Изръсил се за скъп подарък, който ми е излишен

• 13 347
  • 350
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Скрит текст:
А ти защо си толкова зла на Коледа и искаш да развалиш празника на момичето и да скараш младите?
Не съм зла и не искам да ги разделям, но ми е жал за нея, че се поддава на натиск и все тя да е добричка и да прави компромиси.
Скрит текст:
Вие, които я учите да се преструва, да не обръща внимания на финансовите проблеми, вие ли ще й платите вечерята, ако в един момент тя няма да има какво да яде, но ще има скъп парфюм, който ще се е научила да харесва, за да не се огорчава чувствиетления принц. Въпросният между другото е бил 26 годишен мъж, когато е тръгнал с гиманзистка и това ме навежда на разни мисли за неговата благонадецдност извън историята с парфюма.
Хехехееееее JoyJoyJoy Горката тя, на такъв жесток натиск се е поддала - да приеме за подарък парфюм на стойност 150лв. и да напрви велик компромис - да не замеря с него момчето Joy Жива да я ожали човек Joy

# 211
Обобщено: главоболие връзка разваля Simple Smile

# 212
Да, и не само от парфюми 😉
Общо взето не е хубаво една жена да я боли често главата 😄

# 213
  • София
Да, и не само от парфюми 😉
Общо взето не е хубаво една жена да я боли често главата 😄
Забелязала съм, че главоболието често е в следствие на неадекватно поведение на партньора. За това с някои е постоянно, а с други никога не се проявява.

# 214
Понякога. Не винаги. Да кажем 50 на 50.

# 215
Аз съм човека с най откачените подаръци. Има по голяма вероятност да улучите 6-ца от тотото, отколкото да ми подарите нещо, което наистина ще харесам и искам.

# 216
Горката тя, на такъв жесток натиск се е поддала - да приеме за подарък парфюм на стойност 150лв. и да напрви велик компромис - да не замеря с него момчето Joy Жива да я ожали човек Joy

Добре, продължавайте да се правите на малоумни и на неразбиращи за какво става въпрос. Това да ти дадат нещо, което не харесваш, на стойност 150лв, не е като да ти подарят нещо на същата стойност, но което харесваш, или като да ти ги дадат на ръка сам да си избереш.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 20:45 от winni_

# 217
  • София
Горката тя, на такъв жесток натиск се е поддала - да приеме за подарък парфюм на стойност 150лв. и да напрви велик компромис - да не замеря с него момчето Joy Жива да я ожали човек Joy

Добре, продължавайте да се правите на малоумни и на неразбиращи за какво става въпрос. Това да ти дадат нещо, което не харесваш, на сройност 150лв, не е като да ти подарят нещо на същата стойност, но което харесваш, или като да ти ги дадат на ръка сам да си избереш.
Ама тя не каза, че не го харесва. Дразния я, че не е нещо за ядене/пиене/печка. Очевидно може и без парфюм, ама човека от къде да знае, че не слага защото ѝ е все тая, а не защото си го пести? Е, вече знае де, ама така е във връзките, винаги може да научиш нещо ново. Искал да я изненада, да я зарадва, но е ударил на камък с такова дърво, което мисли само на първично ниво.

# 218
  • София

Добре, продължавайте да се правите на малоумни и на неразбиращи за какво става въпрос. Това да ти дадат нещо, което не харесваш, на сройност 150лв, не е като да ти подарят нещо на същата стойност, но което харесваш, или като да ти ги дадат на ръка сам да си избереш.
А ти продължавай да убеждаваш всички, че един подарък е повод за незабавна раздяла. Що за удоволствие изпитваш?
Момичето каза, че нямат проблем. Видно е, че са притеснени и всеки реагира по негов си начин на стреса.
Нито е жертва, нито е притискана.

# 219
Ами, как да я опознае  момчето в насока, различна от супа топчета и мусака, образно казано. То не е лексикон в 4-ти клас. Любим цвят, аромат, марка кола, например...
Някои хора цял живот не успяват да се опознаят.

# 220
А ти продължавай да убеждаваш всички, че един подарък е повод за незабавна раздяла. Що за удоволствие изпитваш?
Момичето каза, че нямат проблем. Видно е, че са притеснени и всеки реагира по негов си начин на стреса.
Нито е жертва, нито е притискана.

Къде съм написала това? Написах, че решението за този подарък показва определени проблеми при него - няма финансова грамотност, не зачита направените с нея уговорки, което показва неуважение, и след дълга връзка не знае, че нещо не просто не й е любимо, но и й създава дискомфорт. Тези неща трябва да се обсъдят и изговорят между тях и всъщност много се зарадвах на коментара, в който написа, че са говорили, обаче от следващите коментари оставам с впечатлението, че той не е разбрал нищо, тя просто се е примирила, както тук я учите. Връзката се основава на искренност, не на фалшиво хилене и трупане на ненужни, нежелани и дори неприятни нещо, за да не се нацупел някой и да не разбере грешката си.

Афродита, мъжът ще разбере защо прави нещо, като я попита. Толкова ли е трудно.

# 221

Ама тя не каза, че не го харесва. Дразния я, че не е нещо за ядене/пиене/печка. Очевидно може и без парфюм, ама човека от къде да знае, че не слага защото ѝ е все тая, а не защото си го пести? Е, вече знае де, ама така е във връзките, винаги може да научиш нещо ново. Искал да я изненада, да я зарадва, но е ударил на камък с такова дърво, което мисли само на първично ниво.
Нито съм дърво на първично ниво, нито се радвам само на неща за ядене и пиене. Коментара ти е абсурден! Как да се радвам на парфюмчета, чантички, бижута и щуротии като нямаме сигурни доходи незнайно до кога?? Ако ти можеш да караш на фотосинтеза, ние не сме усвоили това умение. Както вече казах, ако работим и всичко е нормално не бих имала нищо против, правили сме си скъпи подаръци много пъти със и без повод, защото са ни харесали някъде и си ги ползваме с кеф. Но сега за какво ми е, като трябва да пресмятам всеки лев??

# 222
Ще ти кажа за какво ти е- за обеца на ухото. Като ви се налага да пресмятате всеки лев си направете бюджет и го следвайте. Като се е изхвърлил с подарък, хубаво, сгрешил е, отчиташ го като факт и продължавате напред.

# 223
  • София

Нито съм дърво на първично ниво, нито се радвам само на неща за ядене и пиене. Коментара ти е абсурден! Как да се радвам на парфюмчета, чантички, бижута и щуротии като нямаме сигурни доходи незнайно до кога?? Ако ти можеш да караш на фотосинтеза, ние не сме усвоили това умение. Както вече казах, ако работим и всичко е нормално не бих имала нищо против, правили сме си скъпи подаръци много пъти със и без повод, защото са ни харесали някъде и си ги ползваме с кеф. Но сега за какво ми е, като трябва да пресмятам всеки лев??

Не се връзвай Simple Smile.

# 224
  • София
Скрит текст:

Нито съм дърво на първично ниво, нито се радвам само на неща за ядене и пиене. Коментара ти е абсурден! Как да се радвам на парфюмчета, чантички, бижута и щуротии като нямаме сигурни доходи незнайно до кога??
Скрит текст:
Ако ти можеш да караш на фотосинтеза, ние не сме усвоили това умение. Както вече казах, ако работим и всичко е нормално не бих имала нищо против, правили сме си скъпи подаръци много пъти със и без повод, защото са ни харесали някъде и си ги ползваме с кеф. Но сега за какво ми е, като трябва да пресмятам всеки лев??
Колкото и да подскачаш имаш коренно различно мислене с господина. Какзах ти го и в предишен пост - не гледате в една посока. Той мисли и душата, а ти само за битовизми. 150лв. е дал не 15 000лв. Аз ако съм на негово място - никога нищо повече няма да ти подаря, а колко време няма да ти проговоря за провалената Коледа не знам. Иначе ти продължавай да му дуднеш за манЖи и печки.

Общи условия

Активация на акаунт