Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 130

• 35 430
  • 713
  •   1
Отговори
# 540

Mного неприятно впечатление ми направиха  напоследък немалко от феновете на Неслихан.
Когато беше обявено оттеглянето й поради болест, в първите часове се изляха тонове сълзи, молитви се четоха,  пожелания за бързо оздравяване, възхищение какъв герой е момичето . Прекрасно - всичко това изглеждаше нормално и искрено.  
Заедно с това обаче тутакси започна и самодоволното потриване на ръце: "Ха да ви видим сега докъде ще стигнете със сериала, като я няма нашата любимка, на която се крепеше целият сериал! Еле пък и прекрасният Ураз като си замине, съвсем край, ударихте дъното".
На другият ден обаче - хоп, изненада, на хоризонта се появи  Туба, актриса, която по  популярност, фенска маса, актьорски опит, е от ранга на Несли, а може би и повече. Ей богу, за отрицателно време пишман фенките забравиха за сълзите, за съчувствието и страховете си за здравето на уж любимката и се запя нова песен: "Тя не е болна, те я изгониха, новата сценаристка  покани Енгиновата приятелка Туба предварително, за да удовлетвори неговите желания, затова пожертваха Несли, всички бяха против нея, сал един Ураз я подкрепяше...."  
Толкова се вживяха да пеят в този хор, че за по-малко от 24 часа забравиха да мислят позитивно и да желаят бързо оздравяване на тази, на която се водят фенки.
И тук, в тази тема, се цитират и се ръкопляска на подобни фенски мнения - абсолютни клевети и измислици, които, видите ли, били по-меродавни от това, което писаха официално по-информирани и намиращи се в кухнята на нещата източници.
Що така бе джанъм ? От конкуренция ли се изплашихте? Не си струва, защото Несли наистина е супер талантлива и не се нуждае от псевдо-подкрепата на пишман-фенки.  
Или пак трябва да се излива злоба и помия някъде?

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 04:08 от Burkina

# 541
Нина Ричи,  не е важно, кой кого е обичал, а кой как е обичал. За доста зрители несподелената любов на Гедиз, беше и ще остане по- красивата и по- вдъхновяващата от споделената на Санджар.

Буркина, каква конкуренция те гони?
Туба е резервен вариант няма да е конкуренция на Неслихан, тя ще влезе със собствена визия и история.
А, вие феновете на Санджар, по- добре спрете да правите психопрофили на феновете на Неслихан, а се радвайте, че елиминират конкуренцията на вашия герой, защото знам, колко ви комплексираше присъствието му.
Насладете се на момента, докато трае.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 05:28 от Juliya07

# 542
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!

Ива, заради моя пост ли се регистрира, за да дойдеш и да ми обясниш колко не съм права 🤦🤦🤦

Фасо, пак не си чела, пак изсмукани от пръстите обвинения. Спри се, жена 🙄

Джули Heart👏

Линде, много хубава Несли ❤ Една и от мен 😍

# 543
Гюнайдън, дружки Kissing Heart

Рени, среднощните напъни наистина причиняват дискомфорт Grinning

Джули, ето така завършва нашата история.
В този дестан се роди красива приказка, която трогна сърцата на мнозина. Имало ли е двойка, нямало ли е...
Хората са си казали последната дума.

Мернах нови снимки на Кадир в Туитър, ще видим какво става Sunglasses

# 544
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart EyesGrinning

Всеки е свободен да пише каквото иска. Маммата помни кой и какво е написал, така че...

# 545

Фасо, пак не си чела, пак изсмукани от пръстите обвинения. Спри се, жена 🙄

Рени, а може би е чела, обаче удобно е изчакала постовете да се заметат, за се изяви отново.

Привет, момичета Two Hearts

Еве, рускините пишат, че е направил предаване по ТВ-то и му е водещ.

# 546
Момичета, знаете ли какво искам?
Нека преходът между дъщерята на посланика и новата история да бъде с малка надежда. Би било чудесно! След цялата драма и безизходица, на която дълго бяхме свидетели, след цялата каша от събития и хаос от напускащи и влизащи персонажи, нека да завършим с надежда. Нека я видим не само в очите на Санджар и Мелек. Гедиз и Наре бяха чудесни персонажи, които не по- малко заслужават право на шанс.
Нека поне Гедиз не се отказва от Наре. Санджар я изгори, Мелек скъса с нея, нека единственото, което скъса Гедиз да бъде документа за развод. Нека не го убиват или пропиват, нека последната му сцена да бъде с куфар в ръка на летището, тръгнал по следите на Наре.
Нека остане отворен въпросът, дали я е открил, и дали тя му е позволила да я научи да обича себе си.
Нека и помогне за последно.
Би било чудесно!

# 547
  • Кърджали
Juliya07 , въпреки че от един момент нататък намирах че любовта на Гедиз към Наре само му вреди, ми се иска и на мен участието му в тази история да приключи така, но изобщо не ми се вярва. Имат време да му измислят хубав, смислен финал, но зашо ли ме съмнява.

# 548
  • Яко в Матрицата...
Васе Heart Eyes, даже не съм разбрала, че е имало замитане на постове Joy Да са живи и здрави обидилите се. Няма дим без огън...

# 549
От Едип Тепели Heart Eyes

Винаги бъди там, където се чувстваш добре, моя невероятно талантлива, пример за честност, приятелко.

Рени, какво да разбираш? Кучетата си лаят, кервана си върви Grinning

# 550
Само аз ли чета в това послание на Едип, повече от написаното?
Красиво е!

# 551
  • Яко в Матрицата...
Еве, ще се повторя, потретя и т.н. Вече няма значение кой и какво си е мислил. Сериалът поема в друга посока. Несли вече не е част от него. Последните два-три дни извадиха доста факти от кухнята на турската дизи индустрия. Който е искал, е видял, разбрал. Продуцентите имат своя гледна точка, отговорности, ангажименти. Освен актьорите, на един сет има още много хора, чието препитание сега е осигурено поне до края на май. Кой знае, може и още един сезон да направят. Горчивина ще остане във феновете и на НарСан, и на НарГед, СахГед... Но така е и в живота, не всичко става така, както сме го искали. Нека гледаме напред Grinning

Джули, не си сама Wink

Blue Heart

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 15:33 от Reni - BG

# 552
# 553
  • Яко в Матрицата...

Нови статистики за 2020 от Сомера... Вадят ги на час по лъжичка Grinning

# 554

Общи условия

Активация на акаунт