Изръсил се за скъп подарък, който ми е излишен

• 13 338
  • 350
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Не ми се струва много първично да е притеснена заради оскъдните финанси да иска да си правят сметката. Конкретната реакция е била прекалена, според мен, но не е дошло от това, че не си обича приятеля и иска от злоба да му разваля празника.
Те вече са говорили по разумен начин като големи хора и семейство и са изяснили нещата, просто не може да се спре с обидите и към двамата незнайно защо.

# 226
  • София
И аз се включвам в предложенията за размяна Grinning
Получих четка за зъби за 200 лева Rolling Eyes

Е, това вече не мога да го повярвам!

# 227
  • София

Кое?

# 228
  • София
О, аз вярвам, има такива четки с приставки, батерии и какво ли не, може да са преценили, че е екстра подарък.😀 Да ми я прати на мен, но какво ще поиска в замяна?

# 229
  • София

Кое?

Че има четка за зъби за 200 лв

# 230
  • София
Скрит текст:

Кое?

Че има четка за зъби за 200 лв
То за по 400+ има, ти за 200 се чудиш. Само дето ако няма ултразвук (а за 200лв. едва ли има) не виждам каква е разликата от такава и най-евтината електрическа, освен че няма да има 2-3 режима, които едва ли ще тругнеш да сменяш по време на миене и останалото за мен за глупости (блутуут и т.н.)

# 231
Боже, много съм назад. За какво и блутут на една четка?

# 232
https://frabco.com/oral-b-genius-9000-black-electric-rechargeable-toothbrush/
Примерно.

Хубавата четка за зъби е инвестиция в здравето. Казвам хубава, не най-скъпата.

# 233
  • София
Има скъпи четки с какво ли не. Аз съм облагодетелстване, както и децата. Не ни се развалят зъбите и с елементарна поддръжка

# 234
Виж сега. Тук много обичат да говорят за финансова култура, но има един прост закон - икономията е майка мизерията.
Не знам какви са мотивите де факто да пристанеш толкова рано на младежа, но не виждам перспектива и след 10 години да си позволиш парфюм без да е трус за бюджета ти.
Не казваш нищо за образование,  но явно или не учиш, или го караш между другото.
Радвай се на придобивката. При умерена употреба това са стотинки на ден,  но пък не се знае колко врати ще ти отвори.

# 235
Ако парите не са ти проблем, защо да не си купиш и четка за зъби, която да може и да цикли паркета. В случая проблемът беше, че парите ги няма. Това винаги изнервя обстановката. Не всеки може да си позволи да се рее над материалното.

# 236
Кристина А 659708, не им се обяснявай на тия. Толкова са ощетени и злобни, че даже не се усещат. И като няма къде да се величаят, защото в повечето случаи такива като тях са велики само в собствените си очи, си изливат тук. Хия не ги приемай на сериозно. Те във всяка една тема са същите злоби. И най-най в в собствените си очи.
Пожелавам ти скоро да се оправят финансовите ви проблеми и да си живеете в разбирателство.

# 237
Кристина А 659708, не им се обяснявай на тия. Толкова са ощетени и злобни, че даже не се усещат. И като няма къде да се величаят, защото в повечето случаи такива като тях са велики само в собствените си очи, си изливат тук. Хия не ги приемай на сериозно. Те във всяка една тема са същите злоби. И най-най в в собствените си очи.
Пожелавам ти скоро да се оправят финансовите ви проблеми и да си живеете в разбирателство.
Благодаря ти Тея!

# 238
Подаръци не правя, ако знам, че няма да се харесат.
Да знам, че девойката не харесва парфюми, и да купя, не ми се струва разумно.
Парите в случая нямат значение, защото явно момчето работи, следователно може да похарчи колкото поиска.
Важно е отношението на възлюбената, а то е не много приятно, да не кажа по-тежка дума.
На мястото на момчето ще помисля дали да продължа отношения с въпросната, или да се пренасоча към такава, която ще оценява всичко.

# 239
Аз пък мисля, че не е лошо авторката да помоли за затваряне на темата.
Вариантите кой колко е смотан в тази връзка се изчерпаха. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт