90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
diziler, много досадно е това постоянно поправяне на хората за имената. Който иска да си ги нарича с истинските им имена, който иска с тези от TLC. Някои така се и представят, а не е само превод. Всеки да си се представя, както желае. Аз също имам приятели, които живеят в чужбина и там се представят леко различно, за да им е по-лесно, да се впишат или защото така им харесва.
Участниците живеят с американци, предаването е насочено натам и щом нямат против да го излъчват така, значи няма проблем и хората тук да ги наричат така.

А кой е казал, че има проблем? Това не е "поправяне", просто си казах мнението. Нали за това е този форум, всеки да си напише мнението по определени теми

# 256
Имотът на Майкъл изглежда супер, но Натали сигурно съвсем ще откачи в тази изолация. Ако пък тръгне да се разхожда, току виж срещне нещо - я мечка, я Голямата стъпка... Сега, като се замисля, обикновено точно такъв тип хора, които живеят в самотни места из Америка, са отвличани от извънземни - Майкъл може би затова вярва в тях (може да му се е случило нещо, което не споделя).

# 257
  • София
И ние ще откачим в тази изолация, с него и с чичо му.

# 258
Тъкмо разгледах в Инстаграм снимки на редки видове кокошки. Много са готини, ако бях фермерка щях да взема от всичките. Те не се ядат, продават се само яйцата, които са естествено оцветени (предполагам и скъпи). Искам и щрауси, и лами ... Размечтах се Joy

# 259

Както вече се спомена, Натали май не е с Раян вече, а е с братовчед му Харис. НО, от клипа се вижда, че освен, че в някакъв момент е издържала Раян, като му е плащала сметките и му е пращала пари, отгоре на това му е плащала и заплатата, без той да знае.
Реакциите на приятелките ѝ са страхотни.

# 260
  • София
Попадна ми пост, че Discovery + ще е 300$ на година и съответно американците не искат да плащат толкова. Аз мислех, че ще е малка таксата, то така кой ще им се абонира за него. Дано изтича онлайн. 😁

# 261
Дано нашите някак си се споразумеят и ни го пуснат. Това е безумно да ти искат толкова пари за абонамент, а ти искаш да гледаш 3 серии на 90 дни за цялата година.

# 262
Попадна ми пост, че Discovery + ще е 300$ на година и съответно американците не искат да плащат толкова.

В най-лошия случай ще е 84 долара на година.

# 263
Забелязали ли сте, че каналът Файн ливинг изчезна? Да не би по някакъв начин да е свързано с тази платформа?

# 264
Не съм забелязала ,че е изчезнал. От 450 канала гледам само 5/6 и няма и да забележа ако някой от другите го няма. Но си права те са под една шапка с ТЛС и дискавъри, мисля че и анимал планет беше там

# 265
  • In transit
Забелязали ли сте, че каналът Файн ливинг изчезна? Да не би по някакъв начин да е свързано с тази платформа?
Да, сега видях, че дискавъри са ги купили през 2018г. Явно вече няма нужда от този канал. Въпреки, че го харесвах.  В Европа се появи HGTV(home and garden TV) предполагам, че затова го махат. В последно време почти липсваха реклами.

# 266
Не е по темата, но как се зарибихте по ТЛС , аз започнах с маниаци чистофайници, след него видях 90 дни до сватбата с Паула и Лорън сезона и от там се запалих.

# 267
  • Sofia
Не помня от кога го гледам,но е доста отдавна,сигурно 7-8год,може и повече да са 🤔
Започнах да следя “Кейт и пълният ѝ дом”,”Малки хора-свят голям”,”Манияци чистофайници”,”Моето 300кг тяло”...

# 268
Натали, в цялата ѝ прелест:

# 269
Аз още от началото го гледах - някак се откроява каналът. Помня, че по едно време изчезна и специално питах защо го няма... Обаче кое предаване съм гледала първо, не помня... Може би за булките - Кажете Да на роклята. Не че аз мечтая да ставам булка, но предаването ме забавлява и сега, понякога. Гледах и Кралят на сладкарите, но вече не толкова, някак ми омръзна. Харесвам и предаването, в което пазаруват с купони - виж на тези им завиждам. 90 дни го гледах от първи сезон.

Знам, че братовчедка ми си падаше по Детски конкурси за красота и го гледаше с племенницата, но според мен е отвратително.

Общи условия

Активация на акаунт