Да се представим - кои са хобитата ви

• 3 041
  • 34
  •   3
Отговори
# 30
  • България
Най-важното хоби за мен е четенето на книги и може би на второ място е интериорния дизайн.
С никого не споделям този интерес, околните сигурно се чудят защо все съм в час с цените на жилищата.
Отговорът е много прост, гледам обяви заради снимките. Joy
И може би това ми хоби ме кара все нещо да променям вкъщи, в един момент сменях и жилищата.
Но вече сякаш не смея да купувам и продавам, сега само се каня да сменям тапети, боядисвам разни части и да си правя рафтове за книги.
Хората отмарят с гоблен, плетка, рисунка, аз с горните занимания. Не че не шия, по едно време и рисувах, че и плетях, но сега само трупам гоблени за някога.
Около празниците почивахме и за мое нещастие МП беше абсолютно несъгласен да сменям тапети, занимавах се само с рафтове. Grin

# 31
Аз обичам да гледам разни предавания където си търсят къщи на плажа или от тези мини къщички, а също и кемпери. Не знам дали се брои към интериорния дизаин това, но много ме разтоварват такива предавания.

# 32
  • Стара Загора
Здравейте, аз обичам да плета, шия, бродирам и общо взето всичко в тази насока.

А между тези хобита редя пъзели с децата Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 21:08 от Mendeleevka

# 33
  • софия
Аз обичам рисуването по номера.

# 34
Събирам салфетки:-) намерих случайно една купчина в дома на майка ми(детската ми колекция) преди няколко години и реших да я възродя:-)
Иначе четене.

Общи условия

Активация на акаунт