Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Търся идеи за курсове, специализация, професионално развитие

  • 441
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 757
Здравейте,

започвам тази тема, тъй като имам нужда от конкретни насоки и идеи как да се развивам професионално с минимално капиталовложение. Какво имам предвид?

Преди една година се вписах като адвокат със самостоятелна практика. Не е изненадващо, че с оглед на икономическата ситуация в страната, нито едно от очакванията и обещанията не се изпълни, и заради това в момента нямам почти никаква работа. Малкото клиенти, които имах, изчакват с предприемена на същински действия, а нови клиенти не се появяват. Началният ми капитал е почти изцяло изчерпан и ситуацията ми не е никак розова. Търся си работа по кантори, но няма особено голямо предлагане и там.

Ето защо, за да не полудея от безпокойство и за да оползотворя времето си с нещо полезно, много бих искала да намеря някакви безплатни езикови курсове, или пък правни/социални проекти, в които да участвам, дори и безплатно, и/или за започна някаква след дипломна специализация към някой университет.
Имам нужда да работя, да съм заета и полезна, и да тренирам този така необхоим на всички ни мускул - мозъка.
Та, ако някой се сеща, за конкретни идеи в тази посока, ще съм много благодарна да сподели.

Свветли Коледни Празници!

# 1
  • София
  • Мнения: 27 588
Киара, лошото е, че този бизнес пропадна точно като твоя бизнес. Всички школи са затворени от 6 март 2020. Есента не се събраха групи, никой не търси преподаватели, не организира нищо. Някои успяха да започнат курс септември-октомври, но те са единици и сега няма нито търсене, нито предлагане.

# 2
  • Мнения: 619
И в udemy, и в shaw, и в coursera има безплатни (езикови) курсове. В youtube има тонове.

Общи условия

Активация на акаунт