90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 965
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Преди някой тук писа, че връзката на Стефани и Райън е измама - сега четох в Инстаграм за същото. Един човек, който е бил в същия курорт по време на снимките е написал, че всички кадри с тях са фалшиви (т.е. режисирани) и още по време на самите снимки тя е била с друг мъж. Правели се, че се снимат на различни места из Белис (вкл. на летището), а всъщност всичко е заснето на територията на един и същи хотел. Ето малко кадри: https://www.instagram.com/p/CJjMqYTMYFt/
Все пак, може и да не е вярно, този източник е малко съмнителен.

Забравих да сложа снимка на щастливо влюбените Елизабет и Андрей:

# 242
Сега изгледах целия епизод.
Леле, майката на Брандън ще бие всички свекърви до сега. Организирала взимането, хотела, вечерята... Та и преглед на гинеколог й осигури. Ужасна, досадна женица. Като бяха в колата и той седнал отзад и си играе на игрички, само ми липсваше, че не е седнал в детско столче. Тези жени защо така осакатяват децата си за цял живот?

# 243
Още като го публикувах видях ,че съм сгрешила името на жената, но за нея си мислех хахах. Да Яра ми е сууупер грозна, преправяни ,фотошопирани снимки, а иначе грозна. С грим всеки е красив. Иначе за ферма да си призная никога не съм имала село, не съм живяла селски живот, но и аз поддържам версията, че ако мога да си върша мойте си неща ( да си чета, да си гледам каквото и когато поискам, да не ми казват какво да правя) бих живяла на такова място. Аз обичам големи къщи, а фермата си е направо приключение. Ако не ме беше страх от крави,кози и прочие да съм отишла в някое село на спокойствие. Ако трябва да избирам живота на Пол и Карини в града ама мизерен или на някой от тези във фермата, е предпочитам ферма.

# 244
А какво става с двойката от Тенеси? Дфефри и .... не помня как беше.

# 245
  • In transit
Майката на Брандън бързо измести мама Деби от първото място в класацията ми на досадни майки.
Брандън е симпатяга, явно усеща, че не може да се оправи с нея и понеже е добряк я оставя да прави каквото иска. Но пък има добро чувство за хумор и ирония. Тя Юлка като дойде ще ги оправи родителите му. Grinning

Яра е ми е отвратителна...поне да беше хубава, почвам да се чудя наистина ли са чак толкова меркантилни всички рускини и украинки? Т.е знам, че са...ама чак толкова ли. То фасони, претенции, изисквания...брррр.

Андрей и Елизабет са много сладки в костюмите от семейство Флинтстоун, особено девойката. Heart Eyes

# 246
  • София
той се държи като дете, наистина само детското столче липсваше. Мама организира всичко, а той си играе на телефона. Баща му се хили и той, явно е бил женкар навремето. Очаквам майка му да му купи и предпазните средства.

# 247
Яра може да не е нещо особено (някъде имаше нейна снимка без грим и май с по-голям нос), обаче Джови е по-грозен от нея.
Майката на Брандън е супер досадници, но не може да се сравни с Деби - Деби до сега изгони две жени на Колти, а Брандън и Юлия още са заедно. 

П.п. Сега гледам този стар епизод с интервютата - аз пък вярвам на Роуз, че Ед се е опитал да се сдобри с нея, а не обратното, както и че е правил неприлични предложения. Дъщеря му е злобна женица и я е яд, че собственият й баща каза, че е готов да прекъсне връзката с нея, за да бъде с Роуз. Всъщност, точно тя постави този ултиматум, не Роуз, Роуз дори не знаеше никакви подробности за нея.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 17:45 от pppqqq

# 248
  • Sunshine state
Яра е супер меркантилна и преправяна, изобщо не ми е симпатична и колкото и да не ми харесва Джоуви, му симпатизирам повече. Изобщо не знам какво търси с тази. Тя си е типична кифла, която исла скъпи подаръци и пари. Майка му не я хареса и си мисля, че няма да издържат дълго тези двамата.
Наталия е по-софт вариант, ама и тя е типичната ламтяща за пари и лукс украинка. Юлия ми е симпатична, ама майката на Брандън.. И в край на сметка тя си му каза, че трябва да реши и да са си отделно, няма да се остави лесно Юлето.

# 249
Преди някой тук писа, че връзката на Стефани и Райън е измама - сега четох в Инстаграм за същото.

Аз писах. Тя не само се е размотавала с друг, но това е бил неговия братовчед.

Ето и имота на Майкъл. Огромен е и не мисля, че Натали ще свикне лесно с тази промяна:
Скрит текст:

# 250

Ето и имота на Майкъл. Огромен е и не мисля, че Натали ще свикне лесно с тази промяна:
Скрит текст:

Олее, то никакви съседи няма. Откъснати са от света. Наталка трудно би свикнала с това. Красиво изглежда ,екстра е за един уикенд или максимум седмица почивка там, вън от шума на големия град.  Ама като човек, ходил в Киев, знам за каква лудница иде реч... не я виждам да живее в планината

# 251
той се държи като дете, наистина само детското столче липсваше. Мама организира всичко, а той си играе на телефона. Баща му се хили и той, явно е бил женкар навремето. Очаквам майка му да му купи и предпазните средства.
...и после да му ги сложи предпазните средства 😆

# 252
  • In transit
pppqqq, просто майката на Брандън случи на голямо перде и рускиня... Simple Smile

# 253
Новата на Том:

И за всички, които се чудят какво му харесват на Джови:

# 254
  • София
diziler, много досадно е това постоянно поправяне на хората за имената. Който иска да си ги нарича с истинските им имена, който иска с тези от TLC. Някои така се и представят, а не е само превод. Всеки да си се представя, както желае. Аз също имам приятели, които живеят в чужбина и там се представят леко различно, за да им е по-лесно, да се впишат или защото така им харесва.
Участниците живеят с американци, предаването е насочено натам и щом нямат против да го излъчват така, значи няма проблем и хората тук да ги наричат така.

Общи условия

Активация на акаунт