Да се представим - кои са хобитата ви

• 2 178
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Klemy, Еха, супер!
Аз за съжаление не успях да направя рисуването професия. То дори се завърна малко по-късно при мен. За съжаление съм юрист. Вероятно тези творчески занимания ми помагат да релаксирам от сериозността на моята професия.

# 16
Здравейте, аз понякога шия гоблени, плета  амигуруми/там съм нова/

# 17
Показвайте!
Нека да напълним темата с красиви и положителни творения!

# 18
Аз също обожавам пъзелите. Имаме страшно много вкъщи, но не ги редим по стените. Просто ги редим и после разваляме и прибираме обратно. Когато навлязахме  преди 4 години в така наречената пандемия и си останахме вкъщи, цялата земя беше в наредени пъзели един до друг. Беше като една феерия от различни пъзели.
Другото ми хоби са гоблените. Малки, големи, но само с кръстат бод. Напоследък шия само коледни чорапи.
Другото ми хоби (всъщност то е преживяване) е къмпингуването всяко лято. Няма такава върховна наслада за цялото семейство с огъня, ловенето на риба, каяк, лодка, топлина и слънце и разбира се комари. Допир до природата!
И последно: обичам да си правя сама натурална козметика, събирам си билки всяко лято и ги влагам  в направата на кремове, лосиони, серуми и т.н.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 17:38 от a_tita

# 19
И аз развалят пъзелите, когато ги наредя. Имам много картини и никога не бих си закачила пъзел на стената, а и удоволствието ми е да ги подредя. Засега съм подредила много малко от наличните и не съм мислила какво ще ги правя после. Бих участвала в някаква размяна евентуално.
Много художници се събрахме в темата.

# 20
На мен хобито ми е да се снимам, затова и искам да го превърна в работа - съответно да бъда модел за различни брандове.

# 21
  • София
Лейси Снимала ли си се до сега за някой бранд?

# 22
Не съм, но много ми се иска.

# 23
Здравейте, моето хоби е свързано със сухо плъстене на вълна. Още съм начинаеща в това - две зайчета валентинки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт