Изръсил се за скъп подарък, който ми е излишен

• 13 363
  • 350
  •   1
Отговори
# 180
Едва ли я боли глава от качествени парфюми, а той е купил такъв.
Авторката е само на 20, подаръкът е подарен вече. Спрете да пишете грозни неща за мъжа и то на Коледа.

Дали те боли главата няма общо с качеството на парфюма, а от това какви есенции са изпозлвани. На майка ми например й прилошава от розова есенция - качествена, некачествена, резултатът е един и същ. Подаръкът, както вече се написа, може да бъде ако не върнат, то поне продаден, ако мъжът деййствително иска да я зарадва и да купи нещо, което ще й харесва. Тя обаче явно ще се научи да бъде превъзпитавана от него.
Ти да не си му майка на този, че така го защитаваш този?

# 181
А ти защо си толкова зла на Коледа и искаш да развалиш празника на момичето и да скараш младите?

# 182
А ти защо си толкова зла на Коледа и искаш да развалиш празника на момичето и да скараш младите?

Не съм зла и не искам да ги разделям, но ми е жал за нея, че се поддава на натиск и все тя да е добричка и да прави компромиси. Вие, които я учите да се преструва, да не обръща внимания на финансовите проблеми, вие ли ще й платите вечерята, ако в един момент тя няма да има какво да яде, но ще има скъп парфюм, който ще се е научила да харесва, за да не се огорчава чувствиетления принц. Въпросният между другото е бил 26 годишен мъж, когато е тръгнал с гиманзистка и това ме навежда на разни мисли за неговата благонадецдност извън историята с парфюма.

# 183
  • Варна
Изманипулирал я да приеме подаръка... Боже, що мен не ме манипулират за такива неща бе?!?! Давайте го тоя мъж тука, взимам го веднага, искам да ми подаряват парфюми за 150 лв без даже да съм си направила устата!

Сега майтапа настрана, критичната ситуация е решена, разбрали са се, за в бъдеще не би трябвало да стават такива недоразумения. Смятам, че мъжът си е взел едно на ум и няма да го направи повече. Момата вече знае, че е реагирала малко пресилено, вероятно и тя ще  си го помни.

# 184
winni, купи ѝ на жената една печка щом толкова вътрешно го приемаш.
Момичето явно не ти обръща внимание и сигурно вече се гушкат с гаджето, пък ти си съскай.

# 185
Изманипулирал я да приеме подаръка... Боже, що мен не ме манипулират за такива неща бе?!?! Давайте го тоя мъж тука, взимам го веднага, искам да ми подаряват парфюми за 150 лв без даже да съм си направила устата!

Ами това не е нещо, което тя иска - ти харесваш парфюми и затова се впечатляваш. Да преполагам ли, че ще им помогнеш , когато за наема не им стигат 50лв., но според теб тя трябва да се радва на ненужен и нежелан парфюм за 150лв.?

допълнено: лимонче, не аз я съветвам да се примирява с нечия глупост, така че няма аз какво да купувам. Други я учите да взима пример от приятеля си, да не обръща внимание на "битовизмите" и да бъде финансово безотогворна.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 19:04 от winni_

# 186
  • София
Ха!
Един!
Аз за целия си 42годишен живот нямам николко. По-точно имах някакви подарени, ама не съм ги използвала никога. Просто не обичам. И определено бих се зарадвала повече на душ гел или шампоан за 10 лв отколкото на парфюм за 200...
И без криза.

# 187
  • Варна
Добре де, тя не харесва парфюми ама спомена, че все пак има един. Откъде да знае тоя мъж, че не й понасят? Приписвате му свръхчовешки качества. Мъжете и козметиката са две изключващи се понятия в повечето случаи. Все едно като попиташ жена каква е тая кола тя да ти каже червена е. Схващаш какво имам предвид. Видял е човека, че за две години заедно тя има един парфюм и решил да допълни колекцията. Не чете мисли за да знае какво й е на нея в главата. Вече ще знае. Не е дошъл края на света, а той без работа не е останал. Още не са опрели да си броят стотинките за наема.

# 188
Добре де, тя не харесва парфюми ама спомена, че все пак има един. Откъде да знае тоя мъж, че не й понасят?
След 2 години заедно да не я е опознал? Но най-гадното в ситуацията е, че са имали уговорка, а той я е нарушил.

# 189
  • Варна
Моят бивш и след повече години заедно не ме опозна. Има си хора всякакви.

# 190
Моят бивш и след повече години заедно не ме опозна. Има си хора всякакви.

Ето, бивш, т.е. в крайна сметка не е бил подходящ, не е ставал за съпруг.

# 191
Мъжете се вълнуват от други неща свързани с жената. Не смятат за нужно да се информират за парфюмен вкус, цвят на червило и любим модел гащи. Един мъж може да познава една жена и без да знае дали тя харесва парфюми. Повечето мъже даже и не подозират, че може да има жени, които не си падат по парфюми и козметика.
ММ ме познава идеално. Знае как бих реагирала във всеки момент, знае кога премълчавам нещо, знае кога нещо ми тежи. Но не може да ми избира подаръци. Не разбира от козметика и женски дрехи, чанти, обувки и не е и нужно.

# 192
Мъжете се вълнуват от други неща свързани с жената. Не смятат за нужно да се информират за парфюмен вкус, цвят на червило и любим модел гащи. Един мъж може да познава една жена и без да знае дали тя харесва парфюми. Повечето мъже даже и не подозират, че може да има жени, които не си падат по парфюми и козметика.
ММ ме познава идеално. Знае как бих реагирала във всеки момент, знае кога премълчавам нещо, знае кога нещо му тежи. Но не може да ми избира подаръци. Не разбира от козметика и женски дрехи, чанти, обувки и не е и нужно.

Като не се интересува от парфюми, защо купува такъв? За да се пъчи колко пари е дал и тя да се чувства длъжна да е благодарна. Ако се интересува от нея ще знае за нещо друго, което тя иска. Ако прибягва до стандарни подаръци, значи не я познава.

# 193
Баш това значи... Не знам къде ги намирате тези мъже, които ви четат мислите .
winni, сподели тайната. Твоят вълшебен, перфектен мъж къде го намери?

# 194
  • София
Децата ще се оправят. Аз обожавам парфюми. Мъжът ми ме познава от 20+ години и пак не винаги уцелва.

Общи условия

Активация на акаунт