Да се представим - кои са хобитата ви

• 3 025
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Klemy, Еха, супер!
Аз за съжаление не успях да направя рисуването професия. То дори се завърна малко по-късно при мен. За съжаление съм юрист. Вероятно тези творчески занимания ми помагат да релаксирам от сериозността на моята професия.

# 16
Здравейте, аз понякога шия гоблени, плета  амигуруми/там съм нова/

# 17
Показвайте!
Нека да напълним темата с красиви и положителни творения!

# 18
Аз също обожавам пъзелите. Имаме страшно много вкъщи, но не ги редим по стените. Просто ги редим и после разваляме и прибираме обратно. Когато навлязахме  преди 4 години в така наречената пандемия и си останахме вкъщи, цялата земя беше в наредени пъзели един до друг. Беше като една феерия от различни пъзели.
Другото ми хоби са гоблените. Малки, големи, но само с кръстат бод. Напоследък шия само коледни чорапи.
Другото ми хоби (всъщност то е преживяване) е къмпингуването всяко лято. Няма такава върховна наслада за цялото семейство с огъня, ловенето на риба, каяк, лодка, топлина и слънце и разбира се комари. Допир до природата!
И последно: обичам да си правя сама натурална козметика, събирам си билки всяко лято и ги влагам  в направата на кремове, лосиони, серуми и т.н.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 17:38 от a_tita

# 19
И аз развалят пъзелите, когато ги наредя. Имам много картини и никога не бих си закачила пъзел на стената, а и удоволствието ми е да ги подредя. Засега съм подредила много малко от наличните и не съм мислила какво ще ги правя после. Бих участвала в някаква размяна евентуално.
Много художници се събрахме в темата.

# 20
На мен хобито ми е да се снимам, затова и искам да го превърна в работа - съответно да бъда модел за различни брандове.

# 21
  • София
Лейси Снимала ли си се до сега за някой бранд?

# 22
Не съм, но много ми се иска.

# 23
Здравейте, моето хоби е свързано със сухо плъстене на вълна. Още съм начинаеща в това - две зайчета валентинки Simple Smile

# 24
Привет! Обичам да плета, да рисувам, а от няколко седмици - да редя пъзели.

# 25
  • Плевен
Здравейте.Като дете и тийн обичах да рисувам и чета.После баба ми ме научи да плета на кука и това стана хобито ми.Откакто се омъжих и родих хобито ми стана да изпробвам нови рецепти за печива и ястия,десерти.А към днешна дата моето лично и разтоварващо хоби стана тичането.Обожавам го!Всеки ден тичам.От две седмици заради травма не мога да го практикувам и страдам ужасно много.А откакто си купихме кола,хобито НИ вече стана да обикаляме красивите кътчета на България-пещери,екопътеки,пещери,преходи в планината.Лично на мен най-голямо удоволствие ми доставя да тичам,а лятото разходките и обиколките из България.А в лошо време обичам да се завра в кухнята и да експериментирам с рецепти.Засега най-любимото на мъжете ми са месени тутманичета и хлебчета.Снимки няма,унищожават се за ден.

# 26
Забелязвам, че всички разказват за хобита, в които има творчество, свързани са с някакви умения.
А аз имам от 20 години едно самотно хоби, при което аз самата нямам никакво участие. Дори най-често ми е неудобно да кажа, че ми е хоби. Обичам да гледам интериорен дизайн. Като бях малка на списания, после в интернет по сайтове, после започнах в You Tube видеа. Лудница. Архитект тепърва няма да ставам, нито дизайнер, просто обичам да гледам. Доставя ми удоволствие, така си почивам. Разбира се нямам средствата когато правим нещо за удома да направя подобни чудеса. В следствие на което се получава смешно несъответствие между моето тайно хоби и възможностите на портфейла ми. Laughing

Снощи прибирайки се късно от работа си говорим с нашето IT. Сега като се приберял щял да сготви това, онова. Не си ли изморен - го питам. А той ми казва, че за него това е хоби, релакс. Сипвал си чаша вино, слагал престилката и... Пита ме мен готвенето не ме ли успокоявало? Ами не, не ме. Мен ме успокоява да се прибера, да си направя чай, да си вдигна краката на бюрото и да видя кой какво сътворил в интериорния дизайн - от обикновени хора до асове в областта.
Това моето дали се брои за хоби или за разхлопана дъска? И дали има и някой друг с нещо сходно?

# 27
Да обикалям по вторите употреби и да намиран находки(находки за мен ,за друг може да не са ),брои ли се ?

# 28
  • България
Забелязвам, че всички разказват за хобита, в които има творчество, свързани са с някакви умения.
А аз имам от 20 години едно самотно хоби, при което аз самата нямам никакво участие. Дори най-често ми е неудобно да кажа, че ми е хоби. Обичам да гледам интериорен дизайн.
Скрит текст:
Като бях малка на списания, после в интернет по сайтове, после започнах в You Tube видеа. Лудница. Архитект тепърва няма да ставам, нито дизайнер, просто обичам да гледам. Доставя ми удоволствие, така си почивам. Разбира се нямам средствата когато правим нещо за удома да направя подобни чудеса. В следствие на което се получава смешно несъответствие между моето тайно хоби и възможностите на портфейла ми. Laughing

Снощи прибирайки се късно от работа си говорим с нашето IT. Сега като се приберял щял да сготви това, онова. Не си ли изморен - го питам. А той ми казва, че за него това е хоби, релакс. Сипвал си чаша вино, слагал престилката и... Пита ме мен готвенето не ме ли успокоявало? Ами не, не ме. Мен ме успокоява да се прибера, да си направя чай, да си вдигна краката на бюрото и да видя кой какво сътворил в интериорния дизайн - от обикновени хора до асове в областта.
Това моето дали се брои за хоби или за разхлопана дъска? И дали има и някой друг с нещо сходно?
И аз обичам, затова съм в разни групи за ремонти, дизайни и т.н..
Лошото е, че не харесвам съвременната сиво-кафява мода и затова следвам един куп френски замъци. Grinning

# 29
О, колко хубаво, че има и други. То няма значение стила, който харесва човек. Може ли да се каже, че това е Хобито с главна буква за теб?
А ти с кой си споделяш този си интерес? Щото аз с никой. Затова така се изразих - малко самотно хоби.

Общи условия

Активация на акаунт