Изръсил се за скъп подарък, който ми е излишен

• 13 285
  • 350
  •   1
Отговори
# 75
ММ за Коледа искаше да ми подари златна гривна, но повече исках парфюм и масаж и му го намекнах тактично. Аз лично следя през цялата година от какво има нужда-дали телефон, дали някаква електроника, дали нещо друго, все споменава нещо и му го купувам за Коледа. Да си кажа последно време преди празниците нарочно споменавам какво искам, за да не стават такива ситуации като на авторката. Иначе ММ най-често ми купува разни златни и сребърни бижута за всеки повод и вече се затрупах. Та най-добрия вариант е да подметнеш от какво горе-долу имаш нужда.

# 76
  • Варна
Идол например е 200+ лв на нормална цена. Говоря за 100 мл. Даже не е Шанел 😋

# 77
То има много парфюми на тази цена, но на мен ми е любопитно точно кой ѝ е взел.
Иначе Идол се намира и на доста по-ниска цена .

# 78
Дано авторката сподели кой е парфюма.
Реално обаче това е труден подарък ако не знаеш вкуса на получателя.Дори и да го знаеш пак е трудно.Най-добре е точното име.Обаче стават изнендади.Аз днес получих два.Единият го исках,но за другия съм изненадана,че ми хареса.
Все пак е красив жест.Дори по време на криза на човек му е нужно да има разтуха и да се почувства желан.

# 79
Да, в нотино, парфюмите са доста по -евтини от Дъглас и са също качествени.

# 80
Какъв красив жест, какви щуротии пишете? Аз например, не харесвам злато. Ама под никакви форми. Грозно ми е, грозен му е блясъкът му. Нося само и единствено сребро, постоянно. Представям си, ако партньорът ми реши да ме зарадва с някое скъпо златно бижу. В първия възможен момент ще е продадено в някое златарско ателие, ако ще и на половин цена да е.
Мале, мале, като ви чета, бая боклуци сте получавали и сте гълтали с усмивки "трогателния" жест на партньорите си.

# 81
  • Варна
Да де, за Нотино говоря. 100 мл Идол нормално е на 200+ лв. Понякога има намаления.

Иначе авторката наистина може да го продаде на по-ниска цена, да добави някой лев и да си вземе мечтаната печка. Щом толкова не го ще...

# 82
Има хора, които просто не умеят да получават подаръци, комплименти... на тях все не може да се угоди, защото точно в този момент друго са желали.
Да му се отще на човек да направи някакъв жест.

И аз вече искам да разбера какъв е този толкова отвратителен парфюм за 200 лв, който предизвиква главоболие и кисело настроение.

# 83
Аз не бих реагирала бурно като авторката, но я разбирам. Работата е като на прасе - звънче, нямат печка, но пък имат парфюм.

# 84
Аз не бих реагирала бурно като авторката, но я разбирам. Работата е като на прасе - звънче, нямат печка, но пък имат парфюм.
Странна логика...какво общо има парфюма с печката?
Човека е избрал подарък, такъв какъвто той иска да подари. Защо подаръка трябва да е нещо рационално?
Печка ще си купят...на лизинг,  на кредит без нея няма да останат.

# 85
То и ние сигурно правим грешки с подаръците. Кой знае какво пишат мъжете ни - "Жената купила таблет, ама аз такава марка не ползвам, а и имам нужда от винтоверт"...

# 86
Ами не си реагирала правилно.
Разбирам притесненията ти, съвсем нормално е. Но реакцията ти е била прекалена. И аз бих се обидила.Помисли си, че просто е искал да те зарадва. Аз колкото и да държа да съм честна, в този случай бих си замълщала и благодарила мило за да не обидя.
Това е жест. Може да не подходящ момента, но жеста е важен.
Ние с ММ вече все по-често просто си казваме какво искаме. Плюс това, че той ме познава и отлично знае, че парфюма е нещо, което много ще ме зарадва(но аз съм фен и имам доста). Много изненади ми е правил, но както казах ме познава много добре. Отделно, че ще пита, защото парфюма е до вкус.
Когато бяхме пресни гаджета ми беше купил Лейди Милион, тогава тъкмо започваме първите си работи, толкова ми стана неудобно, че ми е купил нещо толкова скъпо.
Но се зарадвах. Ако реагирам сега като теб моя много ще се обиди. Не за друго, защото е помислил за мен, с желание го е купил за да ме изненада. Обидно ще е такава реакция да имаш,а той се погрижил да те зарадва.
Помисли го от тази страна.

# 87
Човека е избрал подарък, такъв какъвто той иска да подари.

Именно! Подарък, какъвто той е искал да подари, а не какъвто авторката иска или има нужда. Много е голяма разликата. Това е масова грешка на подаряващите. Аз пък винаги гледам да подаря каквото ще се хареса на човека.

# 88
Парфюма е 150лв, той ми каза.Dior - Pure Poison 🙂 Иначе не чакам той да ме издържа, отделила съм си малко пари, защото очаквах повторно затваряне, но при него нещата също не са добре, защото на всички във фирмата им режат от заплатите, отделно както казаха изскочиха непредвидени разходи, изпращя ни бойлера, телефона ми се развали и естествено трябваше ремонт (гаранцията е изтекла). Отделно фурната нацяло изпрегна, беше доооста стара. Готвя почти всеки ден и ми е нужна.Плюс това и двамата боледуваме много напоследък, издаваха се 200-300лв за лекарства и просто се събраха доста нещата. Не че се оплаквам, знам че това е труден момент за всички хора, които са загубили работата си и не само. И затова реагирах остро, когато намерих парфюмa опакован под елхата, защото се разбрахме, че няма да си купуваме нищо тази година. А той ми каза, че ми е избрал парфюм, защото нямал възможност в обедната почивка да ходи по магазините, а след работа рискувал да го усетя и да се развали изненадата 😳 И видял, че имам само един и искал да имам втори да ги въртя. Аз по-късно се извиних и се разбрахме, но каза че вече няма да прави изненади, а ще избираме подаръците заедно. 🤗

# 89
Не спряхте да си чешете езиците и да укорявате авторката за реакцията и!Ако,аз не мога да спя и ми е свита душичката,че след празниците ще се чудя кой път да хвана и каква работа да търся и на всичкото отгоре пустата печка се е повредила и партньорът ми ще мрънка какво ще се яде,а аз няма да има не само какво,но и къде да сготвя,хич няма да ми е до парфюми и мили жестове и няма да го крия!

Общи условия

Активация на акаунт