Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 768
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Sadlady, вече се изчервих. Но пък се радвам, че толкова умно момиче си го е харесала.

# 421
  • в страната на чудесата
Много ме изнервя темата за ЧУ. И така ми писна неприетите в СС/Питагор да обясняват колко е зле.

# 422
  • София
Много ме изнервя темата за ЧУ. И така ми писна неприетите в СС/Питагор да обясняват колко е зле.
Какво те изнервя толкова - пускай ги по пързалката Blush

Отдавна не сме обсъждали гозбите Sad

# 423
  • София
Също и тези, дето нямат нищо общо, ама са чули от вуйчото на стринката на една колежка на леля им, че много ги тормозели децата.

# 424
  • В офиса
Шарки, твоето момче да не е глупаво, я! Те подобни с подобни се привличат.
В момента мен темата за ЧУ не ме дразни, ама да взема да се изтрия от там, ще си кажа, като му дойде времето.

# 425
  • в страната на чудесата
Ами Аш, все по-малко хора с деца в ЧУ пишат там...
Даже Нико не е разказвал нови истории. Само старите.
В този ред на мисли, моите приятели в британика са леко поизнервени и обмислят смяна. Само основната учителка им е ок, та ще стиснат зъби до края на началното. Изглежда имаме новия СГ там. За СГ една приятелка каза за дъщеря си - направо незнам как ще я извадя от този луксозен хотел там Simple Smile
Я ме светнете 5,7 и 12 ли се връщат на училище?

# 426
  • В офиса
5-ти що? Аз чух 7, 8 и 12. Аз съм win-win без значение 5-и, или 8-ми. То, ако има заповед, ще се види. Мързи ме да търся, обаче. Отивам да правя питка.

# 427
Аз знам, че в моменат всички над 4 клас сме до 01,02. И това, ако не променят нещо.

# 428
  • в страната на чудесата
Нали три класа се връщат от 4.2 - 7 и 12 със сигурност, за другия не съм сигурна...

# 429
  • София
Последно говореха за 7,8 и 12-ти да се връщат. Не е редно 5-ти клас да остават толкова дълго на ДО. Повечето нямат навършени 12 години. Моето дете определено не е за ДО. Ако е сам много се разсейва, а ние се налага да работим все пак. Никой не говори за 5-ти клас от отговорните лица.

# 430
  • София
Да разбирам ли, че ще отварят фитнеси и ресторанти, но само три Випуска ще върнат в училище? WTF....

Надникнах в темата за Ковид и ми настръхна косата, почувствах се обречена 😳

# 431
Там не припарвам. Що си го причинявате?

# 432
  • в страната на чудесата
Еми садо-мазо е темата за ковид. Хард. Аз пописвам редовно. Нот сега ми липсва де.

# 433
  • София
Засега съобщиха, че ще върнат 7, 8 и 12-ти клас с редуване на ПО с ДО през две или три седмици /още няма заповед в тази връзка/. Ако това стане, предполагам, че от средата на февруари ще върнат и останалите пак с редуване, като не се засичат със 7,8 и 12-ти клас. Това, при условие, че нямаме нов скок на случаите.

# 434
  • София
Ми отидох да видя защо са баннали Нот, но няма повече да си причинявам тази тема 😂😂

Интересно ми е какво мислят 12-то класниците за връщане в училище 😉

Общи условия

Активация на акаунт