Да се представим - кои са хобитата ви

• 1 735
  • 23
  •   1
Отговори
В този подфорум има хора, които пишем в различни теми и имаме по няколко хобита.

Нека в тази тема всеки да се представи, да покаже своите творения без ограничение!

Аз обичам да експериментирам с различни материали и непрекъснато в главата ми има един куп идеи.
Обичам да рисувам. Навремето рисувах с маслени бои, но ги изоставих заради дългото съхнене и нуждата от място за съхранение на платната. Преминах на акварел като по-бърз и по-икономичен вариант - откъм време и пространство.
Обичам също да работя с полимерна глина.
А последно се влюбих и във въздушната глина. Там пък ми хареса това, че мога да я оцветявам след изсъхване. Вместо при фимото да използвам различни цветове.

Ето някои от моите творения:
Скрит текст:

# 1
  • София
Всъщност двете ми любими хобита са да снимам и то предимно по-детайлно и рисуването на картини по номера. Никога не съм можела да рисувам, но много исках и това за момента е моят начин.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 2
Всъщност двете ми любими хобита са да снимам и то предимно по-детайлно и рисуването на картини по номера. Никога не съм можела да рисувам, но много исках и това за момента е моят начин.

Скрит текст:

Скрит текст:

Много харесвам добрите фотографии!
Хубави снимки - много нежни!
С какво снимаш?

# 3
  • София
С един дърт Никон😃

# 4
И аз обичам да снимам, главно  животни, природа, морето... Но нямам толкова време колкото ми се иска. Снимам само с телефон.

Скрит текст:

# 5
Гоблени и книги. Гоблени не шия вече от доста години, книги чета по-малко.

# 6
Преди 2-3 години когато имах повече свободно време  любимото ми  хоби беше писане на стихове,които събирах в един голям дневник,тогава по-често ми идваше музата,сега нямам толкова свобода и много рядко пиша,вечер по-често чета книги.Навремето много обичах да рисувам,но всичко с времето си.

# 7
Обожавах да шия гоблени, прекарвах на ден по 7-8 часа над тях. Имам прекрасни гоблени, но за съжаление вече не мога да шия. Очите ми не го позволяват. Да, има големи лупи, но не смея .

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 22:24 от Пролетно цвете

# 8
Обичам да плета на една кука.
Иначе рисувам, но това не е точно хоби, тъй като съм го учила като висше образование.

# 9
И аз имам висше художествено образование, затова рисуването не ми е хоби, а професия. Като хоби обичам да редя пъзели и да играя на компютъра. Не съм рисувала отдавна, тъй като бях потънала в един голям ремонт на жилището ми, от който не мога да се измъкна повече от две години. Обожавам да ровя из  Пинтерест и да си събирам идеи. Надявам се скоро да мога да се захвана с тях.

# 10
  • София
Аз обичам да редя пъзели и от 2021-ва насам съм наредила огромно количество, основно благодарение на съфорумките от съответната тема. Дори в момента имам отворен един на масата в хола, два дни го редим с детето (можеше да е завършен вече, ама реших да я чакам специално да реди повечко и щерката).

Иначе рисувам, но време нямам много, защото съм в майчинство с две малки деца вкъщи. Напоследък успявам да рисувам само много малки неща и набързо, някои по стените на жилището ни, но снимки нямам.

Едно време правех фигурки от коркови тапи, но и за тов напоследък не ми стига времето.

Иначе ми се иска да се науча да шия и бродирам, имам някои идеи за дрехи, които искам да мога да осъществя.

Скрит текст:

# 11
Добре де, а като ги наредите тези пъзели после как ги съхранявате? Знам че някои ги лепят на картон или рамкират, ама то все в един момент свършва мястото по стените. От чисто любопитство питам. Като малка много обичаш да редя пъзели, но сега не си купувам просто защото няма къде да ги съхранявам наредени.

# 12
И аз харесвам реденето на пъзели, но имам същия въпрос - какво ги правите като ги наредите.-

Интересна идея за фигурки от коркови тапи!
Приветствам рециклирането на материали във всички форми, колкото и незначително да е.

Затова вкъщи имам събрани капачки, опаковки, които някой ден се надявам да оползотворя в някой проект. Моите хора понякога ме подиграват, че съм вещоман, а аз наистина имам хиляди идеи, но нямам време.... Освен това наистина ме е грижа за природата. Ако всеки намира начин да оползотворява по нещо, все ще е от полза.

# 13
  • София
Пъзелите после ги развалям и продавам да ги реди някой друг или си ги пазя да ги редя пак след време. Никога досега не съм лепила пъзел. За мен удоволствието е в реденето. Имам един, доста сложен, който свети в тъмното. Подозирам, че ще ме измъчи и накрая ще го залепя и ще го сложа в стаята на децата да им свети. Ама ще изчакам да пораснат малко, че сега нямам време за такива проекти.

# 14
  • София
Аз съм художник и това, което е хоби за много хора ми е професия. Рисувам предимно акварел, по-рядко туш с акварел и още по-рядко с масло.
Като хоби, може би мога да определя четенето на книги, но последно време ми остава изключително ограничено време за това. Бих искала с цялото си сърце пътуването да ми е хоби. Засега там нещата са желание има, възможност не толкова, но правя всичко възможно да пътуваме повече.
 Пускам няколко мои неща в скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт