Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 485
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ние отдавна изгледахме Луцифер,трябва да видя само излязоха ли най-новите епизоди Simple Smile
Сега съм заредила breaking bad,който пропуснах да изгледам като студентка Simple Smile
Заради Ковид няма скоро да има нови епизоди, а според малкия ми син, 5ти сезон си е недовършен (пак заради КОВИД).

На Луцифер много му се кефя на библейските метафори Simple Smile. Малко са face value, но пък точно затова - забавни.

Миленита, за твое успокоение, аз самата доскоро не "владеех" дистанционното по отношение на стрийминг платформите (а и нямах времето). От поне 5 години нямаме кабелна телевизия, само на оптичен кабелен интернет сме. Преди ходехме на кино (в Арената), сега няма как. А и не всичко е литература...Човек има нужда и малко да се отпусне.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 14:16 от Sharky*

# 76
  • софия
Heart Ашче,  какво има? За да те няма толкова време в темата определено нещо ти трови настроението... Сподели ако можем да помогнем.
Сигурна съм, че Миленита нищо кофти не е визирала, просто накриво си я прочела. Недей, не се ядосвай така от раз. Нищо лошо няма.

Миленитка и аз така си мислих за Нетфликса - че е твърде объркан, ама ми се изясни и наистина вече ни е семейния канал, който и да е тв канал отдавна е много рядък избор. На всичкото отгоре много ми харесва опцията предложения според чий семеен профил да даде предложения.

В същото време, сега помолих за заглавия, защото имах нужда от "изпитани" заглавия. Пък и задружност някаква ми дава това препоръчване. Супер успешно е засега - снощи досред нощите гледах предложението на gadamer - "Приятели мои". Стар е. С глас съм се смяла.

Извинявам се, че съвсем отнесох темата от училищните вълнения.
За да съм все пак в тон, ще кажа, че толкова им беше почивката на моите, сами се активираха да учат вече, скучно им е.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 14:56 от Амели

# 77
Ние отдавна изгледахме Луцифер,трябва да видя само излязоха ли най-новите епизоди Simple Smile
Сега съм заредила breaking bad,който пропуснах да изгледам като студентка Simple Smile
Заради Ковид няма скоро да има нови епизоди, а според малкия ми син, 5ти сезон си е недовършен (пак заради КОВИД).

На Луцифер много му се кефя на библейските метафори Simple Smile. Малко са face value, но пък точно затова - забавни.

Миленита, за твое успокоение, аз самата доскоро не "владеех" дистанционното по отношение на стрийминг платформите (а и нямах времето). От поне 5 години нямаме кабелна телевизия, само на оптичен кабелен интернет сме. Преди ходехме на кино (в Арената), сега няма как. А и не всичко е литература...Човек има нужда и малко да се отпусне.

Ами скоро в нетфликс пишеше,че има нови,наистина имаше 3-4 нови за нас,но пак ги спряха...

# 78
  • Отвъд алеята зад шкафа
Амели, на "Приятели мои" е първото ни ходене на кино с ММ, бяхме пресни едноседмични гаджета. Заведе ме в Одеон и преводът на филма беше симултанен. Имаше една култова преводачка в Одеон навремето, не знам дали я помните - взимаше всички роли с еднакъв глас и равна интонация Joy

# 79
За любителите на комедии- в момента гледаме ирония на съдбата (или честита баня), много симпатичен руски филм от преди 30на години! Наистина сладка комедия Simple Smile

# 80
  • София
40 Sad. Помня го наизуст...

# 81
40 Sad. Помня го наизуст...

Мхм,права си.

# 82
  • софия
I na rosita едното предложение изгледах.
Да ви кажа, като изключа  гадамер с "приятели мои",  на всички ви куца четенето с разбиране, Ще ви върна в 5 клас.

тъкмо изгледах и "the aftermath".... голяма "комедия", голямо чудо Simple Smile
(Но филма е хубав наистина)

П.С как са ви къщите, някой "оз" има ли в тоя вятър?

# 83
  • София
Какъв вятър? Аз освен филмите, явно и други неща изпускам Joy

# 84
  • София
Весели празници и от мен! Изтървах аз нещата, но си дадох малка почивка от всички технологии, много пречистващо дойде Simple Smile Коледни филми, винце..мммммммм...

# 85
  • София
Ох, Амели, за мен е разтоварващ и много приятен филм 😎. Но аз намрам и Брулени хълмове е разтоварващ, та явно не съм критерий. Натоварват ме разни от типа на Борат, Жокера, Паразит, които ми оставят лош вкус в устата. Дори и мистър Бийн ме изнервя и не мога да го гледам.

Но в своя защита ще кажа, че със сериала на ББС, които ти препоръчах не съм сгрешила, без обаче да е комедия.

# 86
  • София
https://hbogo.bg/filmi/semeyna-romantika-ood

И от мен един филм. Малко е шантав, но си падам по такива филми.  Не е комедия, малко от тези, които провокират размисъл.

# 87
  • София
Прочетох, сериали сте обсъждали- ако си падате по шантави, комедийни Eureka ми е много любим. Развива се в шантав град на изобретатели, където все стават гафове в експериментите и един шериф трябва да оправя. Ние нямаме Netflix, но сме с HBO GO... нямам много време за филми, но на Луцифер съм му голям фен. Обичам обаче да гледам, като излезнат всички серии от сезона Grinning Чакам си търпеливо, както чакам и да решат дали ще върнат децата на 04.01.
Четох някаква тема в Майките на София, където се оплакваха, че някои ЧУ, дори да върнат децата в клас, ще останат на дистанционно. Не написаха кои, та ми е любопитно, ако знаете...

# 88
  • в страната на чудесата
Абе вий големи телемани сте били Simple Smile
Аз много рядко гледам нещо. Чета си. Сега още чета порода човек. Значиииии, отдавна не съм чела нещо по-позитивно.
Пия Шардоне Ейнджълс, казвам ви наздраве.
От няколко дни разглеждам фасадите в София, има фантастични къщи и много красиви, макар и запуснати фасади. Със затворените кръчми, кафенета, магазинчета София прилича на стара и отпусната женица... нямам търпение пак да отворят света.

Аш, къде си?!

# 89
  • София
Нас (в ОТ) ни оставят дистанционно до 18ти, с идеята да минат 14 дни от празничните джамборета. Майките са бесни, аз кротувам в ъгъла щастлива и не се обаждам. Абсолютно съм убедена, че едно 80% от семействата от класа ни са по почивки, ски и роднини, пишем си и си знаем. Изобщо не горя от желание да се набълбукам с бацилите на половината свят на 4ти.
Но съм наясно с масовите настроения, виждам  приятелките ми от майките в класа колко са бесни, затова си държа мнението за себе си.

Лейка, какво точно четеш? Каква е тая порода човек?

Общи условия

Активация на акаунт