СЪРВАЙВЪР БГ!

• 19 800
  • 527
  •   1
Отговори
# 75
Тъпаците от Биг брадър 3 пасти да ядат,Сървайвър е супер

# 76
Слави , Слави...Да влезе тука екипа , начело с психолога ...
Е сега съм спокойна , че моя любим не го взеха съвсем накрая , че той беше доста разочарован. И за какво им беше плуването , изпитите , като някои от участниците не са се справили/ мъжо е плувал на изпитите с някои/ а сега плуваха със спасителни жилетки   ooooh!

# 77
  • Враца
Фолк певачката бързо се е отказала  Rolling Eyes
http://life.dir.bg/2006/09/20/news690679.html
видяхме каквото има да и  видим Laughing стига толкова.
Дано да стане по-интересен, американските версии бяха много интересни. Да видим какви задачи ще имат

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 21:56 от queen of rain

# 78
  • Разпиляна във въображението
В първия епизод, и още в първия ден надали ще им дадат състезание. Хората са готини. Това с фолк певицата наистина беше в повече, но от утре се надявам да стане по интересно. Превключвах на ББ само няколко пъти иначе основно гледах Сървайвър.

# 79
  • Пловдив
Тъпаците от Биг брадър 3 пасти да ядат,Сървайвър е супер
Кое му е суууупер? Cry Така му се бях наточилааааааа Sad

# 80
"Сървайвър"-разочаровах се. Слаб подбор. Некадърни оператори. Монтажа куца. Липса на интрига. Въпреки простотията, ББ води.
доста крайно изказване...и неуместно, струва ми се

# 81
Интересно е колкото "Красавицата и отличникът" Rolling Eyes

# 82
Фолк певачката бързо се е отказала  Rolling Eyes
http://life.dir.bg/2006/09/20/news690679.html
видахме каквото има да и  видим Laughing стига толкова.
Дано да стане по-интересен, американските версии бяха много интересни. Да видим какви задачи ще имат

Цитат
коментират, че не са изненадани от отказа й, а от факта, че въобще е била избрана да участва в шоуто

на и аз тва се чудя  newsm78

# 83
определено се разочаровах за днес, утре ще видим, ама съм скептично настроена вече. Rolling Eyes

# 84
  • Разпиляна във въображението
на "Червените4 утре предстои да се запознаят с глада. Казаха че почти всичко са си изяли.

# 85
Абе то предаването на Слави за Сървайвъра е по- интересно от самия Сървайвър!

# 86
Е, второто предаване може да бъде по-интересно. Тогава вече започват състезанията.
Ами хубаво ще е, макар че това значи, че са променили формата и занапред може да си правят каквото си искат.

Интересно е колкото "Красавицата и отличникът" Rolling Eyes
Честно казано дори то ми беше по-интересно.

# 87
Фолк певачката бързо се е отказала 

ми то тез цици да се показват така романтично требе да е сит стомаха, да има баня и други удобства hahaha

PS сайтът им е супер Peace

# 88
  • София
Разочарована съм  Rolling Eyes Жалко.
Камен - по принцип не мога да го понасям. На визия го докарва, т.е. има прилика на външен вид с Джеф Пробст, но гласът му е ужасен.
Участниците - харесват ми. Всички са ми симпатични с изключение на Марго и Звездомир. Татуираното момче много ме кефи.
Гледала съм няколко сезона на Сървайвър и съм голям фен на това предаване. Моите очаквания ли бяха големи или просто екипът на Слави толкова си може не знам  Thinking Не намирам за нормално цялата първа серия да се върти около бюста на въпросната фолк мома. И през 30сек. да дават нейни мнения.
Тайничко се надявам да стане по-интересно  Praynig

# 89
Абе то предаването на Слави за Сървайвъра е по- интересно от самия Сървайвър!

а на мен нищо с участието на слави не ми е интересно  Sick

Общи условия

Активация на акаунт