена бактериална инфекция, без ПКК и СРП, е зле..
Не знам какво да кажа, с купени дипломи ли са, за ГЕР не учат ли в МА ( както и за розеола).
А моя позната 4 г. кандидатства, за да в приемат в МА - София и да стане хирург..

# 648
За розеола май не учат 😆

# 649
  • Terra incognita
То да беше само розеола. Скоро четох следното: слагат ваксина мпр на дете. Педиатърът не предупреждава нищо. Разбира се, като по учебник, след седмица детето вдига температура. Майката шашната го води при същия оньи педиатър, който заявява, че детето е лепнало вирус 🤐

# 650
Не мога да не се включа с това. Смятам да правя мъфини, от които да дам и на детето, което е на почти 10 месеца, но в рецептата има няколко лъжици кисело мляко и тъй като за пръв път ще дам реших да потърся мнение за различни марки и на какво попадам..

Само вижте датата на публикуване на статията - 01.09.2021..

https://kidso.bg/mamapedia/koe-kiselo-mlyako-da-izberem-za-bebeto/

# 651
10% захар - по 1 супена лъжица на 100 грама!!! Triumph

# 652
# 653
  • Terra incognita
Wtf???
Квасено мляко със захар за бебе на 1м?
Това е за докладване 🤐

# 654
Не само е безумно, ами и някво мега сложно. Аз за това време крем карамел ще му направя на моето Joy Joy

# 655
Моя позната дава на 11 мес.. си бебе кисело мляко със захар или сладко от боровинки.
Но тя няма скрупули по отношение на захарта.
За мен това е абсурдно, дори не съм мислила да й давам сладко, а мед чак към 2 г. ще й дам. Много ценни неща пропуска, като не яде мед и не пие сокове.  Хихи

# 656
  • Terra incognita
Не съм маняк на тема захар, но не бих добавила зорлем в млякото.

# 657
Този човек е психолог и говори за бебешко хранене...

# 658
А бисерът в същата публикация, че магарешкото и камилското (и др. млека) съдържат същите вещества като кърмата 😂

# 659
Тамън реша, че нищо не може да ме очуди и плееееес 😩

Общи условия

Активация на акаунт